Şimdi Ara

Lumia 1520 vs. LG G3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar Windows Phone ve Android sistemlerini kullanmış bir son kullanıcı olarak nacizane birşey danışmak istiyorum izninizle;

Elimde sıfır kapalı kutu Lumia 1520 (Nokia A.Ş. Netcell garantili) ve yine sıfır kapalı kutu kablosuz şarj standı bulunmakta.

Merak ettiğim şu ki;

Windows Phone ve Lumia cihazların geleceğini nasıl görüyorsunuz (hani içinizde bazen ufak bir umutsuzluk veya sabrınızın tükendiği bir an olur ya,veya her iki platformunda farkındasınızdır ama işte...) ve bu anlamda Android tabanlı LG G3 tercih/takas yoluna gitmem sizce nasıl olur?

Şimdiden anlayış ve alakanıza teşekkürler...

NOT: Samimi olarak belirtmeliyim ki;İşletim sistemleri veya cihazlar ile ilgili şahsım açısından bir kompleks yada problem yok kesinlikle,sadece şimdilik WP platformundaki sabrımıza ve beklentilerimize dair sürecin uzunluğu ve tünelin ucundaki ışığın biz son kullanıcılara pis pis ''ucundan accık'' dercesine sırıtmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoDuR -- 15 Mart 2015; 19:42:27 >

• Takas etmeniz biraz şans işi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: destinati0n

Takas etmeniz biraz şans işi.

Biraz daha açabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoDuR

quote:

Lg G3'ün sorunlu bir cihaz diyenler var. Şu quadhd ekran ve işlemci arasındaki uyumsuzluk nedeninden dolayı.

Ama MWC 2015'te ise en iyi akıllı telefon olarak seçildi.

• Merakımı aslında şu açıdan da ele alabiliriz (sanırım asıl kendimi ifade etmem gereken tarz buydu,fakat cümle bütünlüğünü koruyamadım ve birazcık etrafa dağıldı sanki..?),farkındayım farklı mahlaslar kullanılarak yüzlerce defa soruldu ama...

Windows 10 kullanıma sunulduğunda,diğer işletim sistemleriyle rekabet şekli ve seviyesi hangi noktaya ulaşabilir?Diğer platformların sundukları seviyede mi kalır yoksa?

Yani WİN10 kullanan bir son kullanıcı(ki pek mümkün değil gibi,malum kapitalist düzen ve rekabet çerçevesi);

''tüh keşke bu da olsaydı,vay efendim bu neden eksik?'' serzenişinde bulunmamalı..

Önümüzü görememek bazen insanı endişelendiriyor,önünü görebilenlerin (üreticilerin ve yazılımcıların)ise beklentilerimizi bize çay kaşığı ile sunmaları ise zaman zaman heyecanlandırsa da,bazen ''ee hadi be kardeşim'' dedirtebiliyor da Smile

Soruya gözünüzün alabildiği yere kadar cevap verebilirsiniz sevgili dostlarım.

Zaman ayırdığınız için tekrar teşekkürler,umarım başınızı şişirmeşimdir?

• Satabildiğin kadar yüksek fiyata satıp m8 veya z3 almanı öneririm. S6da güçlü bir rakip olabilir yeni işlemcisini çok beğendim. Yani anlayacağınız üzere wp şuan oturmuş bir sistem değil. L920 ilk çıktığında bilerek isteyerek aldım. Uygulama eksikliği kesinlikle bariz. Olanların ise deneyimi çok geride. Ara sıra donsada ÜST SEVİYE android çok daha mantıklı bir seçim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Lg G3'ün sorunlu bir cihaz diyenler var. Şu quadhd ekran ve işlemci arasındaki uyumsuzluk nedeninden dolayı.

1.5 yil 920 3 aydır g3 kullanıyorum sorularınızı alabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G3 WHATSAPP SORUNU !
    10 yıl önce açıldı
    Lumia 1520 ekran
    6 ay önce açıldı
    samsung galaxy s7 pil değişimi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

quote:

quote:

1.5 yil 920 3 aydır g3 kullanıyorum sorularınızı alabilirim.

1. Çok ısınıyor mu belli bir süre sonra ?
    2. Yüksek ayarlarda kullanırken herhangi bir performans kaybı söz konusu mu ?
    3. Odaklanma diğer rakiplerine göre mesul ?

• ikiside gelecek vaadeden telefonlar ..ama bana kalsa 1520 daha iyi.en azından şarj süresi ve gelecek olan windows 10 yüzünden
  • windows 10 diye bir şey çıkmayacak deseler mesela bence yine 1520 güzel ürün. Ama bu iş zevk meselesi. Lg g3 hiç fena değil. Android sevenler çok seviyor zaten. Ama windows phone platformunun bence kralı 1520. Ben iki ayrı platformun ürünleri arasında karşılaştırma yapamam zaten. Tercih meselesi.
  • Babamda g3 bende 1520 var ikisini de yakından inceleme şansım oldu.
    G3'ün ekranı cidden çok güzel 4K'nın hakkını veriyor ama şarjı çok çabuk bitiriyor yani telefonu alıp en düşük parlaklıkta kullanmanız gerekecek bu da 4K yı önemsiz kılıyor. 1520 batarya konusunda çok iyi ne zaman şarj ettiğinizi unutabiliyorsunuz
    G3 te yine diğer tüm androidlerde olduğu gibi bir yavaşlama oluyor. Aldıktan 3-4 gün sonra 3-5 uygulama yüklediğinizde uygulama açılış sürelerindeki yavaşlamayı görebiliyorsunuz.
    G3'ün kamerası otomatik çekim de fena değil ama 1520'nin kareması çok daha iyi
    Geri kalanlar android & Wp karşılaştırmasına giriyor onlarıda her yerde görebilirisiniz.

• Sevgili dostlar;36 yaşında akıl-bakii bir birey olarak,allahın bana vermiş olduğu birtakım vasıfları (zeka,farkındalık,anlamlandırabilme) bu tip şeylerle (cihazlar,takaslar,kıyaslar v.s.) meşgul etmemeye karar verdim.

Nihayetinde Lumia 1520 ile yola devam...

Zaman ayırdığınız ve nezaketinizden ötürü hepinize çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaChAkAl

Babamda g3 bende 1520 var ikisini de yakından inceleme şansım oldu.
    G3'ün ekranı cidden çok güzel 4K'nın hakkını veriyor ama şarjı çok çabuk bitiriyor yani telefonu alıp en düşük parlaklıkta kullanmanız gerekecek bu da 4K yı önemsiz kılıyor. 1520 batarya konusunda çok iyi ne zaman şarj ettiğinizi unutabiliyorsunuz
    G3 te yine diğer tüm androidlerde olduğu gibi bir yavaşlama oluyor. Aldıktan 3-4 gün sonra 3-5 uygulama yüklediğinizde uygulama açılış sürelerindeki yavaşlamayı görebiliyorsunuz.
    G3'ün kamerası otomatik çekim de fena değil ama 1520'nin kareması çok daha iyi
    Geri kalanlar android & Wp karşılaştırmasına giriyor onlarıda her yerde görebilirisiniz.

G3 ekranı 2K diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• G3'ün ekranı 2K
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.