Şimdi Ara

Lüks ve Güçlü Araçlara Lpg (e 200 Kopmressör) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: x15

quote:

Orjinalden alıntı: elenorbaiker

böyle konularda yorum çok yapıldı . Bu bir karalama politikasıysa isbatı nerede. Fİrmalar kendi ürünlerini pazarlarken mallarını yüceltmek için böyle kelimeler sarfediyorlar eee noluyor diger markalar karalanıyor. Elde bir şey yok. Kendi kuyularına da sonra kendileri düşüyor Allahın sopası yok.

sayın X15 bu konuyu farklı bir başlık altında açmıştı ama aldığı cevaplar kendisini malesef tatmin etmemiş ki hala isbatsız karakalem çalışıyor :)

İnternetten firmaları böyle emrivaki bir şekilde eleştiren kişilere kesinlikle karşıyım. Nette yazınca işlerinin daha iyi görüleceği düşüncesiyle yaşadıkları sıkıntıları kat kat abartıp ta oraya çıkan kişiler gözüyle bakıyorum bu şahıslara ... yani bir nevi klavye delikansılı oluyorlar. Allahın sopaı yok ya arabalarından da çoğu hayır görmüyor. Dertleri de hiççç bitmiyor.
    Müşteri çözülemeyen firmadan kaynaklı ve ya kaynaklı değil bir durumla karşı karşya geldiği zaman ister istememez sinirlenir. Bunu söylemlerinde de belirtir. Ama inanın kullanan ve kullanmayan !!!! çokk belli oluyor.

PS : Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz...

Kulaktan duyma söylemmiş daha yeni forumda konu açılmış BRC nin de yüksek devirde benzine geçtiğini söylüyor bir arkadaş..Yine burada Bektaş lpg bu durumdan bahsediyor..Kendisinin adı belli adresi belli..Forumda daha önce de vdss adlı üye bu durumdan bahsetmişti.

Dolayısıyla hem lpg camiasından gelen hem birinci elden bizzat ben dahil kullanıcıların açıklamaları var..Siz kulaktan duyma diyorsunuz...

Ben durumu farkettikten sonra bulunduğum ildeki bütün bayilere gittim hiçbirisi de problemi çözemedi..Bana açıkça bu normal bir durum sizin aracınızda da sistemde de herhangi bir problem yok denildi..Hatta bir çalışan aracın hangi devirde benzine geçtiğini itiraf etti..Gördüğünüz gibi netten yazan klavye delikanlısı değilim..Aldığım cevaplardan tatmin olmadığımdan dolayı sizin deyiminizle kara kalem çalışıyor değilim...Gerekirse çok rahat yasal girişim de başlatabilirim.. esasında artık sorunumun çözülmesi de umrumda değil..Benim bu lpg kitiyle işim bitti...Burada yazma nedenim sizin milletin gözünün içine baka baka böyle bir şey yok demeniz...Yok demekle olmuyor maalesef...

Bak arkadaş ben lpg kitini kötülemiyorum suçlamıyorum da yalnız sorunumu ifade ediyorum..Çözümü vardır yoktur montaj hatasıdır, ürün hatalıdır vs..orasını bilemem, ben lpg ustası değilim...Ben sadece tespitte bulunuyorum...Sizin keyfiniz istemiyor diye bunları burada yazmayacak değilim...İnternetten nasıl tanıtım reklam yapıyorsanız gelen eleştirileri de karşılayacaksınız, müşterilerinizle de ilgileneceksiniz, ilgilenmeyen bayilerinizin de kulaklarını çekeceksiniz..Kimse kolay ekmek kazanmıyor..

madem öyle kanıt ve ispat gerekli kanıt ve ispat olmadan böyle söylemler yalan olmaktan öte gitmez size bunu kim söylediyse çıksın burada resmi evrakla açıklama yapsın kendi sistemini satsın diyede böyle söylemlerde bulunulmasını şiddetle kınıyorum ayrıca sizin mağduriyetinize üzüldüm siz konunuzda haklısınız birde aracınızda hangi kit takılı .

