Şimdi Ara

Lumia 1520 Çift gösteriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, telefonumun alt kısmında bir çizgi şeklinde yukarı da gözükenleri görüyorum donanımsal mı yazılımsal bir sorun mu anlayamadım ilk baş olduğun bir kaç saat içinde düzelmişti ama şimdi yaklaşık 5 gündür böyle ve giderek beni rahatsız etmeye başladı.

Sizlerin arasında böyle bir sorun yaşayan oldu mu ? Sıfırlamak yetti mi yoksa servise mi gönderdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Amoled ekran olsa ekran yanması derdim ama 1520'de Amoled ekranda yok ilginç doğrusu.
  • Yazılımsal hocam o,735de 10581de de yapmıştı benim cihaz,8.1e çevirince duzeldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada bende de tam tersi şeklinde oluyor o sorun.yani üstte çıkıyor çizgi.klasik yöntem telefonu kapatıp açınca şuana kadar düzeldi hep
  • Benim tel 8,1 zaten yarın sıfırlamayı deneyeceğim bir, kapatıp açmak soft reset işe yaramıyor.

• Yok o ikinci görüntü de sabit değil ekranın üst kısmında ne varsa o an altta da o çıkıyor değişiyor yani git gide büyüyordu ilk baş daha ince bir çizgiydi şimdi iki katına yaklaşmıştır.

• Bu tarz durumlar genelde donanımsal olabiliyor.

İyice araştırma yapıp duruma göre servise vermek yararlı olabilir.

Bakarsınız 950 verirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İşte sıfırlayıp deneyeceğim belli olmaz verirler mi verirler ama hiç içimden gelmiyor tekrar servise göndermek

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Sonucu yazarsınız ona göre bir çare ararız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.