Aylardır beklediğim gigafiber altyapısı adresime geldi, büyük bir heyecan ve hevesle başvurumu yaptım. 2-3 gün sonra modem için geliyoruz dediler.
Şaşırdım, "turknet değişmiş demek ki, hizmette gelişme var" diye düşündüm.
Gelip modemi kapıdan içeri atıp gittiler tabiri caizse. Kabloyu daireye kadar çıkardılar modemi evin içine bırakıp kaçtı gitti eleman. Ne bir bağlantı kontrolü ne başka bir şey yapılmadı. Giderken de "yarım saate kadar internet gelir" diyerek gitti. Yarım saat geçti, 1 saat geçti, 3, 5 saatler geçiyor internet yok. Aradım destek hattını, "24 saati bulabilir" dedi telefondaki arkadaş. Hepiniz birbirinizden o kadar habersiz ve o kadar berbat iş yapıyorsunuz ki, harcadığınız mesaiye aldığınız paraya yazık.
Birkaç saat sonra tekrar aradım, "IP alınmıyor bağlantınızda sorun var arkadaşları yönlendiriyorum" cevabını aldım bu sefer de. 3 farklı kişi, 3 farklı bilgi. Süpersiniz gerçekten.
Ertesi gün aradım tekrar, "aciliyeti iletiyorum en kısa sürede gelecekler" dedi telefondaki. Zaten başka bir şey yaptığınız da bildiğiniz de yok.
O günden beri 10 gün oldu ve her gün en az 2-3 kere aradım. Her seferinde cevap aynı "aciliyeti iletiyorum en kısa sürede gelecekler." En son 3 ya da 4 sefer önce aradığımda Okan Bey ile görüştüm, daha yetkili birine direkt telefondan ulaştığını ve durumu aktardığını, en kısa sürede aksiyon alınacağını söyledi. O da yalan çıktı. Bu kadar berbat bir hizmet olamaz gerçekten.
İstemiyorum sizden alacağım hizmeti, olmaz olsun böyle fiber altyapı. Bugün arayıp "sözde" iptal işlemi başlattım, sözde diyorum çünkü iptal değil vazgeçmek bu. Ben henüz almaya başlamadığım bir hizmeti iptal edemem değil mi? İptal için de 24 saat içinde dönüş yapılacakmış. Modeminiz de sizin olsun internetiniz de.
1 haftadır işim gücüm yokmuş gibi yaptığım görüşmelerin kaydı ektedir.
Türk Telekom düşük hız veriyor ama veriyor en azından.
|
|
İmei Sorgulama Hatası
|
|
MEIZU MX4 PRO- ZENFONE 2- ONE PLUS ONE. HANGİSİ?
|
|
SD Kart Ciddi Sorun! Acil yardım lütfen
|
|
|
Meslek: Mühendis
İlgi Alanları: Gitar, Müzik, Teknoloji, Motosiklet.
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.006
İkinci El Bölümü Mesajları: 212
Konularının görüntülenme sayısı: 9.247 (Bu ay: 174)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 565 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar