Şimdi Ara

Lumia 1320 izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
    daha önce iphone 4 , iphone 3gs, galaxy s3 ,s4 , ace , s2 kullandım.
    android ve iostan iyice bıkmıştım farklı birşey arıyordum ki en sonunda araştırmalarım sonucunda 1320 buldum. Beni ilk cezbeden ekranı oldu. Bi araştırayım dedim. bir insana verebilecek her şeyi buldum. Zaten pil bitmiyor o kadar uğraşmama rağmen bazen 3. Günü buluyorum hatta arkadaşlarım şaşırmış durumda. Video kaydı 1080p Bu telefonun tek eksiği kamerasının 5mp olması. Böyle bir telefona bunu yapmaları çok mantıksız. Ben yıllarca aradığım telefonu sonunda buldum . Herkese şiddetle tavsiye ederim.
    ayrıca tüm istenilen oyunlar tek tek geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben yaptığım testlerde pil ömrünün çok çok iyi olduğunu görmüştüm. Ancak sitede devamlı kullanan arkadaşlar güncelleme ile pil ömrünün azaldığını falan yazmışlar. Anlam verememiştim. Siz pil ömrünün iyi olduğunu belirtmişsiniz. Bence de çok çok iyi bir pil ömrü var ve ürün harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Öncelikle herkese iyi günler diliyorum.
    daha önce iphone 4 , iphone 3gs, galaxy s3 ,s4 , ace , s2 kullandım.
    android ve iostan iyice bıkmıştım farklı birşey arıyordum ki en sonunda araştırmalarım sonucunda 1320 buldum. Beni ilk cezbeden ekranı oldu. Bi araştırayım dedim. bir insana verebilecek her şeyi buldum. Zaten pil bitmiyor o kadar uğraşmama rağmen bazen 3. Günü buluyorum hatta arkadaşlarım şaşırmış durumda. Video kaydı 1080p Bu telefonun tek eksiği kamerasının 5mp olması. Böyle bir telefona bunu yapmaları çok mantıksız. Ben yıllarca aradığım telefonu sonunda buldum . Herkese şiddetle tavsiye ederim.
    ayrıca tüm istenilen oyunlar tek tek geliyor.

baya bir süre kullandım.Donanımı iyi,kamera vasat,batarya ve akıcılık şahane.Ama mağazadaki uygulama eksikliğinden elden çıkarıp htc desire 500 aldım.Çok özellik aramayan ama geniş ekran ve uzun süre kullanım arayanlar için bence gayet iyi bir ürün.Nokia kral wp ise çöp..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.