Şimdi Ara

Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia Lumia 620, Rusya'da satışa sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia Lumia 620, Rusya'da satışa sunuldu

Nokia, sade tasarımıyla ve farklı renk seçenekleriyle ön plana çıkan modeli Lumia 620'nin nihayet Rusya'da satışına başladı. Windows Phone 8 işletim sistemini kullanan Lumia 620, 11.990 Ruble fiyat etiketiyle satılıyor. 11.990 Ruble'nin kendi para birimimizle karşılığı ise güncel kurlarla yaklaşık 696 TL.

Lumia 620'nin teknik özelliklerine değinecek olursak, akıllı telefona, 28 nm üretim süreci teknolojisiyle geliştirilen ve 1 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli (Krait) Qualcomm MSM8227 Snapdragon S4 Plus platformu güç veriyor. Akıllı telefon, grafik yeteneklerini ise Adreno 305 grafik biriminden alıyor.

512 MB RAM'e ve 8 GB'lık dahili depolama alanına yer verilen akıllı telefon, 64 GB'a kadar microSD kart desteği sunuyor. 7 GB'lık SkyDrive bulut depolama alanından ayrıca faydalanabiliyoruz. 3.8-inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ClearBlack ekranla donatılan akıllı telefon, otomatik odaklama ve LED flaş özellikli ana kamerasıyla 5 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor, 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde saniyede 30 kare hareketli görüntü kaydı yapabiliyor. Öndeki kameranın çözünürlüğü ise 640 x 480 piksel.

Yukarıda verdiğimiz bilgilere ilaveten Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, GPS / Glonass, NFC ve Bluetooth teknolojilerine destek veren akıllı telefonun batarya kapasitesi 1.300 mAh. Lumia 620'nin çok yakında diğer Avrupa ülkelerine ve Asya pazarına giriş yapması bekleniyor.

Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia Lumia 620, Rusya'da satışa sunuldu

• Fiyatına göre çok iyi bir donanımı var.Eğer Türliye'ye bu fiyatla girerse düşünemiyorum.O segmentteki Android ve Symbian cihazları haşat olur bence

• nokia türkiye sayfasında "yakında" sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...

• Bu telefon bir sonraki Windows phone 8 güncellemesini alamayacak muhtemelen
    512 MB RAM ile zaten bomboş olan markette uyumlu uygulama bulması da zor.
    Tek avantajı fiyatı olacak. Türkiye'de ne kadar ucuz olabileceğini de göreceğiz

• Gerçekten alınabilir bir telefon eğer bu fiyattan ülkemize giriş yaparsa, sabırsızlıkla bekliyorum :)

• Aydınlık ve güzel. Çift renkli kapaklar ile hayatınıza daha çok renk katın.

Renk seçin. İki renk seçin. Mat veya parlak katmanların nasıl göründüğünü inceleyin. Lumia 620'nizi kişiselleştirin.

Nokia Lumia 620’nin kapağındaki benzersiz çift renk efekti, herkesin fark edeceği bir etki bırakacak şekilde tasarlanmıştır.
  • 512 MB RAM nedir ya. 696 TL yi çöpe atın size lumia 920 yi bi 5 dakka gösterek desinler daha iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatin da windows isletim sistemli telefon kullanmamis birisini nasil tespit edersiniz ?

Yontem 1 : Isletim sistemini android mantiginda dusunerek hemen ram hakkinda olumsuz yorum yaparlar.

Yontem 2 :Buna gerek yoktur her zaman ram hakkinda yorum yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Hayatin da windows isletim sistemli telefon kullanmamis birisini nasil tespit edersiniz ? Yontem 1 : Isletim sistemini android mantiginda dusunerek hemen ram hakkinda olumsuz yorum yaparlar. Yontem 2 :Buna gerek yoktur her zaman ram hakkinda yorum yaparlar.

harika yorum olmuş, iphone 3gs.nin veya 256mb ram.li bir Windows phone.nun nasıl akıcı ve sorunsuz olduğunu görmemişlerdir,windows phone telefon dünyasının Windows 7.sidir,android.lerin hepsi bir çeşit emülatör gibi çalışmak zorunda kaldığı için tüm sorunlar,

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Hayatin da windows isletim sistemli telefon kullanmamis birisini nasil tespit edersiniz ?

