cekemiyonuz kardesim bukadar basit.adamın bugun geri dondugunu gorunce yapmadıgınız cirkeflik kalmadı.kedi ciger iliskisi .baska bisey degil.ne bu bogle ya.gs liler bizim forumdan cıkmıyor.kendi formunuza gidin kardesim.hayret bisey ya.
quote:
Orijinalden alıntı: UserNameNotFound
zan>lugano mu? adamın ukrayna maçında kaç tane hata yaptığını unutmadınız heralde ayrıca zanı fizikiği iyi olduğundan tutuyorlar sabri>g.gönül tabii öledir servet>bilica bu konuda bişi demiyorum belki olabilir
Belki demiş yahu. Allah aşkına Bilica kimdir birisi söylesin lütfen. Bu adam Sivasspor'dan önce hatırı sayılır bir klüpte oynadı da benim mi haberim yok? Türkiye'nin en iyi stoperini, kıytırık sivasspor'dan gelmiş bilica ile mi karşılaştırıyorsunuz? Lugano ile Gökhan'ın karşılaştırılması ne kadar saçma ise bu karşılaştırma o kadar saçmadır. Böyle gereksiz triplere girmeyin lütfen.
beyler bence herkes konbinesini geri versin maçlara filan gitmesin, cimboma da versinler lig kupasını şamp ligi kupasını avrupa ligi kupasını türkiye kupasını olsun bitsin niye böle uğraşıyoruzki fenerli arkadaşlarada sitem ediyorum gs in ramos terry ferdi abidal hattına kimse çamur atmasın lugano hepsinden iimiş saçmalamayın beyler
Bana emreyi getirin
beyler resimi nasıl 64*64 yaparım bi yardım ltf
rc nin karizması yeter hepsine basmaya... hani rc yedek duracak olsa abi ben oynamıcam sen gir oyna demezlerse şerefsizim
Çekemenyenler var mı bilmiyorum ama Fenerbahçe'nin defansı geçen seneden çok mu iyi?
Geçen Sene Fenerbahçe'nin defansı Lugano-Edu idi.
Bu sene Lugano-Blica oldu.
Objektif olursanız hangisini seçerdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: LsR
Sıralamada bi yanlışlık yok. Konu kapatılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Turkzat
Çekemenyenler var mı bilmiyorum ama Fenerbahçe'nin defansı geçen seneden çok mu iyi?
var varr hemde o kadar çok çekemeyen var kiii..Lugano edunun çok açığını kapatmıştır..bu sene de bilicanın kapatır ki bilicanın edu kadar hata yapacağını sanmam..hva toplarında çok iyi bilica..+ türkiyede luganoyı birisiyle kıyaslayanla münakaşaya bile girmem..türkiyedeki en iyi stoper şu anda lugano itirazı olan var mı?
quote:
tabikii abartılacak bir kadromuz ve defansımız yok hatta GS nin kadrosu bizden daha iyi bu gerçek.
ancak sorun Luganonun takımda kalmasıyla GS lilerin ve BJKlilerin saçma sapan yorumları.
quote:
Orijinalden alıntı: Jeasme
Zan ın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.Bilica en azından istikrarlı
blica bi kırmızı görünce görürsün istikrarı
beyler yeter artık transfer oldu bitti unutun artık lugano konusunu bağırın onun yerine haldun bize ikinci luganoyu getir die
quote:
Orijinalden alıntı: DoGGy_
var varr hemde o kadar çok çekemeyen var kiii..Lugano edunun çok açığını kapatmıştır..bu sene de bilicanın kapatır ki bilicanın edu kadar hata yapacağını sanmam..hva toplarında çok iyi bilica..+ türkiyede luganoyı birisiyle kıyaslayanla münakaşaya bile girmem..türkiyedeki en iyi stoper şu anda lugano itirazı olan var mı?
İyi bakalım. Lugano sert oyun oynuyor kademeleri iyi .Bazı özellikleri çok iyi.Topu oyuna iyi sokamaması dezavantaj Edu ise daha dengeliydi.Sivrilen bir özelliği yoktu ama her özellik az çok vardı.Adam markajı,Hava topu,fizik,teknik,soğukkanlı... Blica ise luganonun bir iki gömlek altında ama oyun tarzı luganoya çok benziyor.Sadece topu oyuna iyi sokuyor.
Şuan sizin defansınız.Galatasaray'ın defansına benziyor.Servet-Gökhan ikilisi gibi birbirine benzeyen iki defans oyuncusu var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DoGGy_
İyi bakalım. Lugano sert oyun oynuyor kademeleri iyi .Bazı özellikleri çok iyi.Topu oyuna iyi sokamaması dezavantaj Edu ise daha dengeliydi.Sivrilen bir özelliği yoktu ama her özellik az çok vardı.Adam markajı,Hava topu,fizik,teknik,soğukkanlı... Blica ise luganonun bir iki gömlek altında ama oyun tarzı luganoya çok benziyor.Sadece topu oyuna iyi sokuyor.
