Şimdi Ara

♦ Lumia 1520 Kullananlar Kulübü ♦ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.107
Cevap
61
Favori
478.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onu düşünüyorum bende Fakat amoled ekranmış oda elendi kaldık 920 ye
  • telefon büyüklüğümü sorun? benim için en büyük artısı büyüklüğü ne kadar büyük o kadar iyi internet ve film izleme harika insan gözü herşeye alışıyo ilk başta htc sensation almıştım ama almadan önce çok korkmuştum acaba çok mu büyük diye sonrasında note 2 kullanmaya başlayınca ufacık geldi htc şimdide note 2 gözüme bi küçük gelmeye başladı
  • Fifa 2014 ü oynayan var mı aranızda ben oynamaya çalışıyorum ama maçı başlatırken hata veriyor following falan öyle bir şeyler yazıyor e posta ile kayıt oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gopluumit

Amoled olmasının kötü yanı nedir, neden vazgeçtiniz ?
  • quote:

O zaman siz 920 yi devir alacak yeni modeli bekleyin

• Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Nokia lumia 925 veya icon seçeneklere katılabilir..Bunları düşünebilirsiniz...

• 925 te amoled ondan elemiştir bir de 920 den 925 geçmek pek mantıklı olmaz

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle yapacağım ips ekran haricinde ekrana sahip cihaz kullanmak istemiyorum
  • Amoledin yapısını sevmiyorum ips ekran daha gerçekçi geliyor ve daha kaliteli geliyor
  • Gopluumit kullanıcısına yanıt
    Haklısın da her ne kadar biraz fazla şarj kullansa da ekran renkleri gerçekle birebir amoled biraz yapay kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tabutt

telefon büyüklüğümü sorun? benim için en büyük artısı büyüklüğü ne kadar büyük o kadar iyi internet ve film izleme harika insan gözü herşeye alışıyo ilk başta htc sensation almıştım ama almadan önce çok korkmuştum acaba çok mu büyük diye sonrasında note 2 kullanmaya başlayınca ufacık geldi htc şimdide note 2 gözüme bi küçük gelmeye başladı

Evet 6" in keyfi başka gerçekten film internette gezinmek çok rahat PC yi aratmıyor

• quote:

Amoledin yapısını sevmiyorum ips ekran daha gerçekçi geliyor ve daha kaliteli geliyor

Aynen bende doğal renkleri seviyorum. 1520 de de renkleri kısıp doğal tona getirdim.
  • Öyle bir şey mi vardı renk ayarlama diye yeni duydum deniyorum hemen

• Hagi sen nereden aldın telefonu bir de bir şeyi merak ettim telefonu almana yardımcı olan bu konumuydu aldığın gibi kayıt olmuşsun

• orktas O kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Ekran > Lumia renk profilinin altındaki ayarla ya tıkla orada renk sıcaklığı ve renk doygunluğu var. Ben sıcaklığı ortada yani nötr de tutuyorum ama ekran sarımsı gelirse ayarı sol tarafa yani soğuğa doğru çekebilirsiniz. Renk doygunluğu da en solda doğal en sağda da canlı olarak ayarlanıyor, ben doğalda tutuyorum. Üstteki resimlere bakarak ayarlaması kolay oluyor resimleri sola doğru kaydırarak renk tonlarına bakın. İkinci resimdeki boncukların renk tonuna bakarak ayarlaması daha kolay. Bence renk zenginliği için sizde doğal da tutun çünkü canlıya getirdikçe renk derinliği azalır ve ekran 16 milyon renk desteklerken 5 milyona düşermiş gibi düşünün. Ara tonlar canlılık arttıkça kaybolur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Hagi sen nereden aldın telefonu bir de bir şeyi merak ettim telefonu almana yardımcı olan bu konumuydu aldığın gibi kayıt olmuşsun

