Şimdi Ara

Lumia 520 E-posta +Hesaplar açılmıyor. Sıkıntı büyük.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde olan lumia520 de daha önce yer açmak için Akıllı depolama menüsünden e-posta+hesaplar verilerini sildim. 140 Mb bir anda gözüme büyük göründü. Dolayısıyla numaralar ve mesajlar gitti. Fakat defalarda sıfırlamama ve hard reset atmama rağmen sorun çözülmüyor. Sorun şu ki ayarlar menüsünden e-posta+hesaplar seçeneğine girdiğimde otomatik olarak atıyor. Outlook uygulaması yok. Hiç bir türlü düzelmiyor. Defalarca eski yedeklerimi yükledim tam yükleyemedim. bir sorun oluştu diyor. 140 mb 'ın acısı büyük oldu açıkçası. Ve son olarak giden numaralarımı geri getirebilir miyim.?

• outlook – free personal email and calendar from microsoft
    Outlook – free personal email and calendar from Microsoft
    https://outlook.live.com/owa/?path=/people

bu adrese Microsoft hesabın ile giriş yap. Kişilerini göreceksin. Eğer boş görünürse "yönet" menüsünden "silinen kişileri geri yükle" diyerek sildiğin kişilerine ulaşabilirsin. Sildikten sonra 30 gün saklıyor Microsoft.

Bu arada telefonuna reset attıktan sonra yeniden yapılandırırken tekrar Microsoft hesabını girdin değil mi? Eğer es geçtiysen ya da başka bir Microsoft hesabı aldıysan kişilerini bu yöntemle alamazsın.

• vozer kullanıcısına yanıt
    hocam öncelikle teşekkürler yardımınız için. Microsoft hesabımla girdim ama bildiğin bir şey oldu telefona. yazılımsal bilgim çok kötü değil. Her türlü olması gereken şeyi yaptım yine de e-posta+hesaplar kısmına girmiyor. atıyor otomatik.
  • Mercan-Co M kullanıcısına yanıt
    Anladım. O halde sanırım tek çare kalıyor. Şuan adını hatırlayamadım ama bir program vasıtasıyla rom atıyordu bazı arkadaşlar telefona. Bir de onu denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 15 Mayıs 2016; 2:03:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    o program adı önemli şuan
  • Bakındım biraz. Çoğu arkadaş Nokia Care Suite ile yapmış ama 2 yıl kadar önce ben Nokia Software Updater diye bir program kullanmıştım. Bana daha kolay gelmişti.

aynen ben de bakındığımda aynı sonuçları buldum. çok sağolun . teşekkür ederim hayırlı akşamlarınız olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim. İnşallah çözebilirsiniz sorununuzu. Hayırlı akşamlar dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.