• quote:

Orjinalden alıntı: emtue

@x15

sizin aracinizdaki kitin markasi neydi,

bir ara gormustum de unuttum kusura bakmayin

sayın emtue ve sayın uysalotogaz
    x15 su an forumda gözükmüyor. Zannedersem akşam girecektir. tomasetto marka sıralı sistem takılı aracında... daha önce bir başlık açmıştı o vesile ile okumuştum şikayetlerini . hatta kendisini dinlemeden yorum yapmamak için kendisine bir pm attım 8 haziranda ama malesef cevap gelmedi.
    Tomasetto firmasındaki yetkiilerinde bu araçla alakalı bir açıklama yapması lazım.
    X15 arabam benzinle çalışıyor diyor . Bu hatalar olabilir. kul yapısı ama firma çözemiyorsa buna bir cevap vermesi lazım. Konu tartışılıyor sonuç yok.... Artık biz ya firmadan yada kendisinden bir isbat bekliyoruz.

• BASTA BELIRTMEK İSTERIM LAFIM ORTAYADIR
    tezinı ispat edemeyen kım olursa olsun dava edılmelıdır
    yoksa bu formlarda kendıni bilgic sanan sahışlar cok volta atar

fırmalarda bunu yapmıyor şimdılık
    ama bıgun olmayacak dıye bı kaıde yok
    çekırge mısali

sevgı ile kalın
  • quote:

Artık biz ya firmadan yada kendisinden bir isbat bekliyoruz.

Siz kim oluyorsunuz beyefendi? Benim kimseye ispatlamak durumunda olduğum birşey yok..
    Tekrar ediyorum..Benim şu lpg kiti şu devirde benzine geçer diye bir iddiam yok.. Ben aracımın yüksek devirle gittiğinde lpg de görünüyor olmasına rağmen benzin tükettiğini söylüyorum.. Ben bu sitedeki bazı lpg ustalarının söylemlerine dikkat çekiyorum..Benim aracımda da bu durumun olduğunu söylüyorum..Bu durumu ilgili firma yetkililerine doğrudan başvurarak söylememe rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadığımı belirtiyorum.. Bu sözlerimin arkasındayım…

quote:

Orjinalden alıntı: elenorbaikerX15 arabam benzinle çalışıyor diyor

Ben böyle bir şey söylemedim..

• quote:

quote:

Artık biz ya firmadan yada kendisinden bir isbat bekliyoruz.

Siz kim oluyorsunuz beyefendi? Benim kimseye ispatlamak durumunda olduğum birşey yok..
    Tekrar ediyorum..Benim şu lpg kiti şu devirde benzine geçer diye bir iddiam yok.. Ben aracımın yüksek devirle gittiğinde lpg de görünüyor olmasına rağmen benzin tükettiğini söylüyorum.. Ben bu sitedeki bazı lpg ustalarının söylemlerine dikkat çekiyorum..Benim aracımda da bu durumun olduğunu söylüyorum..Bu durumu ilgili firma yetkililerine doğrudan başvurarak söylememe rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadığımı belirtiyorum.. Bu sözlerimin arkasındayım…

quote:

Orjinalden alıntı: elenorbaikerX15 arabam benzinle çalışıyor diyor

Ben böyle bir şey söylemedim..

@x15
    elenorbaiker beyefendi değil hanımefendidir :)

Sorununuzun çözümü noktasında ürünü satınaldığınız yer birinci olarak sorumludur, Satıcı firma ikinci olarak sizin sorununuzu bir şekilde çözmek zorundadır.
    Aksi hallerde hakkınızı san.tic.il md.lüklerinde tüketici hakları masasında arayabilirsiniz. Ve ayıplı mallarda 4 kez aynı arızadan dolayı servise gittiğinizi belgelerseniz o ürünü sıfırı ile değiştirmek yada iade etmek hakkınız herzaman saklıdır.

Malesefki forumlarda hep söylemeye, anlatmaya çalıştığımız şey maalesef sizinde başınıza gelmiş.

Güçlü markalar, güçlü firmalar ile işbirliği yapın ki yarın muhatab bulabilesiniz, bu sektöre cee diyip giden markalara itibar etmeyiniz, PC gibi İNTERNET gibi velinimetlerden istifade ediniz.

Ben LPG taktırmak istiyorum diye başlık açanlara bir bakın lütfen ,,, Kaplan gibi üstüne atlıyarak yerlimalı lügatı parçalayanlar, Yarın sorun yaşayan birisinin açtığı başlığa yanıt bile vermiyorlar. Ve baktığınızda kullanıcı fanatiği görüntüsündeler. Peki nerede bu montajcılar, bölge distribütörleri, üreticiler, imalatcılar.

