Şimdi Ara

Windows Phone 8 işletim sistemli Nokia Lumia 620, Rusya'da satışa sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Hayatin da windows isletim sistemli telefon kullanmamis birisini nasil tespit edersiniz ?

Yontem 1 : Isletim sistemini android mantiginda dusunerek hemen ram hakkinda olumsuz yorum yaparlar.

Yontem 2 :Buna gerek yoktur her zaman ram hakkinda yorum yaparlar.

512lik ramin 2-3 oyun aynı anda açık olsa bile dolmayacağından eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

nokia türkiye sayfasında yakında sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...

bu cihaz 1000 liradan aşağı girerse adam değilim

alıntıladım zamanı gelince ve bin liranın altında olacağını düşünememenizin bir mantığını bulamadım.

bu cihaz adreno 220 içermiyor.
    bu cihaz 1080p değil 720p video çekiyor.
    bu cihazda kablosuz şarz yok.

elbetde kimsenin adamlığını tahminlerinin doğru çıkıp çıkmaması üzerine tartışmayacağım

ama eldeki verilerin aksine tahmin yürütmenin yanlışlığı ortaya çıkacaktır.

lumia 920 için 2000 liradan aşşağı olmaz denildi.
    şimdi ise 1650 çıkış fiyatı pahalı bunuldu samsung s3 daha ucuz niye lumia alalım deniliyor.oysaki samsun s3 daha eski olmasına rağmen 2000liradan çıkmıştı.

yani önce 2000lira fiyat biçen kesim sonra samsung s3den bile daha kötü olduğunu ima etmeye çalıştı

kısaca her türlü nokia aleyhine propaganda yapılmaya çalışılıyor.yada önyargı ile yaklaşılıyor.eldeki verileri irdeleyen ise çok az.

lumia 820nin fiyatı 1200 küsür lira iken bu cihaz 1100 liraya satamaz.1000lirayada satması zor.arada ciddi farklar var.dolayısı ile 1000liranın altında olacaktır diye tahmin ediyorum.

• 600tl olsa tadından yenmez.
  • hep diyorum yine yazacağım 800-850 tl den aşağı bir fiyata satılmaz şu an symbian lı telefonları bile 700 lere satarken bunu vermezler 600--700 diyenler yanılacak bence ...
  • quote:

quote:

nokia türkiye sayfasında yakında sıfatıyla listeye eklenmiş.gayet güzel cihaz. türkiyeye gelecek olmasıda harika bence...fiyatına göre f/p ürünü olabilir...

Neymis buyuk konusmamak lazimmis.

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-620/1005782/.html

Simdi anladigimiz kadariyla adam degilsin , ne diyelim sana sen sec ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

quote:

Neymis buyuk konusmamak lazimmis.

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Nokia-Nokia-Lumia-620/1005782/.html

Simdi anladigimiz kadariyla adam degilsin , ne diyelim sana sen sec ?

650 lira olsa çok satardı bu cihaz.

• bu cihazla nokia tanıtım yapmak zorunda...
    bugun 750 olur yaza 500 tl der 5800 ın tahtına yerlestirir
  • 749,00 TL çok değil mi?
    Bir indirim falan gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gürbüz G

Bu telefon bir sonraki Windows phone 8 güncellemesini alamayacak muhtemelen
    512 MB RAM ile zaten bomboş olan markette uyumlu uygulama bulması da zor.
    Tek avantajı fiyatı olacak. Türkiye'de ne kadar ucuz olabileceğini de göreceğiz

direkt portico güncellemesi ile birlikte gelecek.
  • 800-850 tl arasından satışa sunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

800-850 tl arasından satışa sunulur.

Kafan güzelmiş kardeş

• Yarın mı başlancaktı satışa?
  • Her wp8 18 ay güncelleme alacak... Tabii iPhone 4 şu an ne kadar güncelleme alıyorsa o kadar alır bu cihaz bu donanımla, veya 3GS güncellemesine benzetebiliriz... "FaceTime yok ama iMessage var" gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidden yaka silkmiş ve yeni win8 li bilgisayar almış biri olarak açıkçası win8 li bi telefonu merak etmiyor değilim. Ama 750 bana da birazcık pahalı geldi

yani şöyle 699 veya 649 a düşsse hemen alırım. bi de tabi bütün marketlerde satışa sunulmasını beklemek lazım sonuçta turkcell her zaman herşeyin en pahalısını ben satarım mantıgında bana göre

bütün sanal pazarlarda ne zaman satışa sunulur bi bilgisi olan var mı (kaynak belirtirseniz sevinirim)
  • Biraz bekleyin derim. Fiyatlarda düşme olacaktır eminim.

Turkcell'den de almak ne kadar mantıklı bilemiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiry_61

androidden yaka silkmiş ve yeni win8 li bilgisayar almış biri olarak açıkçası win8 li bi telefonu merak etmiyor değilim. Ama 750 bana da birazcık pahalı geldi

yani şöyle 699 veya 649 a düşsse hemen alırım. bi de tabi bütün marketlerde satışa sunulmasını beklemek lazım sonuçta turkcell her zaman herşeyin en pahalısını ben satarım mantıgında bana göre

bütün sanal pazarlarda ne zaman satışa sunulur bi bilgisi olan var mı (kaynak belirtirseniz sevinirim)

teknosaya gelir en erken. vatana da gelir ama onlar da 750 ye verir. teknosadan kliksaya gelirse puan muan avantajı yakalanabilir

• ben suan almayı düşünüyorum ama wifi yok sizce öemli mi bu lütfen yardımcı olun

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

ben suan almayı düşünüyorum ama wifi yok sizce öemli mi bu lütfen yardımcı olun

Yanlış biliyorsun dostum bu telefonda wifi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.