Şimdi Ara

!............Lüks araçlarda LPG sistemi.............! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aser_fatih

Slm,
    Arkadaşlar, sorun sadece arabanın çok yakması değil, lpg ucuz olduğu kadarda çevreci bi yakıttır. Lüks araçlarına lpg dönüşümü yapan insanlar size alay konusu olmak için taktırmıyo, çevreye duyarlılık adınada lpg dönüşümü yapılıyo.....

Ustam buna dünyanın her yerinde gülerler biliyormusunuz. Kusura bakmayın ama bir 6200 motor V8 aracın emisyonu ile 2.4 V6 aracın emisyonu arasında ne fark var ?...

Bahsettiğimiz araçlar sizin söylediğini kadar çevreci tüm insanlar için 1. Sınıf çevre katili...

Ayrıca ekleyim Ankara'da bir çevre mitinginin ortasında kalmıştım arabaya 300 koli yumurta atmışlardı. Yıkamacı bile çıkartacam diye tımarhanelik oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mississippi -- 19 Mayıs 2008; 15:36:26 >

• @numan06
    Gel hocam senide LPG li yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@numan06
    Gel hocam senide LPG li yapalım

Yok ustam çok teşekkür ederim. Ben LPG taktırsam ne olur kader değişmez arabaları alırken şansızız yine arabayı gören yumurta sallar.

Benim aslında söktüğüm bir Lovato 6 silindir Sıralı sistem var aldığım galerici taktırmış kafama yatan bir rakam olursa onu satmaya çalışıyorum.

Ama yinede çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.