Şuan sizin defansınız.Galatasaray'ın defansına benziyor.Servet-Gökhan ikilisi gibi birbirine benzeyen iki defans oyuncusu var.
o konuda katılıyorum birbirlerine benzeme konusunda..ama bazıları farklı konularda o kadar saçmalıyor ki emre güngör bile daha iyiymiş luganodan!
quote:
Dostum doğrudur söylediğin tek fark tabiki edunun değişmesi fakat gs nin defansının fenerden daha iyi olduğu olayı nereden çıkıyor.Sizinde emre-servet idi şimdi gökhan-servet.
İllaha bir sıralama yapılacaksa sağ kanadınız gökhan gönülden iyi değil stoperlerde de açık ara bir farkınız yok bilicayla servet eşit göstersem lugano her türlü servet ve gökhandan iyi bir stoper.Ne kadar luganoya kızgında olsam adam iyi topçu bunu gözardı edemezsin önder olsaydı defansta işte o zaman gs nin defansı açık ara önde olmuş olurdu ki şuan ki maçlara baktığımızda ligde daha gol yemedik.Savunma açık verse dahi lugano nun gelmesiyle düzelecek bence.
lugano şu an için türkiyedeki en iyi defans oyuncusudur
sonunda bir cimbomlu arkadaşımız kabul etti bu olayı seni tbrk ederim
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
quote:
Dostum doğrudur söylediğin tek fark tabiki edunun değişmesi fakat gs nin defansının fenerden daha iyi olduğu olayı nereden çıkıyor.Sizinde emre-servet idi şimdi gökhan-servet.
İllaha bir sıralama yapılacaksa sağ kanadınız gökhan gönülden iyi değil stoperlerde de açık ara bir farkınız yok bilicayla servet eşit göstersem lugano her türlü servet ve gökhandan iyi bir stoper.Ne kadar luganoya kızgında olsam adam iyi topçu bunu gözardı edemezsin önder olsaydı defansta işte o zaman gs nin defansı açık ara önde olmuş olurdu ki şuan ki maçlara baktığımızda ligde daha gol yemedik.Savunma açık verse dahi lugano nun gelmesiyle düzelecek bence.
Ben Galatasaray'ın defansı Fenerbahçeden iyi demiyorum.Hatta Galatsarayda Servet ve Hakan hariç 2 tane sırıtan oyuncu var.Fenerbahçede sadece Blica.Ama Lugano ve Blica'nın kırmızı kart yemeye çok potansiyelleri var.Beraber oynarlarsa çok kart görürler.İkiside çok kasti fauller yapıyor.Blica çirkeflik konusunda Luganodan bile daha çirkef, çok kasti fauller yapıyor..Teke tekte özellikle adam çok kaçırıyor ve kritik müdahalelerinde en ufak zamanlama hatasında kırmızı kartı yer..Bu ikili oynarsa çok maçı 10 kişi oynarsınız..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: legend86
quote:
Ben Galatasaray'ın defansı Fenerbahçeden iyi demiyorum.Hatta Galatsarayda Servet ve Hakan hariç 2 tane sırıtan oyuncu var.Fenerbahçede sadece Blica.Ama Lugano ve Blica'nın kırmızı kart yemeye çok potansiyelleri var.Beraber oynarlarsa çok kart görürler.İkiside çok kasti fauller yapıyor.Blica çirkeflik konusunda Luganodan bile daha çirkef, çok kasti fauller yapıyor..Teke tekte özellikle adam çok kaçırıyor ve kritik müdahalelerinde en ufak zamanlama hatasında kırmızı kartı yer..Bu ikili oynarsa çok maçı 10 kişi oynarsınız..
gs defansı iyi demediğini biliyorum o sözüm onu yazan arkadaşlara yanlış anlaşılmasın.
o konuda da haklısın özellikle luganoyu son gs maçından sonra hakemler daha iyi tanıdılar.Öncedende böyleydi fakat bu bariz göze battı.Lugano dikkat etmezse işimiz zor.Bilica yı sivas tayken fazla izlemedim onun ne denli bir kazma olduğunu henüz bilmiyorum ama sen oda agresif diyosun.İşimiz zor Allah' a emanet çıkıcaz maçlara.Aslında bilica yerine seri bir defans oyuncusu alınması lazımdı.
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
quote:
tabikii abartılacak bir kadromuz ve defansımız yok hatta GS nin kadrosu bizden daha iyi bu gerçek.
ancak sorun Luganonun takımda kalmasıyla GS lilerin ve BJKlilerin saçma sapan yorumları.
Sümüklü Servet demek saçma sapan değil mi.? Milli Takımında stoperi bu adam.Sürekli Luganonun agresif görüntülerini marifet gibi koymak.Emre Aşığa kafa atmasını övmek saçma sapan değil mi.?
yahu Lugano kaldı diye ne seviniriz ne korkarız,
bu sene Fenerin oyuncularına kimse laf atmıyor, Fener taraftarı kendi kendine polemikler yaratmanın peşine düşüyor.