Şimdi Ara

lumia 1020 camı kırıldı - değişim ücreti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lumia 1020 dış camı kırıldı. Ekran aynen çalışıyor hiçbir sorun yok. Ekranın komple değişmesi 500 lira falan tutuyor. Bu parayı vermem pek mümkün değil. Sadece dış cam değişimi oluyor mu acaba? Oluyorsa Nokia servisi yapıyor mu? Başına gelmiş olanlar kaç lira ödedi? Her türlü bilgiye muhtacım. Lütfen yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monte Cristo Kontu -- 7 Ekim 2014; 17:40:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2-3 hafta arası bekleyebilirim dersen fiyat 10$
    http://m.aliexpress.com/item/1555067391.html

• quote:

Orijinalden alıntı: criptex

2-3 hafta arası bekleyebilirim dersen fiyat 10$
    http://m.aliexpress.com/item/1555067391.html

Dış camla iç ekran birleşik diyorlar. Bu ikisini ayırmak evde yapabileceğim bir işlem midir? Bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monte Cristo Kontu

Lumia 1020 dış camı kırıldı. Ekran aynen çalışıyor hiçbir sorun yok. Ekranın komple değişmesi 500 lira falan tutuyor. Bu parayı vermem pek mümkün değil. Sadece dış cam değişimi oluyor mu acaba? Oluyorsa Nokia servisi yapıyor mu? Başına gelmiş olanlar kaç lira ödedi? Her türlü bilgiye muhtacım. Lütfen yardımcı olun.

Hocam en iyisi servise yolla fiyat bildirimi alın bende 820 var yok 300 yok 400 dediler ne korktum fiyat bildirimi geldi 110₺ bence taş çatlasın 250₺dir o

• Teşekkürler böyle bir bilgi arıyordum. Ne kadar sürede telefonu elinize tekrar alabildiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Monte Cristo Kontu

Teşekkürler böyle bir bilgi arıyordum. Ne kadar sürede telefonu elinize tekrar alabildiniz?

Valla hocam o konuda biraz sıkıntı oluyor ben 1 ay kadar bi surede aldım ama benim aracım olan Nokia servisin gevşekliğindendi siz gönderin tahminimce 20 güne olur siz telefonu gönderin 1 haftaya zaten fiyat bildirimi yaparlar ondan sonra yapalım mı yapmayalıımmı derler sizde kararınızı solersiniz

• Lumia 1020 cam degisimi yapiyrum detayli bilgi icin pm den ulasabilrsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Servis ne kadar istedi acaba
  • Fön makinası ile camı ısıtıp ekrandan ayırabilirsiniz.
  • hocam ben 80 tl vererek dis cam aldim lcd ekranim calisiyodu ama dis cami cikaramadigim gibi lcd ekranida catlattdim fön makinasina ragmen sonra nokia care kayserideki yerine gittim 350 denildi yaptiriyorum 10 gun oldu hala yapamadilar kayseride olmama ragmen ekstra fiyat cekmeseler iyi olur telefonumu mahfetmistim ebaydan almistim dis camida tel lumia 1320

• Hocam pm atamyyorum. Ne kadara yapyyorsunuz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.