Şimdi Ara

Lumia 1520 ile İPAD Air 2 takas etmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar sevgili dostlar;Konu başlığından anlayacağınız üzere,içinde bulunduğum durum ile ilgili objektif cevaplara ve fikirlerinize ihtiyacım var.

Lumia 1520 kullanıcısıyım ve bugün itibariyle tarafıma İPAD Air 2 (64GB + sim kartlı) ile takas teklifi sunuldu.

Merak ettiklerim şunlardır ki;

1. Her iki platformu yazılımsal / donanımsal açıdan karşılaştırdığınızda, + / -'leri nelerdir?
    2. Eğer olur da bu takas teklifini kabul edersem,ileriye dönük olarak cihaz değişikliklerinde avantaj ve dezavantajlarım neler olur?
    3. Cevabını merak ettiğim bu sorular itibariyle,siz benim yerimde olsanız bu değişikliği gerçekleştirir miydiniz?

Şimdiden hepinize anlayış ve katılımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederim.

Not:Son dakika sorusu olarak merak ettiğim bir durum daha sözkonusu arkadaşlar;Mobil hat olarak PTTCELL kullanmaktayım ve malumunuz telefon görüşmeleri ve sınırsız internet ihtiyacımı bu hat üzerinden gerçekleştiriyorum.Açıkçası takası olumlu/olumsuz etkileyecek etmenlerden birisi de bu soruya alacağım yanıt da olabilir.

Yeni hat veya yedek hat mı çıkartmam gerekecek bahsettiğim takası gerçekleştirirsek?

Zira;Sınırsız internet avantajımı kaybetmek istemiyorum ve telefon görüşmelerimi sürdürebilmeliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 17 Nisan 2015; 8:44:01 >

• İpad de telefon özelliği yok yanlız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1520 kullansaydım telefonumu vermezdim hele rengi sarıysa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • knnolg kullanıcısına yanıt
    +1

Bildiğim kadarı ile telefon özelliği yok, hücresel veri için sim kartı takılıyor.

• Dostlar malesef ki bahsetttiğim takas hadisesi an itibariyle iptal edilmiştir.Nedenine gelirsek eğer şahısın fark istemesinden ötürüdür.
    ''Herşeyde bir hayır vardır'' derler ya,bu da allahın bana bir işareti olsa gerek.
    ''Otur oturduğun yerde ve kanaat etmesini öğren,zira w10 bomba gibi geliyor'' demek istedi sanıyorum. :)

Hepinize zaman ayırdığınız ve fikirlerinizi paylaştığınız için sonsuz teşekkürler dostlar...
  • BoDuR B kullanıcısına yanıt
    Ya boşver elindeki cihazın kıymetini bil şurda sadece 3-4 ay bekliceksin sonra elindeki cihaz manyak ötesi olucak apped maddep boşver.

• iphone kullanan biri olarak söylemeliyim ki ipad kadar gereksiz bir cihaz daha yoktur.hiçbir işe yaramaz.tek avantajı geniş ekranda oyun oynarsın,dosyalarını okursun bu kadar.

olmaması daha iyi olmuş sizin acınızdan.bana güvenin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.