Bu iş için bir mangal lazım birde mangalda pişmeye hazır bir yürek.

Birde bu yüreğe atlıyacak sazanlar

Bilinçli bir tüketici olarak ve net ortamında paylaşımlarda bulunan biri olarak kimsenin sizinle aynı kaderi paylaşmamasını diliyerek size başarılar diliyorum Sevgilerimle dostum.

• quote:

Tekrar ediyorum..Benim şu lpg kiti şu devirde benzine geçer diye bir iddiam yok.. Ben aracımın yüksek devirle gittiğinde lpg de görünüyor olmasına rağmen benzin tükettiğini söylüyorum.. Ben bu sitedeki bazı lpg ustalarının söylemlerine dikkat çekiyorum..Benim aracımda da bu durumun olduğunu söylüyorum..Bu durumu ilgili firma yetkililerine doğrudan başvurarak söylememe rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadığımı belirtiyorum.. Bu sözlerimin arkasındayım�

quote:

Orjinalden alıntı: faruksevgili

@x15
    elenorbaiker beyefendi değil hanımefendidir :)

Sorununuzun çözümü noktasında ürünü satınaldığınız yer birinci olarak sorumludur, Satıcı firma ikinci olarak sizin sorununuzu bir şekilde çözmek zorundadır.
    Aksi hallerde hakkınızı san.tic.il md.lüklerinde tüketici hakları masasında arayabilirsiniz. Ve ayıplı mallarda 4 kez aynı arızadan dolayı servise gittiğinizi belgelerseniz o ürünü sıfırı ile değiştirmek yada iade etmek hakkınız herzaman saklıdır.

Malesefki forumlarda hep söylemeye, anlatmaya çalıştığımız şey maalesef sizinde başınıza gelmiş.

Güçlü markalar, güçlü firmalar ile işbirliği yapın ki yarın muhatab bulabilesiniz, bu sektöre cee diyip giden markalara itibar etmeyiniz, PC gibi İNTERNET gibi velinimetlerden istifade ediniz.

Ben LPG taktırmak istiyorum diye başlık açanlara bir bakın lütfen ,,, Kaplan gibi üstüne atlıyarak yerlimalı lügatı parçalayanlar, Yarın sorun yaşayan birisinin açtığı başlığa yanıt bile vermiyorlar. Ve baktığınızda kullanıcı fanatiği görüntüsündeler. Peki nerede bu montajcılar, bölge distribütörleri, üreticiler, imalatcılar.

Bu iş için bir mangal lazım birde mangalda pişmeye hazır bir yürek.

Birde bu yüreğe atlıyacak sazanlar

Bilinçli bir tüketici olarak ve net ortamında paylaşımlarda bulunan biri olarak kimsenin sizinle aynı kaderi paylaşmamasını diliyerek size başarılar diliyorum Sevgilerimle dostum.

sayın x15

sizden ricam farklı farklı sayfalara yazıp benim yardım çalışmalarıma karşılık vermeyerek sorununuzu çözmeye mi çalışıyorsunuz. işte aşağıda açtığınız konu linki halen duruyor. yani size yardımcı olabilmek daha ne yapayım. biz her zaman söylüyoruz malımızın arkasındayız ve yine size burdan yazıyorum. adres veya telefon bilgilerinizi verin probleminizi gideriyim....

buda yine sizin açtığınız ama doğru dürüst dönüp bakmadığınız konunun linkidir...
    http://forum.donanimhaber.com/m_31463969/mpage_1/key_//tm.htm#31789698

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasetto ilsay -- 20 Temmuz 2009; 8:57:23 >

• Tomasetto İlsay bey ilk önce parmağınızı indirin..Uslubunuzu takının..Aldığım ürünle ilgili sıkıntı yaşayan benim siz değilsiniz…Ben sorunuma forum aracılığıyla çözüm aramıyorum..Elenor hanımın tahrik edici iletisine karşılık verdim…Ben daha önce gerekeni fazlasıyla yaptım… Sizinle hiç irtibata geçmemiş biri değilim..Size ismimi adresimi de verdim eğer o zaman isteseydiniz telimi de verirdim ama bir daha bana geri dönmediniz dolayısıyla ben yüzsüz biri değilim…

