Şimdi Ara

LUGANO GELDİ NE BU KUYRUK ACISI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Lugano konusunda hep poker tabirini kullandım bazıları dalga bile geçti
    İş sonuçlanınca ayrıntılarını anlatmamı isteyen çok olmuştu.Bende aklımda kaldığı kadarı ile pokeri toparladım.

Lugano konusunda poker dememin sebebi daha iyi anlaşılmıştır şimdi sanırım

Figer Lugano için yıllık 4 milyon euro artı imza parası istedi (sanırım 5 milyon €) biz ise yıllık 2 milyon ve imza parası vermeyiz dedik ilk başta.
    Figer sürekli dedikodular çıkardı Lugano onunla anlaştı bununla imzaladı diye. Sürekli hamleler ve bunlar hep bizim Lugano için onlarla olan randevularımızsdan bir kaç gün önce yapıldı yönetim yemedi hiç.
    Restlerine hep restle cevap verdi yönetim.

Figerin asistanı Türkiyeye geldi Lugano için görüşmek istedi biz onun geleceği günden birkaç gün evvel Edu´yu getirip antremena çıkardık Luganoya ihtiyacımız yok dedikç. Şok oldular. Bu kırılma noktası oldu pokerin.

Cezayirde direk Lugano ile görüşüldü. Bu görüşmeden bir iki gün önce Lugano´nun bir takımla anlaştım diye açıklama yapması yine bir poker hamlesiydi Figerin. Bizde hemen karşılık verdik bir şekilde altarnatif görüşülen isimler sızdırıldı

Bu Figer cephesinde büyük panik yaratı. Cezayirde yine bir restleşme oldu. Ancak iki gün sonra Figeri pes ettirdik (anlatamayacağım başka şeyler var ) Ve yıllık 2.5 milyon euro (yarısı peşin yarısı maç başı) ve imza parası vermeden bu işi bitirdik!

Figer denilen kurtu pokerde çok kötü yendik

Yönetimi Fenerbahçe´nin menfaatlerini sonuna kadar korudukları için canı gönülden kutluyorum

Not: Aktara bildiğim derece hep bu aşamaları size günü gününe aktarmaya çaba gösterdim. Sevgi ve saygılarımla

Lugano ile hiçbir sorun yok tüm dalavereler Figer'in başının altından çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

yahu Lugano kaldı diye ne seviniriz ne korkarız,

bu sene Fenerin oyuncularına kimse laf atmıyor, Fener taraftarı kendi kendine polemikler yaratmanın peşine düşüyor.

O yüzden mi bu kadar heyecan yaptınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaMpAgE

quote:

Orijinalden alıntı: UserNameNotFound

zan>lugano mu?
    adamın ukrayna maçında kaç tane hata yaptığını unutmadınız heralde ayrıca zanı fizikiği iyi olduğundan tutuyorlar
    sabri>g.gönül
    tabii öledir
    servet>bilica
    bu konuda bişi demiyorum belki olabilir

Belki demiş yahu. Allah aşkına Bilica kimdir birisi söylesin lütfen. Bu adam Sivasspor'dan önce hatırı sayılır bir klüpte oynadı da benim mi haberim yok? Türkiye'nin en iyi stoperini, kıytırık sivasspor'dan gelmiş bilica ile mi karşılaştırıyorsunuz? Lugano ile Gökhan'ın karşılaştırılması ne kadar saçma ise bu karşılaştırma o kadar saçmadır. Böyle gereksiz triplere girmeyin lütfen.

servet nerden geldi size

• Birisi Luganonun en iyi defans ödülünü alırken çekilen fotoğrafını koyabilir mi ? Belki böylelikle bazıları susar.
  • Bu ne sidik yarışıdır ya.

Fb defansı-> Saatli bomba. Her saniye kırmızı görebilecek 2 adam. İsterse dünyanın en iyi defansı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

quote:

zan>lugano mu?
    adamın ukrayna maçında kaç tane hata yaptığını unutmadınız heralde ayrıca zanı fizikiği iyi olduğundan tutuyorlar
    sabri>g.gönül
    tabii öledir
    servet>bilica

Belki demiş yahu. Allah aşkına Bilica kimdir birisi söylesin lütfen. Bu adam Sivasspor'dan önce hatırı sayılır bir klüpte oynadı da benim mi haberim yok? Türkiye'nin en iyi stoperini, kıytırık sivasspor'dan gelmiş bilica ile mi karşılaştırıyorsunuz? Lugano ile Gökhan'ın karşılaştırılması ne kadar saçma ise bu karşılaştırma o kadar saçmadır. Böyle gereksiz triplere girmeyin lütfen.

servet nerden geldi size

Sivasa nereden geldi

• Abartmayın ya..

