Şimdi Ara

Lumia 520 mi General Mobile Discovery mi Blackberry 9790 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağlam ve hızlı çalışan bir fiyat/performans telefonu arıyorum.Anladığım kadarıyla bu 3 ü şu an piyasada öne çıkanlardan.
    Telefonda oyun oynayan biri değilim,ağırlıklı olarak mail,ofis programları ve whatsapp kullanmaktayım.Bu üç telefon içinden sizce en iyi seçim hangisi olur ?Eğer daha iyi bir fiyat performans telefonu biliyorsanız lütfen çekinmeyin şu an acil tavsiye almam lazım )

Şimdiden teşekkürler

http://www.teknosa.com/urunler/125070906/blackberry-9790-bellagio-beyaz-akilli-telefon

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_520_blk-lumia-520-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66236

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=371946&Productid=telcepgmdiscov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gencayyy -- 26 Haziran 2013; 2:45:36 >

• Oyun oynamam diyorsan, BB'i öne çıkar derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BA761BEEF

Oyun oynamam diyorsan, BB'i öne çıkar derim.
    Gm al sıradan bi telefon değil F/p oranı iyi fiyatı da Mtk aynı işlemciyi kullanan jiayu , iocean vs telefonlerla aynı .
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Gm al sıradan bi telefon değil F/p oranı iyi fiyatı da Mtk aynı işlemciyi kullanan jiayu , iocean vs telefonlerla aynı .

Alıntıları Göster
    gm bence içlerindeki en iyi telefon ama oyun filan oynamıyacaksan bb var
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

gm bence içlerindeki en iyi telefon ama oyun filan oynamıyacaksan bb var

Alıntıları Göster
    çin malını bu kadar öven insanlar görmedim yahu.

gm. discovery ye türk malı diyen var.

çinde üretiliyo kardeşim. burda satılsada çinde üretiliyo.

ben hiç beğenmedim discovery yi. galaxy s3 özellikleriyle aynı bi telefon

ama nedense fiyatı onun 3 te biri 500 tL. mantıklı düşünün demekki var birşeyi

bu telefonun bu kadar alıcısı var millete kaktırıyorlar.

sonra başınız yanmaz inşaallah.

• Kesinlikle general mobile discovery.oyun performansı mükemmel.zaten general mobile adı altında çıktıgina bakma.uluslararasi bi firma üretiyo her ülkeye pazarliyo.bizim ülkede de general mobile almış.çok iyi telefon 600 tl'ye alinabilecek en iyi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: motorcu35

Bilginiz olmadan yorum yapmayın hocam arkadaşı da yanlış yönlendiriyorsunuz. Öncelikle cihazı üreten marka BLU adında bir marka ve Discovery de bu markanın Life Play modeli. Biraz araştırın lütfen. Her ülkede garklı markayla satılıyor. Bizde de GM almış isim hakkını. Fiyat konusunda da marka adını duyurmak işin bu fiyattan satışa sunduğu söyleniyor. Bana da mantıklı geldi açıkçası. Zaten 1200-1300 tl para verilen S3'ün maliyeti 250$ civarı. Yani 500 tl. Bu telefonun maaliyeti de ona yakın ancak fiyatını düşük tutmuşlar ki yayılsın.. Ben de sipariş ettim ve pişman olmayacağımı düşünüyorum. Bence bu seçenekler arasında en iyisi GÖ Discovery olur..

• Blackberry 9790 al gm disscovery blu life play olarak satılıyor gm güven vermiyor bana bb 9900 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eziyet01

Blackberry 9790 al gm disscovery blu life play olarak satılıyor gm güven vermiyor bana bb 9900 al
    hangisi çinde üretilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

Alıntıları Göster
    Her defasında söylüyorum bu telefonu samsung aynı fiyatta galaxy discovery diye satsaydı kimse sorgulamazdı ama gm yapınca yok fiyatı 500 tl vardır birşeyi hep ön yargı telefon f/p işte kullanıyorum memnunum kullanmadanda birşey yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONG_bagTR

Her defasında söylüyorum bu telefonu samsung aynı fiyatta galaxy discovery diye satsaydı kimse sorgulamazdı ama gm yapınca yok fiyatı 500 tl vardır birşeyi hep ön yargı telefon f/p işte kullanıyorum memnunum kullanmadanda birşey yazıp insanları yanlış yönlendirmeyin

Alıntıları Göster
    kesinlikle GM al ben 2 haftadır kullanıyorum elimden düşüremedim hala
  • quote:

bu cevap yeterli arkadaşa :D gm al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

bu cevap yeterli arkadaşa :D gm al derim

Alıntıları Göster
    ben oyun ve internet gezinme ağırlıklı olcam siz ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencayyy

Merhaba arkadaşlar,

Sağlam ve hızlı çalışan bir fiyat/performans telefonu arıyorum.Anladığım kadarıyla bu 3 ü şu an piyasada öne çıkanlardan.
    Telefonda oyun oynayan biri değilim,ağırlıklı olarak mail,ofis programları ve whatsapp kullanmaktayım.Bu üç telefon içinden sizce en iyi seçim hangisi olur ?Eğer daha iyi bir fiyat performans telefonu biliyorsanız lütfen çekinmeyin şu an acil tavsiye almam lazım )

Şimdiden teşekkürler

http://www.teknosa.com/urunler/125070906/blackberry-9790-bellagio-beyaz-akilli-telefon

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/nokia-nok_520_blk-lumia-520-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=66236

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=371946&Productid=telcepgmdiscov

fazla oyun oynayan biri değilseniz nokia lumia 520 alın bence.Sırf ofis isteğiniz için bile alınır dediğim telefon

• ne alirsan al blackberry alma blackberry pismanliktir
  • Discovery
  • quote:

Hocam telefonu kullanmadan neden kotuluyorsun?bir kullan sonra bak gor mesajini nasil siliyotsun ya da duzeltiyorsun.bence siz s3 e1500tl verip ayni ozellikteki bir telin 600 tl ye satilmasini hazmedemmiyorsunuz.

• Eski 9790 yeni lumia 520 kullanıcısı olarak 9790 gibi bi hataya düşmemeni tavsiye ediyorum. Discovery yi görmedim henüz ama gönül rrahatlığıyla lumia520 öneriyorum.
  • quote:

iphone ve samsung galaxy amerikada uretiliyor tabi haklisin
    Boyle mantık mı var ya bi mal cinde uretiliyor diye dandik diyor o begenerek aldigin mallarin nerede uretikdigini bilmiyor musun ? On numara telefondur gmd su an kullaniyorum paranin karsiligini almak istiyorsan alirsin yani

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.