Şimdi Ara

Lumia 520 kulaklık giriş yeri bozuk yardım[ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Edit: Bütün kulaklıklarda aynı hata var tam takınca tek kulaklık yarım takınca cızırtılı bir şekilde iki kulaklık çalışıyor. Sanırım kulaklık giriş yeri sorunlu telefonu servise göndermek zorundayım.

Beyler 40 Tl ye philips kulaklık aldım alırken baktım üzerinde desteklenen telefonlarda Nokia da yazıyordu eve geldim denedim ama tam takılı iken sadece tek kulaklık çalışıyor yarım takınca ikiside çalışıyor ama cızırtı geliyor yani uyumsuz heralde anlamadım ne yapabilirim geri iade mi ediyim? Oldu geri iade ettim ne almamı tavsiye edersiniz max 40 Tl kulak içi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 30 Kasım 2013; 22:45:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Creative EP630 almanı öneririm. Ben denedim oldukça iyi ses veriyor. 920'nin yanında gelen kulaklıktan biraz daha doygun ses veriyor. Tavsiye ederim. Özellikle MP3, bilgisayar gibi ürünlerde çok verimli ses alacaksın. Ayrıca oldukça dayanıklı. İlk aldığımda bu kablo kopar demiştim ama en ufak zedelenme dahi olmadı. Köpeğim kemirene kadar :)
  • Başka cihazla denesene kardeşim. Kulaklığın bozuk olup olmadığını anlarsın en azından.
  • insunwetrust kullanıcısına yanıt
    Sen köpeği aç bırak sonra kabloyu kemirdi de olacak iş değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Başka cihazla denesene kardeşim. Kulaklığın bozuk olup olmadığını anlarsın en azından.

Laptopta soruduz çalışıyor. Ayrıca ablamda lg optimus g Pro telefon var onun kulaklığını denedim aynı şey oldu tam takınca tek kulaklık çalışıyor. Yani sorun kulaklıkta değil. S3 kulaklığıyla denedin yine aynı

• Çok kilo aldı diyete soktuk, daha önce de bilgisayarın klavyesini kemirdi.
  • Valla bend 920 var üç dört kulaklığım var hepsi sorunsuz çalışıyor. Götür iade et bence o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Valla bend 920 var üç dört kulaklığım var hepsi sorunsuz çalışıyor. Götür iade et bence o zaman.

Yarın gidicem bakalım değiştiricem ama şoyle Bi sorun var bugün büyük alış veriş yapmıştık bende araya kulaklığı kattım lazım diye fişe bakamadım 40 Tl yazıyordu aldığım urunun üstünde ama fişe baktım kulaklığı 20 Tl olarak girmişler hata yaptılar sanırım ben yarın fişi götürüp değiştirmek istersem benden ek para isterler mi?

• beyler iphone kulaklığı ile denedim yine aynı sonuç bende şüphelendim gittim kutudaki orjinal kulaklığı aldım taktık onda da tek kulaklıktan ses gelmeye başladı yani uyumluluk sorunu yok kulaklık giriş yeri sorunlu sanırım. Servise gidicek mecbur kafadan bir hafta telefonsuzum
  • Yeniden başlat cihazi, duzelecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Yeniden başlat cihazi, duzelecektir.

Nasıl aklıma gelmedi yaa Windows sonuçta Bi sorun varsa aç kapa düzelir saol ama her böyle olduğunda aç kapa mı yapıcam

• Sennheiser Mx40 Lumia 520'de sorunsuz çalışıyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows işletim sisteminde oldugu gibi windows phone 8 de windows tabanlı oldugu için kesin çözüm soft reset yani kapatıp açma ancak böyle sorun her defasında saten yaşanmaz. bazen algılayamama sorunuyla bende karşılaşıyorum ama çok nadir .:D.
  • Arkadaşlar Creative ep630 aldım ama Lumia 630 tam girmiyor aslında hiç bir kulaklık tam girmiyor ve müzik dinlerken temassızlık olduğu için müzik kapanıyor rahatsız oluyorum telefon hatalı mı hatalı değil ise ne yapmalıyım acil yardım...

• Bu hata bıktırdı artık hergün hergün arama geliyor direnmen kulaklığın birinden ses gidiyor kapatıp açmaktan başka çözümü yok mu bunun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Behzat7098

Arkadaşlar Creative ep630 aldım ama Lumia 630 tam girmiyor aslında hiç bir kulaklık tam girmiyor ve müzik dinlerken temassızlık olduğu için müzik kapanıyor rahatsız oluyorum telefon hatalı mı hatalı değil ise ne yapmalıyım acil yardım...

Aynı sorun bende de var dostum. L tipi kulaklık girişi olan kulaklığımı sadece sola çevirdiğimde ses alabiliyorum. Sağa çevirdiğimde kulaklık modundan çıkıyor telefon. Donanımsal bir sorun servise vermek gerekiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.