Şimdi Ara

Lucy (2014) | Scarlett Johansson - Morgan Freeman (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
4
Favori
12.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "insanlar beyinlerinin sadece %10'unu kullanabiliyor. ya bir tanesi tamamını kullanabilseydi?"
    Diye absürt saçma sapan bir slogan varmış filmde bilseydim baştan gitmezdim ilk olarak insan zaten beyninin tamamını kullanıyor ama hepsini aynı anda kullanamıyor eğer aynı anda kullansaydı insan oksijen yetmezliğinden ölürdü neyse.

Film bildiğiniz gibi 90 dk ama 90dk boyunca hiç bir devamlılık yok çorba gibi hiçbir bütünlülük yok,bir evrime geçiyor ordan insanın amacına hücrenin amacına zamanda yolculuk vb. bir şey anlamadan film bitiyor.Bu filme aksiyon için gidilir yeeaa demeyin filmde aksiyon diye bir şey yok,bu filme scarlett için gidilir demeyin onun için bile gidilmez.

Özet: Çöp

3/10

• İnsanlar beyinlerinin tamamını kullanıyor o yüzde on olayı efsane, filmin çıkış noktası hatalı. Ama bilim kurgu sonuçta pek önemli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

İnsanlar beyinlerinin tamamını kullanıyor o yüzde on olayı efsane, filmin çıkış noktası hatalı. Ama bilim kurgu sonuçta pek önemli değil.

Peki bununiçin kanıtın var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emple

quote:

İnsanlar beyinlerinin tamamını kullanıyor o yüzde on olayı efsane, filmin çıkış noktası hatalı. Ama bilim kurgu sonuçta pek önemli değil.

Peki bununiçin kanıtın var mı

http://www.scientificamerican.com/article/do-people-only-use-10-percent-of-their-brains/

• Banada giris puani itibari ile dusuk geldi.Ayrica limitless kadar saglam olacagini dusunmuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu film izlenir Scarlett sarışın çok iyi olmuş
  • quote:

Onu nerden çıkardın la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Onu nerden çıkardın la

http://www.scientificamerican.com/article/do-people-only-use-10-percent-of-their-brains/

Facebook'ta okuduğunuz ya da filmlerde gördüğünüz her şeye inanmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

quote:

Onu nerden çıkardın la

http://www.youtube.com/watch?v=YSLHFoQQotI

http://evrimagaci.org/makale/260

• Scarlet için izlenir.
  • Fragmanı sinemada izlediğimde çok gaza gelmiştim. Ama çok iyi bir şey değil galiba. Neyse de gidilir bence.
  • Büyük umutlarla dün izledim. Fakat o reklamını yaptıkları kadar efsane bir film gibi gelmedi. Felsefik konulara çok fazla odaklanmışlar. Aksiyon ise anca o tanıtımda gösterdikleri kadar var. Bir de araba ile kovalama sahnesi var. Hepsi bu. Gidecek olanlar iyi bir aksiyon filmi beklemesin.
  • Imdb puani dusuk

• Filmi izlerken filmi ceken kameramanin adina utandim resmen. 3/10. Filmin konusu, sahneleri efektleri nerden tutsan elinde kaliyor.

• Yorumlara bakılırsa sinemada izlenilecek bir film değil.Nete düşünce Scarlett ve Freeman için izlerim mutlaka.
  • Lan o kadarmı kötü 1 tane olumlu yorum yok
  • Bilim kurgu'nun bilim kısmı epey hatalı boşverin gitmeyin.
  • Bugün bende izledim, izleme sebebim herkesinkiyle aynı MF-SJ Şunu söyleyebilirim, bu ikilinin oynadığı bir film tabii ki yüksek bir beklenti potansiyeli yaratıyor, ama bu film o beklentileri karşılayacak kalitede değil. Bir Limitless kalitesinde kesinlikle değil. Yine şunu söyleyebilirim, sinemada ne filmler gördüm bu filme sıra gelene kadar sadece beklentilerden beslenen. Eğer bu film beklentileri karşılayacak düzeyde olsaydı, sanırım yine eleştiri oklarını alacaktı. Zira konuya giriş ve konuyu işleyiş kısmı bizler için bir tabuyu temsil etmekte,
    evrimi ve maymunu koymayacakladı o filme
    Bence bu film sinemada izlenir, sonuçta her gün sinemayı yıkan filmler gelmiyor. Sinemada film izleme alışkanlığı olanlar için gidilebilir bir film.

Not: Spoiler'da yazanlar önemli değil aslında, hani bunu bilerek izleseniz sadece bilmiş olursunuz Belki sıkıntı yapan olur diye aldım yoksa filmle ilgili hiçbir bilgi içermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 11 Ağustos 2014; 1:17:23 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.