Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: orktas

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Hiznasil fhd ekran hizi düşürmüş mü?

Telefonu 3 haftadır kullanıyorum tek bir tekleme olmadı bu telefon android sonrası bildiğin ilaç
    Uçak gibi çalışıyor mübarek

Nan sunun boyutu 5" olacakti varya

6" kullanmasi zor olmuyormu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iki sorum olacak birincisi facebook u eşitlemeye çalıştığımda 0x85fbe196 diye bi hata alıyorum ve şebeke sinyaliniz iyiyse karşı tarafla iletişime geçin diyo

ikinci sorum hani androiddeki ücretli apk ları indirdiğimiz birsürü site vardı windows mağazadaki ücretli uygulamaları free indirebilmek için bir site veya yol varmı saygılar...
  • selmand kullanıcısına yanıt
    İlk telefonu gördüğüm de ben bunu nasıl kullanacağım inşallah pişman olmam dedim ilk 2 gün çok zordu kullanımı ama şimdi 5" telefon bile küçük geliyor gözüme 6" rahatlığı gerçekten başka kullanımı da o kadar zor değil alışınca tek elle bile kullanabiliyorsun yani almayı düşünüyorsan ekranından korkup vazgeçme sırf ekranı için bile alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

iki sorum olacak birincisi facebook u eşitlemeye çalıştığımda 0x85fbe196 diye bi hata alıyorum ve şebeke sinyaliniz iyiyse karşı tarafla iletişime geçin diyo

ikinci sorum hani androiddeki ücretli apk ları indirdiğimiz birsürü site vardı windows mağazadaki ücretli uygulamaları free indirebilmek için bir site veya yol varmı saygılar...

Hata neden bilmiyorum ama Microsoft her gün bir uygulamayı bedavaya veriyor ve bu uygulama o ile o hangi uygulama öğrenebiliyorsunhttp://www.windowsphone.com/s?appid=74afd67c-9710-4ed5-8b83-c06fa6402410

• quote:

Hayırlı olsun yeni uçağınız

Teşekkürler androidten sonra bu cihaz ilaç gibi geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

quote:

Hayırlı olsun yeni uçağınız

Teşekkürler androidten sonra bu cihaz ilaç gibi geldi.

Rica ederim, herkese ilaç gibi geliyor android insanı depresyona sokuyor bu da antidepresan olarak imdadımıza yetişiyor

• tabutt T kullanıcısına yanıt
    ayarlar /hesap ekle/ facebook hesabini ekle/ facebook giris sayfasi gelir giris yaptiktan sonra onay istiyor, facebook hotmail ile birlestirmek istermsin diye. ok deyince birlestirme baslar twiter icindde ayni yontem gecerli .
    windows phone icinde var evet ucretli uygulamalari bedava yuklemenin yontemi, fakat bu antroidteki gibi ne basit nede sinirsiz. wp de sadece 10 uygulamaya izin veriyor enfazla. fakat ben kendim bu islemi yapmadim . gerekli uygulamayi ucretli satin aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 3 Mart 2014; 0:04:46 >
  • teşekkürler o uygulamayı gördüm de yorumlarda genelde gereksiz uygulamaları veriyolarmış yinede teşekkür ederim
  • aynen öyle yapıyorum ama mail adresi ve şifremi yazınca bu hata geliyo
  • Bugün bimeks te inceledim 1520 yi abi aşırı büyük ya :/ nl920mimi yanına koydum 3310 gibi kaldı yanında çok istiyordum. Fakat bu kadarda büyük olabileceği aklımın ucundan geçmemişti maalesef 1520 serüvenim başlamadan bitti kullananlara allah kolay versin aşırı büyük
  • tabutt T kullanıcısına yanıt
    hata nedeni altta aciklamis hesab veya sifreyle alakali hata

support.microsoft.com
    Object moved
    http://support.microsoft.com/kb/2762064/tr

inan birkac gun kulandiktan sonra diyer teller kucuk gelecek . bence hemen kesip atma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfacefr -- 3 Mart 2014; 0:10:47 >

• en az 20 kere denedim dikkatli bi şekilde ama olmadı bilgi için teşekkürler
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Göründüğü kadar büyük değil aslında Eğer almayı düşünüyorsanız ekran boyutu için vazgeçtiyseniz bence hata yaptınız göze büyük geliyor ilk başta ama alışınca çok rahat

• Telefonun büyüklüğüne aldanmayın (gerçi bu fablet) çünkü bir kaç gün kullanınca boyutu normal geliyor. Diğer telefonları kullananları görünce veya eski telefonunuza baktığınızda oyuncak gibi geldiğinden gülebiliyorsunuz Büyüklüğüne 1 haftada alıştım ve bundan sonra küçük telefon kullanmam imkansız gibi. Ekranı göremeyeceksek 1080p almanın zaten anlamı yok.
    Bence kullanıma göre ekranın durumu değişir. Benim için harika sosyal ağlar internet sörfü için süper.İlk günkü şaşkınlıktan sonra ekrana alışıyorsunuz ve giderek hayran oluyorsunuz.

• orktas O kullanıcısına yanıt
    dostum aşırı büyük ya 920 yeterli geliyor. 920 dahi çok büyük geliyordu anca alıştım 1520 ye alışamam
  • Haklısın ekran boyutundan korkmamak lazım alışınca bırakamıyor insan s4 e bu s4 mini mi bu diye sormama sebep olan telefon oldu bu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

dostum aşırı büyük ya 920 yeterli geliyor. 920 dahi çok büyük geliyordu anca alıştım 1520 ye alışamam

Bundan küçüğünü ne yapacaksın performansı oyun ve uygulamalar için istersin ve bundan küçük bir ekranda 1080p nin de bir anlamı yok. Küçücük ekranda iki kişi air hockey oynayan bile var

Siz bilirsiniz ama gerçekten gözüktüğü kadar büyük gelmiyor kullanınca Sizin telefon da iyi zaten siz lumia 1520 nin mini çıkacak modelini alırsınız 😊

• Bana göre değilmiş ben onu anladım ciddi oranda büyük geldi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.