Ben telefonu aveadan aldım kampanyalı kılıf ve kaplosuz şarz aleti ile elimde e71 vardı onu verdim 1950 lt aldım. Bu forumu ve 1520 çıktığından beri takip ediyorum. Forumda ki olumlu referanslar telefonu almamı hızlandırdı açıkçası.İnanın telefonun yüzünü görmeden aldım.aveadan sipariş ile getirdim.3 gündür kullanıyorum memnunum umarım 8.1 güncelleme ile bazı sorunlar çözülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

Ayarlar > Ekran > Lumia renk profilinin altındaki ayarla ya tıkla orada renk sıcaklığı ve renk doygunluğu var. Ben sıcaklığı ortada yani nötr de tutuyorum ama ekran sarımsı gelirse ayarı sol tarafa yani soğuğa doğru çekebilirsiniz. Renk doygunluğu da en solda doğal en sağda da canlı olarak ayarlanıyor, ben doğalda tutuyorum. Üstteki resimlere bakarak ayarlaması kolay oluyor resimleri sola doğru kaydırarak renk tonlarına bakın. İkinci resimdeki boncukların renk tonuna bakarak ayarlaması daha kolay. Bence renk zenginliği için sizde doğal da tutun çünkü canlıya getirdikçe renk derinliği azalır ve ekran 16 milyon renk desteklerken 5 milyona düşermiş gibi düşünün. Ara tonlar canlılık arttıkça kaybolur.

Teşekkür ederim aynı dediğin gibi yaptım nötr e doğal böyle göze daha güzel gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hagi03

quote:

Hagi sen nereden aldın telefonu bir de bir şeyi merak ettim telefonu almana yardımcı olan bu konumuydu aldığın gibi kayıt olmuşsun

Ben telefonu aveadan aldım kampanyalı kılıf ve kaplosuz şarz aleti ile elimde e71 vardı onu verdim 1950 lt aldım. Bu forumu ve 1520 çıktığından beri takip ediyorum. Forumda ki olumlu referanslar telefonu almamı hızlandırdı açıkçası.İnanın telefonun yüzünü görmeden aldım.aveadan sipariş ile getirdim.3 gündür kullanıyorum memnunum umarım 8.1 güncelleme ile bazı sorunlar çözülür.

Çoğumuz öyle aldı telefonu görmeden wp ye güvenle güvenimizi de boşa çıkartmadı adamlar yapmış dedirtti bu telefon :) Tekrar hayırlı olsun iyi fiyata almışsınız hediyeleri de cabası

• quote:

quote:

Nokia kendine düşen kısmı gerçekten iyi yapmış, donanım olarak bir sorun olmaz. Dediğiniz gibi eksik yönü windows phone'un bazı eksik ayarları ve marketi. Bir hafta öncesine kadar tuşlardaki titreşimi kapatamıyorduk güncellemeyle eklediler. Her bir ayar uygulama şeklinde olduğundan market gücellemesiyle kolaybir şekilde özellik ekleyebiliyorlar. Windows Phone 8.1 de de sistem temeli tam oturursa mükemmel bir sistem olması için bir engel kalmıyor, uygulama işi en kolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ₯

quote:

quote:

Nokia kendine düşen kısmı gerçekten iyi yapmış, donanım olarak bir sorun olmaz. Dediğiniz gibi eksik yönü windows phone'un bazı eksik ayarları ve marketi. Bir hafta öncesine kadar tuşlardaki titreşimi kapatamıyorduk güncellemeyle eklediler. Her bir ayar uygulama şeklinde olduğundan market gücellemesiyle kolaybir şekilde özellik ekleyebiliyorlar. Windows Phone 8.1 de de sistem temeli tam oturursa mükemmel bir sistem olması için bir engel kalmıyor, uygulama işi en kolayı.

Bir de eklemek istediğim bir şey var telefonun böyle elinde gelişmesi daha güzel elinde büyüyor, aslında basit yenilikler geliyor ama insanı bu telefona daha bağlı hissetiriyor

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.