Şimdi Ara

lumberjack softshelll FLAKE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
3
Favori
5.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 adet aldım. Gönderirlerse üzmez diye düşünüyorum. Su geçirmemesi en önemlisi.
  • Geçen sene almıştım. Kalıp dar. Hava almadigindan 33 senelik hayatımda koku yapan ilk ve tek ayakkabım oldu. 1-2 hafta giyip kenara koymak zorunda kalmıştım. Alacak olanlara fikir vermek istedim.

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar almama engel oldu .

• Indirim bitti sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: emre35x

Lumberjacklerın kalıpları dar oluyor bir numara büyük alın, bnde siyah sarıdan aldım bir adet teşekkürler
    Normalde 45 giyiyorum Lumberjack 44 aldım oldu
  • Zaten ayakkabının ederi bence bu. Ürün yerli üretim, şu an ki 300 lü fiyatları hiç haketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 16 Ocak 2020; 9:32:43 >
  • Aldım ama siparişlerimde gözükmedi

• Şimdi gördüm fiyat artmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre35x

Lumberjacklerın kalıpları dar oluyor bir numara büyük alın, bnde siyah sarıdan aldım bir adet teşekkürler
    Bir numara büyük alıp hata etmeyin derim. Lumberjack Ale'yi de kalıbı dar diye bir büyük numara almıştım. Başlarda tam gibiydi. Sonra biraz yürüdüm felan ayağım rahatsız oldu. Çünkü uç tarafta boşluk kalmıştı. Bende iade ettim. Ama ayağı taraklı olanlar başka marka ve modellere yönelebilir.

Bu arada kampanyadan bende faydalandım. Teşekkürler.

• Fiyatlar artmış.

• Nasıl ayakkabı iyi mi iptal mi etsek

• quote:

Orijinalden alıntı: varvara61

Nasıl ayakkabı iyi mi iptal mi etsek
    iptal seçeneği yok ki ( havale değilse ) diye biliyorum.
  • Fiyat artmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata bu ayakkabı çok iyi bence. Ürün geldiğinde beğenmezsek iade ederiz en kötü. Kışlık bu tarz spor ayakkabı arıyordum. Bu fırsat iyi oldu.

• Ayakkabı o kadar kötü değil. Gün içinde çok uzun giyilmeye pek müsait değil. Eksik olan tarafı hava almaması ve tabanın kaygan olması ama bu ekonomik şartlarda 100 lira için gayet güzel ayakkabı. Alanlara hayırlı olsun ben de aldım. Daha önce de kullandım.

• işe gidip gelirken giymelik 2 çift siyah ve lacivert aldım.. waterproof özelliği tam verim vermesede bu zamanda 100 liraya gerçekten iyi fiyat.. avantajix unutmayanlar 5 tl daha kaptılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: snl_

işe gidip gelirken giymelik 2 çift siyah ve lacivert aldım.. waterproof özelliği tam verim vermesede bu zamanda 100 liraya gerçekten iyi fiyat.. avantajix unutmayanlar 5 tl daha kaptılar
    100 TL ürün ama avantajix 92 olarak yazıyor mesela 302ye ssd aldık o da 250 küsür yazıyordu sebebi ne?

• Şimdi arandım, iptal edilecekmiş sözde stok olmamasından

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.