Bildirim
lumia 520 için anber güncellemesi geldimi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Daha gelmedi diye biliyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lumia 520 konusu var kardeş aşağılarda. Bundan sonra oraya sorarsan sorularını, güzel olur. Gelmedi daha en erken 14 ağustos'a kadar da gelmez. 14 ağustos'tan sonra. -
Kardes o konuda sorunca cevap alamiyosun. 620 ninsabun kabina benzedigini konusuyolar orada
burda acildigi iyi olmus cevabin icinde sana ve konuyu acana tesekkur ederim bende ariyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cagkan16
Kardes o konuda sorunca cevap alamiyosun. 620 ninsabun kabina benzedigini konusuyolar orada
burda acildigi iyi olmus cevabin icinde sana ve konuyu acana tesekkur ederim bende ariyordum.
O tarz konu disi mesajlari sikayet ederseniz geregi yapilir. Duzenin saglanmasina yardimci olmayip hepimiz konu acarsak forum kullanilamaz hale gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X