Şimdi Ara

lumberjack softshelll FLAKE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
5.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 17 Ocak 2020; 16:26:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 TL çek ile ne alınır :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde iptal olmuş ya. Bu akşam fark ettim bende. 10 TL çek nedir arkadaş. 25 TL vereydin bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtrax

Konusu burada.....uzun sürdü ama geldi ürün.
    https://forum.donanimhaber.com/mutlu-son-urunler-geldi--97524403
    Zamaninda bende almistim bundan iki tane. Birini satip digerini yakinimin arabasina taktik.

Simdi bu ayakkabi ve ssd iptalleri oldu, thh ye gitmeye üşeniyorum ama ararlarsa iptal ettirmem.

• Beni de arayıp tedarik edilemediğinden iptal olacağını söylediler.Ancak satıcının kendi sitesinde aynı ürün satışta dedim.Bizim stoklar farklı falan deyip geçti.madem öyle satma.

• Mail atmıştım gelen cevap

Merhaba,

Hepsiburada, Markastok mağazasındaki Lumberjack ayakkabının Flake modeli sistemsel sorundan dolayı fiyat bilgisi Hepsiburada paneline yanlış entegre olmuştur. Bu nedenle zararına satış yapılamayacağından dolayı ilgili tüm birimlere bilgisi verilerek ve Hepsiburada ile görüşmeler sağlanarak siz değerli müşterilerimizi mağdur etmemek amacı ile Hepsiburada paneli üzerinden söz konusu ilandan, ürün kaldırılmıştır. Verilen tüm siparişlerinde hızlı bir şekilde iptali gerçekleştirilmiştir. Bu süreçte siz değerli müşterilerimize bilgi veremedik çünkü iletişim bilgilerinizi Hepsiburada bizimle paylaşmadığından dolayı iletişim bilgileriniz bizde mevcut değildir.

Yaşanan durum için MARKASTOK mağazası olarak siz değerli müşterilerimizden özür dileriz. Takdir edersiniz ki bizde böyle bir durum yaşamak, sizleri hayal kırıklığına uğratmak ve mağdur etmek asla istemeyiz. Bu süreçte siz değerli müşterilerimizden anlayış beklemekteyiz.

İyi günler dileriz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.