Şimdi Ara

Lumia 1320 İnternet Erişimi Yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar... Bende Lumia 1320 var. Wi fi ile ağa bağlanıyorum fakat internet erişimi yok diyor. Aynı wi fi ye laptoplarla bağlanıyoruz sorun yok. Yine aynı wi fi ye bağlanan bazı android telefonlarda da internet erişimi olmuyor, dns yi değiştirdiğimde bağlanıyorlar. Fakat 1320 de bir türlü dns de değiştiremedim, marketten dns değiştirme uygulamaları indirdim hiçbiri bir işe yaramadı. Bu sorunu çözeceğim arkadaşlar?

• Aynen bende de aynısı oluyor. Bir türlü bağlanamıyorum. Sınırlı bazen de erişim yok diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4810

Aynen bende de aynısı oluyor. Bir türlü bağlanamıyorum. Sınırlı bazen de erişim yok diyor.
    Lumialarda ip değiştiremiyoruz sanırım.Fabrikada herkes çatır çatır kablosuz ağı kullanırken ben kullanamıyorum. 3g daha fazla şarj yiyor iyi olmuyor o bakımdan.
  • E peki o zaman wifi ile hiç bir yerden bağlanamıyacak mıyız acaba? Evden, komşudan..

• Her ne hikmetse Lumia'nın en temel problemi bağlantı problemi veya bağlı gözüküp bağlanamama durumu. Bunun için telefon üzerinden geri bildirim yaptım ama güncelleme gelmiyor.

• Oldukça ciddi bir problem. Bağlanamıyorsak sıkıntı büyük demektir. Akıllı telefon olma sıfatını yitirir şayet çözülemez ise..

• quote:

Orijinalden alıntı: 4810

Oldukça ciddi bir problem. Bağlanamıyorsak sıkıntı büyük demektir. Akıllı telefon olma sıfatını yitirir şayet çözülemez ise..
    Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizmamm

Bu sorunun çözümü hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    modeminizie en guncel firmware kurun yine deneyin wifi guvenlik ayarlarınızı kontrol edin (modem icinden) kanal degistirin yada otomatige alın bunu ,ayrıca vpn ile dns degistirmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 11 Şubat 2015; 15:19:29 >
  • fsh77 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki olmuyor. Modemin kanalını 6 yaptım otomatiğe aldım (en son firmware yüklü), modemi aç kapa yaptım, telefonu açıp kapadım, eski modemi takıp denedim, marketten dns ile ilgili uygulamaları indirdim, telefondaki wi fi yi defalarca aç kapa yaptım olmadı, hiçbirinde sonuç alamadım...

yalnız enteresan olan dün telefondaki wifi yi aç kapa yapınca ve bugün sabah hiçbirşey yapmadığım halde 1 saate yakın bağlanabildim sonra yine "internet erişimi yok" demeye başladı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizmamm

Ne yazık ki olmuyor. Modemin kanalını 6 yaptım otomatiğe aldım (en son firmware yüklü), modemi aç kapa yaptım, telefonu açıp kapadım, eski modemi takıp denedim, marketten dns ile ilgili uygulamaları indirdim, telefondaki wi fi yi defalarca aç kapa yaptım olmadı, hiçbirinde sonuç alamadım...

yalnız enteresan olan dün telefondaki wifi yi aç kapa yapınca ve bugün sabah hiçbirşey yapmadığım halde 1 saate yakın bağlanabildim sonra yine "internet erişimi yok" demeye başladı...
    modemin dual bantmı acaba ? yani 5 Mhzve 2 Mhz e destegi varmı ? birde marka model dersen ozelliklerine bakarım netten modemin.
  • quarizmamm Q kullanıcısına yanıt
    Hocam tarayıcıda mı bağlanti yok diyor wifi seçeneğinde mi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

modemin dual bantmı acaba ? yani 5 Mhzve 2 Mhz e destegi varmı ? birde marka model dersen ozelliklerine bakarım netten modemin.

hocam modem bu

http://www.airties.com.tr/products/dslgw/Air5442

bir de ayrıca ttnetin verdiği eski modem var marka modeline de bakabilirim onda da aynı şekilde erişim yok diyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Efendy