Geçen sene sizde oynayan bir oyuncu ile tekrar anlaştınız..

Görende John Terry getirdiniz sanır.Bu adam geçen sene de sizdeydi.Defans anlamında geçen seneden hala kötüsünüz.Bu sene Blica-Lugano yada Önder-Lugano olucak.Geçen sene birbiriyle uyumlu Edu - Lugano idi..
  • Adamların defansında Sabri gibi bir futbolcu varken hala Fenerbahçe defansı daha iyi diyorsunuz. Sabri "The New Cafu" Sarıoğlu...

Bakmayın her maç gol yediklerine, alışma sürecindeler. Sabri yakında toparlar bütün defansı.
  •  LUGANO GELDİ NE BU KUYRUK ACISI

shevçenko servetin böyle bir ödülü varmı ?
  •  LUGANO GELDİ NE BU KUYRUK ACISI

Yorumsuz.....

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

quote:

Orijinalden alıntı: aimar

quote:

quote:

zan>lugano mu?
    sabri>g.gönül
    tabii öledir
    servet>bilica

servet nerden geldi size

Sivasa nereden geldi

e zaten birsürü rezillik yarattığı için bizden gönderildi, sonra kıytırık sivastan da Gsye transfer oldu. şimdi servetle bilicanın transfer edildiği anlara bakarsan, bilicadan daha umutlu olman lazım. he servet beklenmicek şekilde oynadı, kendini geliştirdi o ayrı. fakat futbolcunun geldiği takımın kıytırık olması ve daha önceden başarısı olmamasını kıstas alarak serveti bilicadan üstün tutmak çok saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mw@ruw@ri

Adamların defansında Sabri gibi bir futbolcu varken hala Fenerbahçe defansı daha iyi diyorsunuz. Sabri "The New Cafu" Sarıoğlu...

Bakmayın her maç gol yediklerine, alışma sürecindeler. Sabri yakında toparlar bütün defansı.

Sabri ''The new cafu''
    Anlıyorum...
  • Sivas'dayken Türkiye'nin en iyi stoperlerinden olan Bilica, niyeyse bize gelince saatli bomba oluyor.

Bu hep böyledir. Fenerbahçe'ye Ronaldinho gelse sıradan oyuncu ilan edilir.

İslam Çupi boşuna söylememiştir ünlü lafını. Buradaki her Fenerbahçe topiğinde görebilirsiniz ispatını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

Abartmayın ya..

Geçen sene sizde oynayan bir oyuncu ile tekrar anlaştınız..

Görende John Terry getirdiniz sanır.Bu adam geçen sene de sizdeydi.Defans anlamında geçen seneden hala kötüsünüz.Bu sene Blica-Lugano yada Önder-Lugano olucak.Geçen sene birbiriyle uyumlu Edu - Lugano idi..

abartan biz değiliz..bazı çekemeyen insanlar..geçen seneden kötüsünüz diyorsun defans anlamında..alakası yok..lugano genelde edunun açıklarını kapattı..edunun yaptığı hataları herkes biliyor..tamam iyiydi ona sözümüz yok ama bilica - lugano ikilisi daha iyi bence..uyum süreci atlatılınca anlarız..ilk 2 maçta da gol yememeyi başardık..inşallah böyle de devam edecek..lugano da oynamaya başlayınca daha iyi olacak..ne de olsa biz luganonun yerine avrupadan yıldız bi stoper de getirtseydik yine aynı şeyler tartışılırdı çünkü fenerbahçe cephesinde ne olsa pek bi ilgilendiriyor bazı kişileri..hatta öyle ki bazıları postları önceden bile hazırlıyor olabilir

• gökan gönül >> sabri sarıoğlu

• Yuh ya biri Sabri>gökhan g. yazmış inanamıyorum.
  • Orijinalden alıntı: anycall

Daniel Guiza - Sezon açılışına katılmadı. İspanyadaki tüm klüplere kendini yamamaya çalıştı. Hiç büyük klüpte oynamadım artık büyük klüpte oynamak istiyorum dedi.