Bu sorunun çözümü için şu an hiç birşey yapma taraftarı değilim ancak fikrim değişirse ve başka illere de gitme imkanım olursa yetkili bayilerinizle iletişim halinde olacağıma ve yukarıda verdiğiniz linkteki konudan durumu bildireceğimi söyleyebilirim ancak… (en son yaptığım girişimleri ve yaşadığım çözümsüzlüğü o konudan bildirmedim buradan yüzeysel aktardım nedeni de artık sıkılmam)

Bu konuda buradan daha başka şey yazmak istemiyorum mütecaviz hareketinizi saymazsak sağlıcakla kalın…

• quote:

Tomasetto İlsay bey ilk önce parmağınızı indirin..Uslubunuzu takının..Aldığım ürünle ilgili sıkıntı yaşayan benim siz değilsiniz…Ben sorunuma forum aracılığıyla çözüm aramıyorum..Elenor hanımın tahrik edici iletisine karşılık verdim…Ben daha önce gerekeni fazlasıyla yaptım… Sizinle hiç irtibata geçmemiş biri değilim..Size ismimi adresimi de verdim eğer o zaman isteseydiniz telimi de verirdim ama bir daha bana geri dönmediniz dolayısıyla ben yüzsüz biri değilim…

Bu sorunun çözümü için şu an hiç birşey yapma taraftarı değilim ancak fikrim değişirse ve başka illere de gitme imkanım olursa yetkili bayilerinizle iletişim halinde olacağıma ve yukarıda verdiğiniz linkteki konudan durumu bildireceğimi söyleyebilirim ancak… (en son yaptığım girişimleri ve yaşadığım çözümsüzlüğü o konudan bildirmedim buradan yüzeysel aktardım nedeni de artık sıkılmam)

Bu konuda buradan daha başka şey yazmak istemiyorum mütecaviz hareketinizi saymazsak sağlıcakla kalın…

parmak indirmek sizin elinizde. yani nedense benim sizinle irtibata geçmek için göstermiş olduğum tüm çabalarım boşa gidiyor ve ısrarla siz bu konuda yazmaya gayret gösteriyorsunuz. yani sizin aracınızda hangi versiyon takılı ne zaman takılmış hiçbir bilgimiz yok. plaka bilgilerinizi verseniz hangi serviste ne takılmış onu bulurum en azından. ama siz halen ısrarla yok ben sizinle görüşmem diyip ama ısrarla benim aracımda problem var diye yazıyorsunuz. TOMASETTO kullanıcıların yazdığı sayfaya sizde yazmışsınız çok güzel vs. kötü yazan da var. ama kim çözüm bulamamış bir tane gösterebilirmisiniz. yani sizi tanımam size kasıtlı bir şekilde mi yapılıyor sizce. 1.5 yıl önce kadar sesli sinyal veren düğme istemişsiniz sanırım burdan arkadaşlardan hayır ben oraya gidemem benim şu servise gönderin demişsiniz ve o servis yetkili TOMASETTO servisi olmadığı ortaya çıkıyor. yani size nasıl yardımcı olmamı bekliyorsunuz. hiç bir bilginiz yok. diyorsunuz ki ben verdim kime ne zaman nasıl verdiniz şayet verdiyseniz bile ben sizden rica ediyorum bana direk olarak vermenizi. bu kadar yazım sadece size yardımcı olmak için..

yüksek devirlerde benzine geçme olayı AYAR OLARAK evet var genel sistemlerde. ama ben kesin ve kesinlikle garantisi vererek bizim sistemimizde MÜŞTERİ İSTEĞİ OLMADAN kesinlikle bu kullanılmaz. ve sizin aracınızın da ayarlarında problem olma olasılığı çok yüksek. eğer bilgilerinizi verirseniz size en yakın servisimize davet edip bu sorununuzu ortadan kaldırmak istiyorum...

bu arada konuyu açan beyfendiden de çok özür dilerim yardım için açtığınız konu biraz amacından kaydı. dilerseniz sizin aracınız için garantili bir şekilde KESİNLİKLE BENZİNE GEÇME PROBLEMİ OLMAKSIZIN, kendimizde bulunan C200 KOMPRESSOR aracımızı test etme veya daha önce sizin aracınızın aynı modelini takmış olduğumuz müşterilerimizle görüştürüp referanslı bir şekilde lpg dönüşümünü yapabiliriz. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomasetto ilsay -- 20 Temmuz 2009; 11:52:50 >

