Şimdi Ara

lumia 1020 alınırmı sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1020 iyi midir ekranı malzeme kalitesi felan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu yaz 925 i satıp almayı düşünüyorm bende bence kamera olarak bile alınır sırf ekran kaliteside tatminkar
  • 808 daha ölmemişken L1020 alınır mı sorusuna en güzel cevap, alınır olmalı bence. Zaten bu telefonları alırken ki amaç bellidir. Fotoğraf çekmek ve bu cihazın kamerasıda oldukça yeterli düzeyde.

• Kamera içinse alınır ama güncellik içinse L830 daha iyi olur.Hem kamera hem performans L930 iyi olur.Büyük ekran kamera peformans ve pil için 1520 iyi olur.
    Yok ben sistemi takip edeyim ileride karar vericem diyorsan benim gibi 700TL ye L925 alabilirsin.
  • Derdiniz gerçekten kaliteli fotoğraf çekmek ise tavsiye ederim. Ama ayda yılda bir fotoğraf çekecekseniz bu cihaza para vermek anlamsız olur.Çünkü muhteşem kamerası nedeniyle üst kısmı biraz kalın. Malzeme kalitesi konusunda şüpheniz olmasın. Bildiğimiz sağlam Nokia kalitesi. Bir kaç gün test etme imkanı bulmuştum.
  • abdullaharif kullanıcısına yanıt
    İkinci el 700 liraya buldum kutusu felan var inceleme fırsatımda oldu eksiği yoktu almalımıyım sizce

• osman347 O kullanıcısına yanıt
    Tercih sizin. 700 lira. Hemen hemen sıfır fiyatının yarısı. Fiyat uygun duruyor ama almalısınız demem için ürünü görmem gerek. İlla alacağım diyorsanız cihazın kutusundaki-içindeki imeileri karşılaştırın. İmei numarısını mutlaka sorgulayın. Alırken de flaş ışığından kulaklık jakına kadar kontrol edin derim. 700 lira uygun ama garanti durumu nedir o da önemli. Dediğim gibi ben ikinci elde ürünü görmeden tavsiyede bulunamam. Hayırlısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kamerası için almak istiyorsanız alın derim .. kamerası gerçekten iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.