Şimdi Ara

Lumia 1320 ,Lg G2 , GM Discovery Elite

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar telefon alma arafesindeyim ve zorlama ile bütçem 1300 tl Yukarda yazdıgım 3 telefon arasında kaldım eger lumia alırsam cebime para kalıyor ve buda 300 tl felan gayet iyi bir para bu yuzden lumiada aklım ama değermi bilmiyorum cunku marketteki uygulamaların vasat derecede sorunlu oldugu soyleniyor , gm elite'in bataryası cok cabuk bitiyormuş sanırım onuda eler gibi oldum , lg g2 mantıklı geliyor aslında ama lumia ile arasındaki 300 tl ye degermi sizce güncel olarak kullanıcagım şeyler :
    Facebook
    twitter
    instagram
    geceleri arkadaş ortamında sıkılınca oyun oynarım
    cok film ve dizi izlerim
    ve 1000 tl para vericem benim için çok yuksek bir meblaa oyuzden en az 2 3 sene cok rahat kullanmak istiyorum
    kamera pek onemli degil arada selfie yapsam yeter :D

Lumiada aklım hem bataryası cok olumlu hemde windows phone akıcılıgı , oyun performansı ve market vasatlıgı hakkında dusunceliyim sadece sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

• oosende O kullanıcısına yanıt
    Uzun ömür istiyorsan nexus 5 alacaksın bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosende

Merhaba arkadaşlar telefon alma arafesindeyim ve zorlama ile bütçem 1300 tl Yukarda yazdıgım 3 telefon arasında kaldım eger lumia alırsam cebime para kalıyor ve buda 300 tl felan gayet iyi bir para bu yuzden lumiada aklım ama değermi bilmiyorum cunku marketteki uygulamaların vasat derecede sorunlu oldugu soyleniyor , gm elite'in bataryası cok cabuk bitiyormuş sanırım onuda eler gibi oldum , lg g2 mantıklı geliyor aslında ama lumia ile arasındaki 300 tl ye degermi sizce güncel olarak kullanıcagım şeyler :
    Facebook
    twitter
    instagram
    geceleri arkadaş ortamında sıkılınca oyun oynarım
    cok film ve dizi izlerim
    ve 1000 tl para vericem benim için çok yuksek bir meblaa oyuzden en az 2 3 sene cok rahat kullanmak istiyorum
    kamera pek onemli degil arada selfie yapsam yeter :D

Lumiada aklım hem bataryası cok olumlu hemde windows phone akıcılıgı , oyun performansı ve market vasatlıgı hakkında dusunceliyim sadece sizce ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim

Elite bulasma derim hem batarya ve malzeme.kalitesi hemde servis oldukca sorunlu,fason cin telefonununbkapagina marka basip satiyorlar.

O butcede en iyi cihaz g2 dir ve deger,ben 1700 kusure aldim ama memnunum 5 aydir gram kasma olmadi,nexustanda yaklasik ayni para olmasina ragmen dahaiyi kamera ses ve batarya performansina sahiptir.g2 ekonomik fakat iyi bir cozum olur sizin icin.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    gm elite'i zaten elemiştim o gitti , simdi arkadaşda aklima nexus 5 i soktu guncelleme destegi surekli olan bir telefon bide stock android gerçekten ilersi için mantıklı ama bataryası onemli yaz mevsimi malum gunlu zamanımın 17 saati dısarda geçiyor ve sosyal medyadan uzak kalmakta istemiyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: oosende

gm elite'i zaten elemiştim o gitti , simdi arkadaşda aklima nexus 5 i soktu guncelleme destegi surekli olan bir telefon bide stock android gerçekten ilersi için mantıklı ama bataryası onemli yaz mevsimi malum gunlu zamanımın 17 saati dısarda geçiyor ve sosyal medyadan uzak kalmakta istemiyorum :D

Duz andorili telefonu kitleyip satiyorlar nexus sahipleride baskaa bi ozelligi daha iyi olmadigi icin bunu one cikariyorlar..

Oncelikle 18ay guncelleme sozu var googlenin nexuslara,aten 12 ayi kaldi..

G2 de nexusta android L yi alacak sonra zaten 18 ay dolmus olacak,l...

Ayrica stok arayuz berbattir ve saf androidin saniyenin 500te biri kadar hiz farkini kimse anlama anlayamaz zaten,halbuki bataryayi telefon sana gostere gostere anlatir...

Birde suni anlamiyorum sanki telefon guncelleme almayinca nete girmiyor sms atmiyor,kac kisi hangi guncelleme.ile ne fark geldigini biliyor yada ne kadari isine yariyor ezbere konusuluyor saf andorid stabil falan 4.4 ile artik cogu cihaz stabil bende aylardir g2 ipe salise bile kasma donma gormedim.

Okamera. ve o batarya ile nexusun 500de bir saniyelik hizindansa saatlerxe fazla giden bataryayi ve dahaiyi kamerayi tercih ederim yerinde olsam,apple cilar gibi yana yana sarj derdi yasaniyor nexus ile var cevremde goruyorum yani ezbere sallamiyoruz..

• aklımı çeldin hadi bakalım hayırlısı :)
  • Bu fiyatlarda kesinlikle G2 yada Z1C den başka telefon düşünme
  • 32 gb olan modelini 1299 liraya nereden bulabilirim acaba arkadaşlar güvenilir lg g2 'nin
  • Fanboyluğun zirvelerinde şuan

• 1320 nin bataryası müthiş. yani resmen bitmiyor. ama telefon aşırı büyük ve rezalet ötesi bir kameraya sahip. nexus 5 desen arayüz inanılmaz sıkıcı ve bomboş bir telefon gibi gözüküyor. kamerası da kötü. alabileceğin en güzel telefon LG G2 dir. pişman olmazsın :)
  • Kesinlikle Lumia 1320

• quote:

Orijinalden alıntı: -Company-

G2 32gb
    Z1 Compact
    Nexus 5

+1..

• 8 MP AutoFocus Selfie Kamera
    16 MP Flaşlı Ana Kamera
    5,5inç, 401ppi, LTPS, Gorilla Glass 3 Ekran
    Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz
    3GB GB Ram
    32 GB Hafıza
    Anroid 4.2 Jelly Bean(4.4.2 Kitkat güncellenebilir)

ön ve arka kamera prof. makinelerdeki gibi hissiyat veriyor. ilk haberi geldiğinde istanbulda aramadığım mağaza kalmamıştı bimeksten alabildim ayırtarak.
     Lumia 1320 ,Lg G2 , GM Discovery Elite

• Lg g2 alın hocam. Diger cihazları ezer geçer.

• Android'in uygulamalarına çok meraklı değilsen Lumia 1320 al derim. Kamera dışında (ki ışıklı ortamda fena değil) çok çok iyi bir telefon ve WP8 - 8,1 gibi bir güzellik var. Resmen akıyor telefon, gram kasma yok... (Windows Phone ile ilgili diğer başlıklardaki kullanıcı yorumlarını da oku, farkı anlayacaksın.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.