Şimdi Ara

LUMİA 1520 WİNDOWS 10 ACİL DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lumia 1520 Kullanıcısıyım 8.1 kullanıyorum 10'a güncelledim ancak çok yavaş geldi geri döndüm.
    Sorunum şu ben bilgisayar gibi format atıp direk windows 10 mobile yüklemek istiyorum bunun bir yöntemi var mıdır ? Bilgisayar üzerinden indirip telefonu bağlayıp mı yapmam gerek nasıl bir yol izlemeliyim

• Maalesef şuan için serverlardan doğrudan indirme seçeneği yok 8.1 olanlar için. Ancak Windows 10 Mobile ile gelen L640, L950 gibi cihazlarda mevcut doğrudan Win10 yüklemesi, diğerleri 8.1'den OTA üzerinden yükseltme ile olabiliyor ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

Maalesef şuan için serverlardan doğrudan indirme seçeneği yok 8.1 olanlar için. Ancak Windows 10 Mobile ile gelen L640, L950 gibi cihazlarda mevcut doğrudan Win10 yüklemesi, diğerleri 8.1'den OTA üzerinden yükseltme ile olabiliyor ...

650.

550, 650, 950 (+XL) windows 10 ile geliyor.

640 8.1 ile geliyor.

640 ve diğer 8.1 ile gelen cihazlara windows 10 içeren firmware geldiği taktirde ileride, onlar da recovery tool ile firmware yüklediklerinde pcden, onlara da windows 10 başlangıç sistemi olarak gelecektir. Bu cihazlara firmware gelirse tabi. Gelecek gibi de durmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım Teşekkür Ederim Cevaplarınız İçin
    Konu Kilit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.