• bravo ilsay bey yardım etmek için bir müşterinin bu kadar üstüne gidilir.yalnız takip ettiğim kadarıyla siz kovalıyorsunuz arkadaş kaçıyor sorunun çözülmesinden yana değil galiba size özel bir kızgınlığı var gibi geldi bana.allah size kolaylık ve sabır versin.
  • ilginiz için teşekkür ederim ilsay bey, şimdilik bu meseleyi askıya almaya karar verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uysalotogaz

bravo ilsay bey yardım etmek için bir müşterinin bu kadar üstüne gidilir.yalnız takip ettiğim kadarıyla siz kovalıyorsunuz arkadaş kaçıyor sorunun çözülmesinden yana değil galiba size özel bir kızgınlığı var gibi geldi bana.allah size kolaylık ve sabır versin.

yani gerçekten çözüm üretmeye çalışıyorum ama beyfendinin kendisi ısrarla yok diyor. ama yazmayada devam ediyor. bana karşı özel bir kızgınlığı olamaz çünkü kendisini tanımıyorum. sadece burada yazmış problemi olduğunu söyleyen bir müşterimiz. yeni yazıyorum dilediği zaman yardım için hazırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: yavuzbozkurtas

ilginiz için teşekkür ederim ilsay bey, şimdilik bu meseleyi askıya almaya karar verdik.

ben teşekkür ederim anlayışınız için. hayırlısı ama yine taktırmaya karar verirseniz herzaman yardımcı olurum. montaj yapılmadan önce, yapılırken ve yapıldıktan sonra da.

• Ben yazmak istemiyorum..Israrla beni yazmaya teşvik ediyorsunuz...

Dün itibariyle aracım satılmıştır... İlsay beye teşekkür ederim yardım teklifleri için...Dediğim gibi ben forum yardımıyla bir çözüm arayışı içinde değilim...Bu arada bana kimse kasıtlı olarak özel bir düşmanlık yapmıyor yapması için de bir neden yok aynı şekilde benim de özel bir düşmanlığım olamaz..

Bu arada ben lpg yi taktıralı 1 yıl olmadı..Tomasetto konusunun ilk sayfasına bakılırsa ne zaman taktırdığım anlaşılır..İlsay bey'in diğer iddiaları da doğru değil...Şimdi şöyle oldu böyle oldu yazmamın bir manası yok..

Cevap hakkı gerektirecek iletiler yazılmamasını istirham ederim..Lpg ustalarımıza işlerinde kolaylıklar dilerim

• Sattığınız kişiye buranın adresini de verseydiniz, sizin aracı özleyeceğiz doğrusu

Neyse muhtemelen yakında yeni bir araç alırsınız, şimdiden hayırlı olsun, ama lütfen bu sefer başka marka taktırın öyle eylenelim, kadir beyi (ilsay) yeterince yordunuz

Umarım latife yaptığımı anlamışınızdır, her türlü yanlış anlaşılma için şimdiden özür dilerim!

quote:

Orijinalden alıntı: x15

Ben yazmak istemiyorum..Israrla beni yazmaya teşvik ediyorsunuz...

Dün itibariyle aracım satılmıştır... İlsay beye teşekkür ederim yardım teklifleri için...Dediğim gibi ben forum yardımıyla bir çözüm arayışı içinde değilim...Bu arada bana kimse kasıtlı olarak özel bir düşmanlık yapmıyor yapması için de bir neden yok aynı şekilde benim de özel bir düşmanlığım olamaz..

Bu arada ben lpg yi taktıralı 1 yıl olmadı..Tomasetto konusunun ilk sayfasına bakılırsa ne zaman taktırdığım anlaşılır..İlsay bey'in diğer iddiaları da doğru değil...Şimdi şöyle oldu böyle oldu yazmamın bir manası yok..

Cevap hakkı gerektirecek iletiler yazılmamasını istirham ederim..Lpg ustalarımıza işlerinde kolaylıklar dilerim

• Ayrıca ben konun basında yanlıslıkla laguna v6 için sordugum kiti arkadaşa önermişim kusura bakmasın arabası 6 silindir turbo degil ve bu sistem onun aracında kullanılamaz.

Birde şunu sormak istiyorum aracında supercharger bulunan birine turbo kit neden öneriliyor ? ve bunun faydasını açıklarmısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 22 Temmuz 2009; 13:18:43 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.