Bildirim
LUIS NANI VS ATROMITOS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Adam kaptırdığı her topun peşinde.en çok ikili mücadele kazanan futbolcumuzdu çok seviyorum bu adamı gereksiz bilek hareketide yapmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamın hala istekli olması, aç olması, defansa yardımları... Luis Nani kesinlikle buraya yatmaya gelmemiş, ilk gün de dediği gibi bu taraftarı mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
helal olsun naniye
atromıntosu calıma dizerek beklentileri baya karsıladı -
Çok mücadeleci adam kalitesi belli oluyor. Ama podolski daha iyi (!)
quote:
Orijinalden alıntı: Krone
Çok mücadeleci adam kalitesi belli oluyor. Ama podolski daha iyi (!)
Podolskiyi 2 lig maçındada izledim 2sindede bitikti sivasta tamamen bitikti bir orta geldi gol atti zaten 2. Maçta şutlari vardi sadece Mücadele etmiyor dediğim gibi tek + sı sert şutlari ama 2 haftada yorum yapmayi doğru bulmuyorum 3-4 ay sonra daha iyi değerlendirilir gerçi gs genel olarak kötü oyun oynuyor
quote:
Orijinalden alıntı: James Rodriguez
helal olsun naniye
atromıntosu calıma dizerek beklentileri baya karsıladı
Osmanlılı futbolcuları çalıma dizip,gol manyağı yapan,beklentilerin üzerine çıkan futbolcularınıza da helal olsun -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
quote:
helal olsun naniye
Osmanlılı futbolcuları çalıma dizip,gol manyağı yapan,beklentilerin üzerine çıkan futbolcularınıza da helal olsun
olm sen niye tersledin hemen ? ben naniye helal olsun dedim niye aglıyorsun hemen?
podolski vs osmanlı konusu var mı?
Yeme bizi James Rodriguez -
Videoyu izleyince tekrar aklıma geldi. Bu hakem niye sarı kart gösterdi Naniye? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü
quote:
helal olsun naniye
Osmanlılı futbolcuları çalıma dizip,gol manyağı yapan,beklentilerin üzerine çıkan futbolcularınıza da helal olsun
olm sen niye tersledin hemen ? ben naniye helal olsun dedim niye aglıyorsun hemen?
podolski vs osmanlı konusu var mı?
gözümüze soka soka ironi yapıp, ironi yapmadığını iddaa edecek kadar aciz misin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X