Şimdi Ara

Lugano'nun bilinmeyenleri :) Fenerliler kesin izlesin... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mancukya

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Kusura bakmayın Santos'un para yüzünden gittiğini anlarım hatta Niangın bile anlarım ama Lugano'nun 3 milyon için gitmesini ekonomiye bağlamam.Fenerium o parayı 2 günde kazanıyor.
    Benim bildiğim Lugano her sene gitmek istedi,italya olmadı ama hem iyi para alabileceği hemde vitrin bir takıma gitti.Elbet Lugano'yu suçlamıyorum ama arkasından üzülmenizi de anlamıyorum.Bizim bildiğimiz Lugano Cl'den ilk men edilişimizde gitmeyi kafasını koymuştur belki de daha önce.
    Ayrıca futbolcular gidicidir kalıcı olan ise Kluplerdir,biz Türkiyenin bir numaralı taraftarıysak bunu'da böyle bilmemiz gerek.

Yok öyle bi dünya.

Vay be 2ünde 3 milyon euro basiyor Fenerium ha Adidas ve nike bile sollamisiniz helal olsun.
    Günde 2.5 milyon yani 1milyon euro düz hesap alalim o bile imkansiz biraz mantikli seyler yazin

ilkokul türkçe öğretmenlerin sana sanırım Mübalağa yı öğretmedi . ama sanırım ilkokul 8 de falan öğretiyolardı sende o sınıfa gelince öğrenirsin anlamını

iyiki ögretmemisler diyorum sadece cünkü yorum yapilan yorum gercekten bu sekilde oldugunu düsünerek yapilmis bir yorum.
    Ayrica bu ucuz hikayelere kalkisma benimle edabiyatmis zartmis zurtmus isim olmaz yani kisaca birak hikaye okuma bu tarz seylerlede laf sokuyorum sanma.
    Universite bitirip senede 52 hafta oldugunu bilmiyen, Kibrisi Karandenizde sanan bir toplumda edebiyatim eksik olsun zaten

52 hafta oldugunu bilmiyen

Bilmeyen olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Neo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Kusura bakmayın Santos'un para yüzünden gittiğini anlarım hatta Niangın bile anlarım ama Lugano'nun 3 milyon için gitmesini ekonomiye bağlamam.Fenerium o parayı 2 günde kazanıyor.
    Benim bildiğim Lugano her sene gitmek istedi,italya olmadı ama hem iyi para alabileceği hemde vitrin bir takıma gitti.Elbet Lugano'yu suçlamıyorum ama arkasından üzülmenizi de anlamıyorum.Bizim bildiğimiz Lugano Cl'den ilk men edilişimizde gitmeyi kafasını koymuştur belki de daha önce.
    Ayrıca futbolcular gidicidir kalıcı olan ise Kluplerdir,biz Türkiyenin bir numaralı taraftarıysak bunu'da böyle bilmemiz gerek.

Yok öyle bi dünya.

Vay be 2ünde 3 milyon euro basiyor Fenerium ha Adidas ve nike bile sollamisiniz helal olsun.
    Günde 2.5 milyon yani 1milyon euro düz hesap alalim o bile imkansiz biraz mantikli seyler yazin

ilkokul türkçe öğretmenlerin sana sanırım Mübalağa yı öğretmedi . ama sanırım ilkokul 8 de falan öğretiyolardı sende o sınıfa gelince öğrenirsin anlamını

iyiki ögretmemisler diyorum sadece cünkü yorum yapilan yorum gercekten bu sekilde oldugunu düsünerek yapilmis bir yorum.
    Ayrica bu ucuz hikayelere kalkisma benimle edabiyatmis zartmis zurtmus isim olmaz yani kisaca birak hikaye okuma bu tarz seylerlede laf sokuyorum sanma.
    Universite bitirip senede 52 hafta oldugunu bilmiyen, Kibrisi Karandenizde sanan bir toplumda edebiyatim eksik olsun zaten

http://www.htspor.com/fenerbahce/haber/666180-1300000-tl tmm artık yol alabilirsin koç.

Bak kardesim o yolu sen al biraz kendine gelirsin. Fenerbahce taraftarinin sahip cikma kampanyasi 1.3 milyon tl toplanmis. Tl ne biliyorsun demi ?
    2.5 milyon tl senin anliyacagin sekilde 1 milyon eroucuk yapiyor anladinmi ? O parada Fb tarftarinin takimina camiasina sahip cikmasi icin yapilmis bir kampanya her gün olan bir sey degil.
    Senede o tarz dönemler zaten toplamda takimin basari durumuna göre 5 6 kez ancak olur abartma simdi sen hafif bir hava al kendine gel

bak aslan belki dünyadan haberin yok ama fenerium gelirleri avrupanın büyük kluplerinin storelarıyla kıyaslanıyor bu zamanda. o yüzden yol alacak kişi sensin. keşke hergün 6 kasım olsada senin gibiler gelip burda boş boş konuşmasa. konu lugano eğitimsizliğinin verdiği cesaretle geldin burda saçmaladın halada seni çekiyoruz. zaten ayrıca kendi kendini kapak etmende çok güzel. bu istisnai durumlar senede 5-6 defa olsa zaten luganonun ücretini 5-6 günde çıkarmış oluyor feneriumlar.

Asla bir kez bile Bjk yada Fb bölümlerinde tahrik etmek üzere yazmadim yazmamda. Ama arkadas insaf ne yani 6 kasimdan bana ne isterseniz o tarihte 10 atmis olsun Fb ne degisir taraftarlik 1macla ölcülmez. Bos konusan sensin gerci kapesite olayi. Barsa Real günlük 1 milyon euro ciro yapamaz birak onu 1 milyon tl bile ciro yapamaz Fbnin senelik gelirleri 80 ila 120 milyon euro arasi brut gelir ve bunun icinde bütün gelirleri var oda basari oranina göre 120 bulabiliyor zaten ha sen istedigine inan. Neticede bakis aciniz fanatik sekilde.
    Hergün Fenerium 1 milyon tl bassa bugun Barsa ve Realdeki her oyuncuyu gözü kapali alirsin salladigin kadar ne konustugunuda bilmiyorsun kampanya nedir daha ondan bihabersin.
    Forumlarda adam gibi muhabbet etmeyi ve mantikli konusmayi biraz ögrenin Avrupada zaten Store kültürü falan yok oda bir fail takimlar ürünlerini statlarinda satar cok büyük takimlarinkini zaten Nike Adidas gibi sirketler pazarlar stat haricinde ne Realin ne Barsanin yada baska bir avrupa takiminin bulundugu ülkede her yerde magazasini bulamazsin sponsor anlastigi sirketler onu pazarlar (Japonya ayri bir olay o sadece o ülkeye özel).
    Zaten mantiksizligini en sonda anlayip kivirma isine dönmüsün bu oyuncular satilirken Fb baska oyunculara bonservis ve ücret veriyor para sadece Lugonaya gitmiyor. He birde unutmadan bu Fenerium hic malzeme, ulasim, pazarlama, Kdv, degisik vergiler, calisan maasi vs vs gibi seyleri vermiyormu net gelirmi saniyorsun onu sacma bir olayi uzattikca uzatiyorsun gereksiz.
    Sanki ben dedimki Fb taraftari takimina sahip cikmiyor, ürün almiyor vs vs asla tam tersine Fb taraftari en fazla takimina düsen camiadir ama senin sacmaligin apayri bir olay.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.