Şimdi Ara

Lumia 1020 Kulaklık Modu Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 1020 telefonum (1 aylık telefon) bugün kulaklık modunda takılı kaldı. Sesi kısmaya çalışırken vs kulaklık varmış gibi gösteriyor. Kulaklık takmadan görüşme vs yapamıyorum. Videolarda ses çıkmıyor. Kulaklığı takınca kulaklıktan ses geliyor. Sorun nedir bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Soft reset at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurocak52

Soft reset at.

ayarladan telefonu sıfırla dedim hocam... Kasteddiğiniz bu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExhoWing -- 29 Ağustos 2014; 16:18:07 >
  • ExhoWing kullanıcısına yanıt
    Yok kardeşim ses açma kısma ve güç tuşuna 10saniye basılı tut ve telefon yeniden başlasın

• çok büyük ihtimalle kulaklık girişine bir şey sıkışmış veya toz kaçmış olmalı. bir toplu iğne yardımıyla jak girişini temizlemeye çalışın.
    olmazsa servise verin ama ben kulaklık girişinden olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz hep kulaklık takılıymış gibi davranıyor.
  • Aynısı benim başıma geldi , farklı kulaklıklar tak çıkar, bir fırça ile içini temizle. Ben bu yönergeleri uyguladım ancak çözüme ulaşamadım. Servise vermiştim 1 haftada geri geldi memnun kalmıştım. Maltepe Teleservice den.
  • Teşekkürler arkadaşlar... Telefonumu sıfırladığımda sorun düzelmişti. Şuan bir sıkıntı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.