Şimdi Ara

Lucifer (2016–2021) (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
19
Favori
38.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5.Sezon 2.kısım enfesti ben çok beğendim.İnşallah bu kalitede devam eder.

• Bu Lucifer kadar troll karakter var mı ya. Daniel Espinoza merkezli bölümde sonda koptum, karaoke yaptıkları bölüm de dizinin en komik bölümüydü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.sezonu ileri sara sara izledim. Sıkıcı ve gereksiz uzun. Sanırım artık uzun dizileri seyredemiyorum. SoA, Dexter, Lost gibi uzun sayılabilecek dizileri bile en 3er kez bitirmiş birisi olarak artık uzun dizilere dayanamıyorum. Mini diziler daha hoşuma gitmeye başladı.Lucifer da gereksiz uzadı.

• Yeni kisim geldi ilk bolumu izlemeye basladim ancak diziye doydugumu farkettim ve bolumu yarisinda kapattim. Ilerleyen gunlerde tekrar zorlayacagim kendimi ama ayni seyleri izliyormusum hissi veriyor artik.

• 2.partın ilk 2 bölümünü izledim bu ne böyle müzikal dizisimi 1 bölümde 10 kere müzikal dinledik

• bu boktan dizinin neyini seviyor millet anlamıyorum. 1.sezon bitmeden kapattım çöpü

• bu diziye bi kaç sene önce başladığımda ilk bölümden çok hoşuma gitmişti ve önü açık baya tutar demiştim. seneler boyu ceset inceleyip katil tutuklamaktan başka hiç bir şey olmadı. Bakın HİÇ BİR ŞEY olmadı. Sırf izlemek için izledim bu sezonu da. Yazık ettiler..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arka sokakların canavarlısı işte Lucifer (2016–2021) 

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt

lucifer gibi bir karakteri dedektif yapmışlar :D supernatural luciferi ana karakter değil. 15 sezonda toplasan 10 bölüm falan görülmüştür. bu diziyi tek başına yok eder :D yeni sezonda sanırsam işin içine tanrı giriyor. bende ilk sezonu izledim sadece ama yeni sezonun ilk bölümüne göre belki son sezonu tamamen izleyebilirim :D

• Yeni bölüm yok mu ya?

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Yeni bölüm yok mu ya?

Daha yeni geldi son sezon, seneye Mayıs gibi çıkar.

• Ve 6.sezonun geliş tarihi belli oldu : 10 Eylül'de son sezonun son 10 bölümü geliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 10 Eylul baya bir erken tarih olmus, baya hızlılar.

• Netflixe eklendi yeni sezon.

• Finali de izledikten sonra cidden bu muydu diye sorup durdum kendime.Çok zayıf bir final sezonuydu bana göre , bir önceki sezon bitseydi daha iyi olurmuş.

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt

O senin çöplüğün

• DinoCrocetti kullanıcısına yanıt

Çok doğru. Tipik Netflix saçmalığı olmuş.

Final sezonunda supernatural e bir gönderme fark ettim.Lucifer (2016–2021) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Eylül 2021; 6:2:23 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Bence izlemeyin hocam. Zira Supernatural'da ki lucifer 10 bölümle bunu gömer diye düşünüyorsanız kesinlikle izlemeyin ki bende Supernatural fanıyım 14 sezon izledim bir son sezonu bakma imkanım olmadı ama listemde ki 2 lucifer'ın tek ortak noktası nasıl lucifer oldukları yani arka plan hikayesi. Bu dizi tamamen komedi absürdlük polisiye vs içeriyor. Bunun da hakkını veriyor, sıktığı zamanlar tabii ki oluyor ki Supernatural'da da oluyor du. Yani böyle karşılaştırma yapmak uygun değil ki kaldı ki iki dizinin sunacağı hisler tamamen farklı.

• supernatural de ki Lucifer dan Lucifer dizisine bir gönderme mevcut.11×10 “The Devil in the Details bölümü. Bir de lucifer son sezonun da Supernatural a gönderme var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 14 Eylül 2021; 6:1:4 >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.