Yontem 1 : Isletim sistemini android mantiginda dusunerek hemen ram hakkinda olumsuz yorum yaparlar.

Yontem 2 :Buna gerek yoktur her zaman ram hakkinda yorum yaparlar.

gerçi kullanmayada gerek yok az buçuk araştırılsa kafi... (yöntem 2)
  • 696~700 TL seviyesinde olursa satış yapacak bir telefon gibi duruyor. Umarım vergisidir cartıdır curtudurla 1000 lira seviyesine yaklaşmaz.

• siradisi aslinda...

tutar diye dusunuyorum turkiyede...
  • Windows phoneyi denemek için iyi bir fırsat 1200-1500tl vermektense 600-700tl ye alıp denemek daha mantıklı olur beğenmesen bile bütçeyi sarsmaz 700tl den yüksek olmazsa ben şahsen deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12000 RUB = 697.2000 TRY

• Bu fiyat pahali alinmaz bence hem nokia hem w8 daha yeni pastadan pay kapmak icin rekabetci bir fiyat politikasi izlemesi lazim. 600 TL nin altinda satilabilseydi bir sanslari olurdu. Neyse önümüzdeki gunler de ak kara belli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Bu telefon bir sonraki Windows phone 8 güncellemesini alamayacak muhtemelen
    512 MB RAM ile zaten bomboş olan markette uyumlu uygulama bulması da zor.
    Tek avantajı fiyatı olacak. Türkiye'de ne kadar ucuz olabileceğini de göreceğiz

Tamam.

Gelir düzeyi fazla iyi olmayanlar için gayet güzel telefon ülkemizde tutabilir.
  • 600 küsür tl den çıkarsa nokia yı kurtaracak telefon. Belki rekabetten orta sınıf androidlerin fiyatını bile düşerebilir :D

• Windows giriş seviyesi telefon üretince laf oluyor nedense. android cephesinin yarısını silip süpürecek telefon bu. güncelleme konusunda da Microsofta laf edenler hiç android cihazlara bakmazlar mı bilmiyorum.

size gayet güncel bir örnek göstereyim. samsung galaxy w. telefon hiç bir güncelleme almayacak ve 700 liraya hala satışta. 2.3 ü de rezil bir şekilde açlışıyor. Windows hiç güncelleme almasa bile en azından yağ gibi çalışıyor.

bu arada merak ediyorum. adreno 305 adreno 225 den daha düşük mü ? şayet daha yüksek ise 1 ghz işlemci olsada grafik işlemci hızlı ise yeni oyunlarda gayet iyi çalışır.

• 700 liranın altında Türkiye'de satışa başlayan bir akıllı telefon görmedim ben 1 senedir açıkçası, neden herkes 500 liraya çıkması gereken bir telefon olarak görüyor bunu anlamıyorum. Ayrıca Galaxy Note, Xperia Z gibi telefonlar dışında 1GB'ın üzerinde RAM'i olan telefon da yok diye biliyorum, varsa da bir elin parmak sayısını geçmez. Bu da gayet orta segment bir telefon. Hayır bu tarz tartışmalara bir şey yazmayayım diyorum da sırf kötülemek için de kötülenmez ki arkadaş, tutamadım kendimi bu sefer.
  • Lumia'lar ülkemizde de beklenenden çok dikkat çekti. 920'nin yüksek fiyatı ve büyük boyutları nedeniyle ilgi şu anda 820'ye kayıyor, önümüzdeki ay 620 de çıkarsa direk ona yönelecek çoğunluk. Windows Phone'un yeni olmasından dolayı 1650 TL vermek istemez insanlar bu yüzden 620 ve 820 kurtaracak sanki Nokia'yı. Bu arada 920 kullanıcısıyım ve bu cihaz bambaşka bir şey iPhone 5 yada Galaxy S3 almadığıma çok memnunum. Lumia'lardan hangi model bütçenize uygunsa gönül rahatlığıyla alın, kullanın. Lumia 620'nin 512 RAM olmasına takılmayın Windows Phone olduğu için yağ gibi akar, Android'in düşük RAM'li cihazlarında olduğu gibi takılmaz, donmaz, yavaşlamaz...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.