Şimdi Ara

Lüks Fransız sedan DS 9 bu yıl içinde Türkiye'ye gelecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk önce "9 yıl içinde gelecek" okudum "la neymişki bu böyle?" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 1 Şubat 2021; 16:53:11 >
  • quote:

700-750 bin adetler

"-ler" ekinin kullanılmaması gerekiyor sanki?

• Türkiyedeki bu vergi oranları ile hiç şansı yok
  • bi aston martin hissi mi var isimde çizgilerde :S

• quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

Bu arabanın 508 ile aynı platformu paylaştığına emin miyiz? E segmenti gibi duruyor araç.

Platformlar modüler artık 508 le aynı olması birşey değiştirmez.

• Çok tutmayacak bence. Ama param olsa kesinlikle alırdım.

• drknl35 kullanıcısına yanıt
    508'den 20 cm uzunmuş araç, D+ segment gibi. 5 serisi ile neredeyse aynı boyutları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shkoksal

508'den 20 cm uzunmuş araç, D+ segment gibi. 5 serisi ile neredeyse aynı boyutları.

Biliyorum hatta E serisinden daha uzun diye biliyorum. 508 le aynı olması birşey değiştirmez derken aracın iyiliği kötülüğü ile ilgili olarak birşey değiştirmez demek istemiştim.

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Hocam odd sitesinden bakabilirsiniz

• bu nasıl leş bir tasarım,aracın önünün sanki arı ısırmış da şişmiş gibiLüks Fransız sedan DS 9 bu yıl içinde Türkiye'ye gelecek 

• fransız araclarına güvenmem.. kaza yapsan icinden cıkamazsın.. yürüyen yağ tenekesi.. parmakla göcen arabalar.. almayın paranızı bunlara harcamayın... gidin 10 senelik paranız yetmiyorsa 20 senelik mercedes alın.. kendi arabam mercedes diye söylemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 2 Şubat 2021; 17:6:58 >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Ezbere yorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BMW,Mercedes in satış adetleri bile yerlerde sürünüyor 2-3 yıldır.

Bu araç Türkiyede senede 100 adet bile satamaz.Fiyatı zaten %80 ötv ile en az 75 bin EURO olur.

• Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt
    En dolu versiyonunu 80 bin para birimine alacakları araca bak bide bize bak gelde sövme şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarum_58

En dolu versiyonunu 80 bin para birimine alacakları araca bak bide bize bak gelde sövme şimdi

80 bin euro bu araba için çok fazla. Hatta 40 bin euro için bile bir çok avrupa vatandaşı çok pahalı der geçer büyük ihtimal.

Avrupa insanının mentalitesi ile bizim milletinki çok farklı.Bizim millet arabaya çalışmayı normal görüyor.

Avrupada adama bir yıllık maaşının karşılığı bırakın Ds i Bmw 530d , Volvo V60 bile satsan pahalı diyor. Ben bu 4,5 metrelik külüstüre neden 1 yıllık maaşımı vereyim ? diye soruyor sana.

Haklı adamlar.Arabaya değil,keyfi harcamaya,yemeye içmeye,tatile harcamayı seviyolar.

Bizim milletimiz in büyük kısmı arabaya çalışıyor farkında bile değiller.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

fransız araclarına güvenmem.. kaza yapsan icinden cıkamazsın.. yürüyen yağ tenekesi.. parmakla göcen arabalar.. almayın paranızı bunlara harcamayın... gidin 10 senelik paranız yetmiyorsa 20 senelik mercedes alın.. kendi arabam mercedes diye söylemiyorum..

Hurda övmek de yeni moda oldu.Yeni bir Ds hatta onu bırak Talisman bile değil 20 senelik 10 senelik Mercedes den bile 3-4 tane eder.

Külüstürler cumhuriyetinde yaşadığını için antika olmaya yüz tutmuş arabalarınız size çok değerli geliyor olabilir ama gerçekler öyle değil,gerçek ler Türkiye otomobil piyasası gibide değil.Birinin size gerçekleri söylemesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Hurda övmek de yeni moda oldu.Yeni bir Ds hatta onu bırak Talisman bile değil 20 senelik 10 senelik Mercedes den bile 3-4 tane eder.

Külüstürler cumhuriyetinde yaşadığını için antika olmaya yüz tutmuş arabalarınız size çok değerli geliyor olabilir ama gerçekler öyle değil,gerçek ler Türkiye otomobil piyasası gibide değil.Birinin size gerçekleri söylemesi gerekiyor.

Alıntıları Göster

senin soyledigin sey gercek olmadigi icin umrumda da degil.. Lüks Fransız sedan DS 9 bu yıl içinde Türkiye'ye gelecek 10 sene 20 sene gec 30 senelik mercedes bile o tenekelerden iyi ve konforludur Lüks Fransız sedan DS 9 bu yıl içinde Türkiye'ye gelecek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 15 Mart 2021; 21:30:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

senin soyledigin sey gercek olmadigi icin umrumda da degil..  10 sene 20 sene gec 30 senelik mercedes bile o tenekelerden iyi ve konforludur  

Alıntıları Göster

2006 E220-E320 ler 3000 temizse 4000 euro. Bir yeri bozulurda çalışmazsa getir hurdalığa bırak yalnız hurdaya ayırmak için 300 euro alıyoruz haberin olsun.

Lüks Fransız sedan DS 9 bu yıl içinde Türkiye'ye gelecek

• biz aya gitmekle ilgilenmekteyiz

bunlar hala yaya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.