Şimdi Ara

Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia Lumia 620, Rusya'da satışa sunuldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ZenithSoole

Fiyatına göre çok iyi bir donanımı var.Eğer Türliye'ye bu fiyatla girerse düşünemiyorum.O segmentteki Android ve Symbian cihazları haşat olur bence

Bende o fiyatla gelmesini düşünemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu fiyata Türkiye'ye gelse kapışılır. Gelmez ama işte. Gelmiyor. Hiçbir zaman gelmedi.

• 5 sene evvel ki bilgisayarımın da 512 ram var vardı, eniştemin ki hala 256 ram. Telefonda işletim sistemi ne olursa olsun 512 ram kesinlikle yeterlidir bence.
    Yalnız bu telefonun kamerası vasattır ve ekran 4 inç olmalıydı

• nokia map, navigasyonu ve bilen göz bu cihazda da var eğer yanlış bilmiyosam, bilen bi arkadaş aydınlatabilir eğer öyleyese, bu fiyata sırf bu nokia servisleri için bile tercih edilebilir bi telefon olur bence segmenti için
  • Esasen bir android(sony) fanı olarak bu cihazlar gerçek manada dikkatimi çekti.

Fiyat olarak 920 fiyatlandırması biraz manasız kalsa da...bu fiyatla hedef kitlesini arttıracak ve eğer windows beğenilirse 920 fiyat olarak 1500 civarında olmasına rağmen daha fazla ilgi göreceğine inanıyorum.

1500 tl denemeye verilecek bir meblağ değildir.

Keşke ilk olarak htc de nokia'da düşük cihazlarla piyasaya çıksalardı.

Windows 7 kullanıcısıydım(htc Trophy) arada beğendim ama android keyfi alamadım. Umarım 8 daha yaratıcı ve daha güçlü olur.

• Eğer ülkemizi de uygun fiyattan girerse wp 8 deneyimi yaşamak isteyenler için güzel bir alternatif olacaktır.512 mb ram olmasına bu kadar takılmayın.Wp 8 için gayet yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Salona

696~700 TL seviyesinde olursa satış yapacak bir telefon gibi duruyor. Umarım vergisidir cartıdır curtudurla 1000 lira seviyesine yaklaşmaz.

Bu söylediğin Türkiye için ben mümkün değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

nokia türkiye sayfasında yakında sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...

bu cihaz 1000 liradan aşağı girerse adam değilim

• bin liradan aşağı girer bence çok iddialı olmamak lazım
  • Giriş orta segment için ideal bir cihaz. Wp nin gelişmesine seviniyorum..

• türkiye fiyatı 699 lira olucak büyük ihtimal.

• arkadaşlar biraz araştırsanız fiyat ortaya çıkacaktı.
    lumia 920 : 24,990.00 RUB =1,452.68 Tl Türkiye de 1500 lira
    lumia 820 : 19,990.00 RUB =1,162.03 Tl Türkiye de 1200 lira
    Lumia 620 : 11,990.00 RUB =696.986 Tl Türkiye de 700 lira

fiyatlar bu şekilde...

• quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

nokia türkiye sayfasında yakında sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...

+1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Windows giriş seviyesi telefon üretince laf oluyor nedense. android cephesinin yarısını silip süpürecek telefon bu. güncelleme konusunda da Microsofta laf edenler hiç android cihazlara bakmazlar mı bilmiyorum. size gayet güncel bir örnek göstereyim. samsung galaxy w. telefon hiç bir güncelleme almayacak ve 700 liraya hala satışta. 2.3 ü de rezil bir şekilde açlışıyor. Windows hiç güncelleme almasa bile en azından yağ gibi çalışıyor. bu arada merak ediyorum. adreno 305 adreno 225 den daha düşük mü ? şayet daha yüksek ise 1 ghz işlemci olsada grafik işlemci hızlı ise yeni oyunlarda gayet iyi çalışır.

adreno 225 daha iyi bir gpu adreno 305 yeni nesil giriş seviyesi grafik birimidir.telefona gelecek olursak güzel olmuş.512 ram yetmez diyenlere itibar etmeyiniz win 8 hayli hayli yeter android gibi ram düşmanı değil( bir android fanıyım bu arada)fiyatıda makul seviyelerde olursa win phone 8 denemek için alırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: V4LKyR

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps nokia türkiye sayfasında yakında sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...
    +1905

ne içiyorsunuz anlamış değilim. altta hesabını kitabını yaptım koydum hala 1000 lira diyorsunuz.
    hangi giriş seviyesi cihaz 1000 lira olmuş da bu cihaz 1000 lira ile giricek.
    Nokia da bu işi sizden iyi bilenler yok galiba böyle ahkam kesiyorsunuz.

birde her yabancı ülkedeki fiyata bizim kdv ötv yi ekliyorsunuz ya hayranım sanki adamlarda "%0" vergi alınıyor.
    görüldüğü üzere onlarda da 1500 liraya lumia 920 1200 liraya da lumia 820 satılıyor.Biraz akıl biraz mantık....

• quote:

quote:

Yilin faili olcaksin , konuyu masaustune kaydettim sirf unutmamak icin
  • 1000 liranın altına satılıcağına şüphe yok çünkü 1200 liraya 820 varken kimse 1000+ lira 620 ye vermez.Burada 750 liranın altına (olabilirse 7000) satılması phone8 pazarını canlandırır.Şu an bu sisteme girmek için 1000 liranın üzerini gözden çıkarmak lazım.Ucuz modellerle sistemin yaygınlaşması daha kolay.Donanıma baktığımızda ise microsoft bir önceki lumiaları harcamış gibi görünüyor.Bu cihaz phone8 i çalıştırıyorsa lumia900 de çalıştırırdı.İnş. bir sonraki işletim sisteminde şimdiki cepler aynı şekilde devre dışı bırakılmaz.Sonuçta en büyük güncelleme yeni işletim sistemidir.
  • tr fiyatı 800 lira gibi olur daha aşağı olmaz ama üztü olur.noki bu lumia serileri ile baya bir ses getirecek

• windows isletim sistemli bi telefon kullanmadim.Ama yorumlara gore pek iyi degil.Nokia 820 ve 920 yi biliyordum bunu ilk defa gordum.Kisa bir cumleyle telefon fiyatina gore iyi(ram haricinde)
  • türkiyeye gelsede alsak artık bekle bekle sıkıldım :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.