Şimdi Ara

Lugano'nun bilinmeyenleri :) Fenerliler kesin izlesin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı olmama rağmen en sevmedigim stoperdi diyebilirim türkiye liginde ama gitti tabiki...

en sevdigin maçı , en kötü oynadıgın maçı , en iyi oynadıgın maç gibi sorular sorulmuş :)

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=101340

• quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

çok özledik tota
  • quote:

Orijinalden alıntı: NiCkBuLaMaDıM!!

çok özledik tota

Alıntıları Göster
    En kötü şarkı söyleyen mehmet topuzmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Ah ulan Tota

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Ah ulan Tota

Alıntıları Göster
    video çok iyi ya duygulandım bayağı cüneyt çakıra saldırdığında kahkaha attım

• quote:

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

video çok iyi ya duygulandım bayağı cüneyt çakıra saldırdığında kahkaha attım

Alıntıları Göster
    Bu adamı hiç unutmayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

Bu adamı hiç unutmayacağım.

Alıntıları Göster
    Kangal kangal
  • quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

Kangal kangal

Alıntıları Göster
    GİTTİGİ TAKImda kotu oynuyor.hatta elestiriliyor.cok yavas diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

GİTTİGİ TAKImda kotu oynuyor.hatta elestiriliyor.cok yavas diye.

Alıntıları Göster
    para için tekmeye kafa atan bir adamdı o nedenle kendisini hiç sevmem. ve yüreğinde ufacık bir fenerbahçe sevgisi olmadığındanda eminim.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O değilde Maldonado Deivid'e ne pas atmış Chelsea maçında şaştım kaldım
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bekir'in niye ilk 11 olduğu belli oldu antremanlarda çok çalışıyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinku

bekir'in niye ilk 11 olduğu belli oldu antremanlarda çok çalışıyormuş

Alıntıları Göster
    Yanlız videoda Arda'nın İsviçre'ye attığı golü gösteriyordu. Orada yedek kulübesinde sevinen Sabri'ye dikkat edin

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo

para için tekmeye kafa atan bir adamdı o nedenle kendisini hiç sevmem. ve yüreğinde ufacık bir fenerbahçe sevgisi olmadığındanda eminim.

Sevgi karın doyurmaz.Bana para için oynamayan futbolcu göstersene?Herkes para için oynar.Şu adamın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.Hiç verim alamamış olsak anlarım.Neyse iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Sevgi karın doyurmaz.Bana para için oynamayan futbolcu göstersene?Herkes para için oynar.Şu adamın neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum.Hiç verim alamamış olsak anlarım.Neyse iyi geceler.

Alıntıları Göster
    Sahi ne yapıyor bu adam?Geçen özet görüntülerde izledim PSG'nin bir maçını oynamıyordu.Değdi mi oralara gittiğine be hacı?Gerçekten yazık...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

Sahi ne yapıyor bu adam?Geçen özet görüntülerde izledim PSG'nin bir maçını oynamıyordu.Değdi mi oralara gittiğine be hacı?Gerçekten yazık...

Alıntıları Göster
    Vay bee bi garip oldum özlemişim.
  • quote:

quote:

sevgi karın doyurur dediğimi hatırlamıyorum yukarda herşey açık ve net 1-2 milyon euro için fenerde oynadı. tmm eyvallah para önemli ama italyada kapı kapı dolaşıp istediği ücretleri alamayınca fenere dönmesi ve bunu 2-3 defa yapması ve taraftarın bunu görememesi kanıma dokunuyor. neyse herkezin görüşü kendine.

• quote:

quote:

quote:

sevgi karın doyurur dediğimi hatırlamıyorum yukarda herşey açık ve net 1-2 milyon euro için fenerde oynadı. tmm eyvallah para önemli ama italyada kapı kapı dolaşıp istediği ücretleri alamayınca fenere dönmesi ve bunu 2-3 defa yapması ve taraftarın bunu görememesi kanıma dokunuyor. neyse herkezin görüşü kendine.

Alıntıları Göster
    Dön be Tota.. Seneye dön bize..

• quote:

Orijinalden alıntı: FrontLiner

Dön be Tota.. Seneye dön bize..

Alıntıları Göster
    5 yılda dünyanın hiç biryerinde kazanamayacağı parayı kazanıp böylesi bir taraftarın sevgilisi olup sözde şike olayı yüzünden çekip gitti. Kendisi kaybetti. Birazcık yürekli olsaydı herşeyin netleşmesini beklerdi. Birdaha dönmesini istemem.
    Ama şu da var. Klüp maliyetleri azaltmak için gitmesi için girişimler yapmışşsa sözlerimi geri alabilirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.