Şimdi Ara

Lumia 1020 ikinci el 800 TL alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

800tl ye çok iyi bit telefon uygulmalar senim için sorun olmazsa alabilirsşn ve de telefon sağlamsa

Görünen bi sıkıntı yok ayrıca 15 gün içinde bir problem tespit edersem iade edebileceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fling kullanıcısına yanıt
    Çok iyi o zaman hayırlı olsun güle güle kullan
  • Hocam tek kafamı karıştıran değerinden fazla mı veriyorum. Yoksa çok ince mi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fling

Hocam tek kafamı karıştıran değerinden fazla mı veriyorum. Yoksa çok ince mi düşünüyorum

41mp kameralı ve 2gb ram li bir telefona 800tl az bence ama yinede sen bilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam tek kafamı karıştıran değerinden fazla mı veriyorum. Yoksa çok ince mi düşünüyorum

Peki hocam alıyorum o halde telefoncu satmadiysa

• quote:

quote:

quote:

Peki hocam alıyorum o halde telefoncu satmadiysa

tamam hayırlısı olur İnşaAllah

• fling kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fazla değil zaten bu kameranın ayarında bir kompakt makina alsan 500TL gözden çıkarman gerekir en az oda kafan rahat olsun bu fiyat için iyi bir cihaz kesinlikle
  • @Buyuk Amiral Sağolun hocam inşallah.
    @tayfn1907 Satmadiysa alıcam galiba sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Cevap veriyorum ALINMAZ

Yok eğer diyosan ben foto hastasıyım sürekli foto çekerim başka da birşey yapmam mağaza çöp olsun umrumda değil gameloft desteği kessin umrumda değil w10 ne zaman gelcek umrumda değil diyorsan o zaman al.

O fiyata bir KINQ var o da zenfone 6 reis. Ekranı büyük diyorsan zenfone 5 reis. Sana dizdim reisleri Seç beğen al. Yok ben foto da foto derim diyorsan al 1020.

Edit: Eksileyin bakalım doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Sen ne işsiz bir adamsın güzel kardeşim şikayet ettim güzel kardeşim

• Ya bugün telefoncuda elime aldım ve bir şekilde içime sinmedi telefon, kesinlikle istiyordum ama arkasındaki ufak çizikler ve kapak vs değiştirme şansımın olmaması beni caydırdı. Sıfırı olsa keşke uygun fiyatlı. Uygun fiyatlısını da geçtim telefon yok hiçbir yerde.
  • Bu telefonun temiz ve garantili olanları 800-850 civarı gidiyor. İstiyorsanız kamera performansının biraz düşük olmasını kafanıza takmaz iseniz 925 var. O da oldukça güzel telefondur. Kronik problemlerini ana konusundan öğrenmeniz gerekir yalnız.
    1020 nin tek kronik problemi beyaz ayarını iyi yapamayıp fotoğrafı sarımtrak çekmesi idi. Bunu da Denim güncellemesi ile düzelttiler.
  • Bu telefonu geçen hafta telefoncuda gördüm. Beyaz renk , arkasındaki metal yuvarlak biraz aşınmıştı ama telefon genel olarak temizdi. Ekranında vss çizik yoktu. Kamerası filanda iyi çalışıyordu. Fiyat olarak 600 tl dedi çok şaşırdım. Alasım geldi ama 920 kullandığım için ektstra masraf yapmak istemedim.

Birkaç fotoğraf çektim çok temiz ve net fotoğraf çekiyordu 920 ye göre fakat her fotoğraf çekiminden sonra 1-2 saniye fotoğraf işleme için telefon bekletiyordu.
    SAnırım işlemcisi 41 mp fotoğraf çekmek için hız bakımından yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulabuneya -- 9 Mart 2015; 15:26:30 >
  • @ulabuneya temiz ikinci el zor hocam. bir de insan güvenemiyor.

@OtoburPirana 925 güzel telefon ama 1020'nin çok altında bana göre. ya da öyle bir izlenim bırakmış.
  • 1 Ay önce full kutulu faturalı çiziksiz Siyah L1020 telefonumu 700 TL ye forumdan bir arkadaşa sattım ilan verip satmam 15-20 gün sürdü ben 750 TL istiyordum telefona ama kazın ayağı öyle olmuyor tabiki 600 TL diyenler 650 TL diyenler en son bıktım artık 700 TL hemen veririm diyen arkadaşa koşa koşa götürüp verdim siz faturasız ufak tefek çizikleri olan telefona 800 TL iyimi diye soruyorsunuz 650 TL'den 1 kuruş fazla etmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERKAN BEY -- 11 Mart 2015; 8:31:05 >
  • Ben de telefonumu satıyorum, çiziğin zerresi yok, full kutulu, faturalı, 2 aylık telefon (beyaz).
    875 tl ye bir alıcısı var, ondan aşağı asla vermem, çok çok durur bir kenarda fotoğraf çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert25 -- 11 Mart 2015; 9:21:39 >
  • @SERKAN BEY almadım zaten içime sinmedi o telefon ama kendimi 1020 ye alistirmistim

mert25 şimdi şöyle bana kalsa alırım ama para babamdan çıkacak ona göre de ikinci el telefon. bugün alsan yarın sorun çıksa muhatabın yok. zaten babam böyle düşünmese bu konuyu full kutulu faturalı 1020 nin bir internet ilanı üzerine açardım. babam da o paralara çıkabilir illa 800 lira olacak diye bir şey yok. ama dediğim gibi. emin olun babama göre (bana değil) biraz daha sorunlu o telefonu almak daha mantıklı. bulunduğumuz ilin bize nispeten uzak bir ilçesinden dahi almak istemiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.