Hocam tarayıcıda mı bağlanti yok diyor wifi seçeneğinde mi ??

hocam wi fi ekranında bağlantının hemen altında sarı renkte "internet erişimi yok" yazıyor
  • Microsoft marka saygınlığı ile alay ettiğinden bir iki hafta içinde mahkemeden celp kagıdı alınca yine yaz buraya sana iş onerdim anlamadın artık derdini marko paşaya anlatırsın :) gordugum tum mesajlarının linklerini saklıyorum ve resimledim ayrıca buna olanak verip göz yuman şite yonetimide okkanın altına girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 12 Şubat 2015; 10:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fsh77

Microsoft marka saygınlığı ile alay ettiğinden bir iki hafta içinde mahkemeden celp kagıdı alınca yine yaz buraya sana iş onerdim anlamadın artık derdini marko paşaya anlatırsın :) gordugum tum mesajlarının linklerini saklıyorum ve resimledim ayrıca buna olanak verip göz yuman şite yonetimide okkanın altına girdi.
    WPA-PSK/WPA2-PSK şifrelemen bu olsun ayrıca wps ile baglantını sagla telindeki baglantıyı sil wps tusuna basarak eşleşmeyi dene olmazsa yine yaz.
    Hocam o zaman problem modem ayarı uyumsuzluğu.. İlk olarak şunu sorayım, modem guvenlik guvarına sınırlı mac adresi eklediysen yeni hiçbirşeyi kabul etmez..
    Eğer boyle birşey yapmadıysan, kanal numarasını once 6ya dene yine olmazsa 4dene eğer yine olmazsa tekrar 6yap ve modemin şifreleme sistemini değiştir wpa\tkip\wpa2 falan gibi seçenekler var tek tek dene hocam bunları bu uyumsuzluktandır

• quote:

Hocam o zaman problem modem ayarı uyumsuzluğu.. İlk olarak şunu sorayım, modem guvenlik guvarına sınırlı mac adresi eklediysen yeni hiçbirşeyi kabul etmez..
    Eğer boyle birşey yapmadıysan, kanal numarasını once 6ya dene yine olmazsa 4dene eğer yine olmazsa tekrar 6yap ve modemin şifreleme sistemini değiştir wpa\tkip\wpa2 falan gibi seçenekler var tek tek dene hocam bunları bu uyumsuzluktandır

hocam şimdi söylediklerinin hepsinin kontrolünü sağladım. Şifrelermeyi wep, wpa, wpa2 yaparak denedim olmadı, firewall devredışı, mac filtreme de devredışı... Kanal numarasını 4 yaptım 6 yaptım otomatik yaptım olmuyor....

telefon aslında benim değil bizim kurumda hizmetli bayan var ona aldırttım. geçen hafta a101 geldiğinde aldırtmıştım. İnternete girmek için aldı. ben sebep olduğum için de acayip bir mahcubiyet hissediyorum...

Anlıyorum hocam.. Farklı modem var ise ondan deneyebilirseniz iyi olur.. Ayrıca başka telden internet paylaşıpta deneyebilirsiniz? Şifreleme turunu değiştirince duzelmesi gerekirdi genelde duzelirdi çunku.. Şimdilik başka fikrim yok hocam.

• quote:

Anlıyorum hocam.. Farklı modem var ise ondan deneyebilirseniz iyi olur.. Ayrıca başka telden internet paylaşıpta deneyebilirsiniz? Şifreleme turunu değiştirince duzelmesi gerekirdi genelde duzelirdi çunku.. Şimdilik başka fikrim yok hocam.

ilgin için teşekkür ederim hocam... başka bir modem vardı onu da taktım onda da aynı hatayı verdi. telefonumun kendi interneti paylaştırdığımda benim tel üzerinden bağlanıyor. benim telimin veri bağlantısını kapatıp wi fi ile bağlandığımda (benim tel sorunsuz bağlanıyor (THL 5000)) paylaşım yapıyorum ama böyle yapınca bağlanmıyor... bayağı karışık oldu:)
    Hocam bolge vs ayarlı mı ayarlarda ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.