Sonuç : Takımda. Taraftar ve yönetim bağrına bastı.

Roberto Carlos : Sezon açılışına geç geldi. Düğününde brezilya basınına Fenerbahçe'ye dönmek istemediğini, eski klübüne dönmek istediğini söyledi. O gelene kadar yöneticiler telefonla bile ulaşamadı. Geçte olsa geldi. Takıma katıldı.

Sonuç : Antremanlarda Daum alkışlattı. Taraftar bağrına bastı.

Lugano : Lig başlayalı 2 hafta oldu. Düne kadar Fenerbahçeyle anlaşmadı. Kedinin fare ile oynadığı gibi klüple oynadı. Kendini yamayacak bir Avrupa klubü bulamadı. Geri döndü.

Sonuç : Forum ahalisi fenerbahçelilere bakılırsa çok memnunlar. İlk maçta üçlü çekmeye çağırırlar.

Mehmet Topuz : Sırf Beşiktaşa inat bir dünya paraya transfer edildi. Ederinden çok para verildi. Antremanlara uykusu var diye katılmadı. Klüp basından olayı gizledi. Daum posta koymaya kalktı beceremedi.

Sonuç : İlk maçta tribünleri inler Mehmeeeet Topuzzzz diye.

EN TEMEL SONUÇ : Böyle idarecilik olmaz. Bu taraftar da ilk yarı bitmeden yine kendi oyuncusuna küfür eder, jipte döver, Aziz Yıldırımda ilk yarı bitmeden 3 şampiyonluk sözü elinde patladı diye Olağan üstü kongre gider.

Demedi demeyin..

Diğer konudada yazmıştım. Olayın özeti budur. İlerde konuşuruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

quote:

Orijinalden alıntı: wandy

quote:

Orijinalden alıntı: Attila-HUN

Bu kiyaslama neye gore?

Cunku GS defansi acik ara ustun genel anlamda.

hmm

servet>lugano
    zan>bilica
    balta>rc
    sarbi>gökhan g.

sana katılmamak elde değil.

Fenerbahçeden Galatasaraya Lugano ve Gökhanı alırım.

Ben de Arda ve Keitayı alırdım.Santos'u beke çekeriz.

• Lugano bu ülkedeki en iyi stoperdir.Tartışma bitmiştir ve forum silinebilir.
    NOT:Dalga geçmek için yazmadım gerçekten de öyle geçen yıl gol kralı oluyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: anycall

Orijinalden alıntı: anycall

Daniel Guiza - Sezon açılışına katılmadı. İspanyadaki tüm klüplere kendini yamamaya çalıştı. Hiç büyük klüpte oynamadım artık büyük klüpte oynamak istiyorum dedi.

Sonuç : Takımda. Taraftar ve yönetim bağrına bastı.

Roberto Carlos : Sezon açılışına geç geldi. Düğününde brezilya basınına Fenerbahçe'ye dönmek istemediğini, eski klübüne dönmek istediğini söyledi. O gelene kadar yöneticiler telefonla bile ulaşamadı. Geçte olsa geldi. Takıma katıldı.

Sonuç : Antremanlarda Daum alkışlattı. Taraftar bağrına bastı.

Lugano : Lig başlayalı 2 hafta oldu. Düne kadar Fenerbahçeyle anlaşmadı. Kedinin fare ile oynadığı gibi klüple oynadı. Kendini yamayacak bir Avrupa klubü bulamadı. Geri döndü.

Sonuç : Forum ahalisi fenerbahçelilere bakılırsa çok memnunlar. İlk maçta üçlü çekmeye çağırırlar.

Mehmet Topuz : Sırf Beşiktaşa inat bir dünya paraya transfer edildi. Ederinden çok para verildi. Antremanlara uykusu var diye katılmadı. Klüp basından olayı gizledi. Daum posta koymaya kalktı beceremedi.

Sonuç : İlk maçta tribünleri inler Mehmeeeet Topuzzzz diye.

EN TEMEL SONUÇ : Böyle idarecilik olmaz. Bu taraftar da ilk yarı bitmeden yine kendi oyuncusuna küfür eder, jipte döver, Aziz Yıldırımda ilk yarı bitmeden 3 şampiyonluk sözü elinde patladı diye Olağan üstü kongre gider.

Demedi demeyin..

Diğer konudada yazmıştım. Olayın özeti budur. İlerde konuşuruz.

DEMEDİ.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.