Şimdi Ara

LUmia 520 mi S3 minimi acil lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Hocam tüm sorularınızı cevaplayacağım
    1-kasma donma takılma yok
    2-şarjda ve Bluetooth da sıkıntı yok fakat Bluetooth da pil tasarrufunun kapalı olmasına dikkat edin çünkü pil tasarrufunda cihaz bulmuyor
    3-subway surfers yok wp8 de ama temple run var
    4-mağazada angry birds çeşitleri asphalt 7 paralı sosyal paylaşım sitelerinde pek yerine oturamadı wp8
    5-3 yıl güncelleme verirler çünkü söz verdiler
    6-cihazın malzeme kalitesi iyi ön kamera yok flaş yok
    UMARIM İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİ CEVAPLAMIŞIMDIR

aydınlatıcı oldu bide iki sorum daha olcak pek teknik değil renk kırmızı düşünüyorum sizce iyi gidermi bide bu mesajı lumiadan mı attın bide whatsapp nasıl kullanıyomusun 3 oldu ama bitti sanırım cihaz tam bir f/p canavarı sanırsam

• bide herkesde w8 i kötüleme var nokiayı kötüleme var insanlar kötü andRoidleri Çok sevid heralde ace la takılmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suazo12

bide herkesde w8 i kötüleme var nokiayı kötüleme var insanlar kötü andRoidleri Çok sevid heralde ace la takılmayı

Oyun oynamayı düşünüyorsan alma bu bir. Sosyal ağalar hayal kırıklığı yaratabilir bu iki. Çok yeni ve eksikli sistem. Bildirimler sorunlu falan. Sadece stabilite iyi ben de kullanıyorum bana bunlar yetiyor ama androidden sonra çok zor gelecek. Her neyse ille de alacaksan alışırsın. Biraz zamana. Ocak ayında eksikler giderilecek oraya kadar sabredersin.

• Whatsapp önemliyse s3mini, ben 520nin whatsappında çok sorun yaşıyorum

• 8.1 ile wp8 boyut atlayacak veya gdr3 her neyse lumia 1520 ile en iyi ki phablet olcak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

Hocam tüm sorularınızı cevaplayacağım
    1-kasma donma takılma yok
    2-şarjda ve Bluetooth da sıkıntı yok fakat Bluetooth da pil tasarrufunun kapalı olmasına dikkat edin çünkü pil tasarrufunda cihaz bulmuyor
    3-subway surfers yok wp8 de ama temple run var
    4-mağazada angry birds çeşitleri asphalt 7 paralı sosyal paylaşım sitelerinde pek yerine oturamadı wp8
    5-3 yıl güncelleme verirler çünkü söz verdiler
    6-cihazın malzeme kalitesi iyi ön kamera yok flaş yok
    UMARIM İSTEDİĞİNİZ HER ŞEYİ CEVAPLAMIŞIMDIR

aydınlatıcı oldu bide iki sorum daha olcak pek teknik değil renk kırmızı düşünüyorum sizce iyi gidermi bide bu mesajı lumiadan mı attın bide whatsapp nasıl kullanıyomusun 3 oldu ama bitti sanırım cihaz tam bir f/p canavarı sanırsam

Evet Lumia dan attım 520 den hocam internette gezmek istiyorsanız ve hızlı kadma donma takılma olmasın diyorsanız 520 ama yok ben kasmalı donmalı takılmalı rehberi 5 saniyede açan ve gün geçtikçe hantallaşan bir telefon istiyorum diyorsanız s3 mini çünkü android kullanıyor ve biliyorsunuz ki androidde çok virüslü uygulama ve oyun var androidde 1 gb ram çooooook azdır ancak 3 gb ram bu bile kasar ama wp ve ios öyle değil 512 mb ramde bile çok stabil çalışır s3 miniye 512 MB ram koysalar telefon açılmaz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC9A03247 -- 18 Eylül 2013; 4:42:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nursent

Whatsapp önemliyse s3mini, ben 520nin whatsappında çok sorun yaşıyorum

ne gibi sorunlar whatsapp önemli ama donma olcaksa yine 520 belki sadece sende dir yoksa genel sorunlarmı
  • facebook beta ii heralde
  • quote:

quote:

ne gibi sorunlar whatsapp önemli ama donma olcaksa yine 520 belki sadece sende dir yoksa genel sorunlarmı

520 de whatsapp sorunu yaşamazsın . ara sıra geç açılır ama kullanırken sıkıntı yaşamazsın. whatsapp bildirim sorunu düzeltildi bende sorun yok en azından . Facebook da ufak güncellemeler ile düzeltiliyor. Oyuncu biriysen zaten wp den android kadar keyif alamazsın .

Herkesin elinde oyuncak olmuş çakma s3 olan ara model s3 mini alacağına değişik renkleriyle dikkat çeken , daha ele düşmemiş lumia 520 alman daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

520 de whatsapp sorunu yaşamazsın . ara sıra geç açılır ama kullanırken sıkıntı yaşamazsın. whatsapp bildirim sorunu düzeltildi bende sorun yok en azından . Facebook da ufak güncellemeler ile düzeltiliyor. Oyuncu biriysen zaten wp den android kadar keyif alamazsın .

Herkesin elinde oyuncak olmuş çakma s3 olan ara model s3 mini alacağına değişik renkleriyle dikkat çeken , daha ele düşmemiş lumia 520 alman daha mantıklı.

ya dediğim gibi çok haklısın oynıycağım oyunları söledim mix radio harika bişe cihaz stabil atıyorum 1 sene sonra hala stabil olur dmi bide tüm güncellemeleri alır heralde oynıycağım oyunlar okey jetpack dredd temple en fazla bunlar işte detayı düşük oyunlar s3 minide pek cezbedmiyo

• quote:

quote:

İlk aldığım zaman mesajda yukarı çıkarken ana menüye atıyordu, artık hiç yukarı çıkmıyor sadece son 20 mesajı görebiliyorum, bildirim gelmiyor, donma yaşamıyorum telefonda hızlı bir telefon

• quote:

quote:

quote:

İlk aldığım zaman mesajda yukarı çıkarken ana menüye atıyordu, artık hiç yukarı çıkmıyor sadece son 20 mesajı görebiliyorum, bildirim gelmiyor, donma yaşamıyorum telefonda hızlı bir telefon

napsamki kararsız kaldım android aldınmı biraz paraya kıymak gerek

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

quote:

quote:

ya dediğim gibi çok haklısın oynıycağım oyunları söledim mix radio harika bişe cihaz stabil atıyorum 1 sene sonra hala stabil olur dmi bide tüm güncellemeleri alır heralde oynıycağım oyunlar okey jetpack dredd temple en fazla bunlar işte detayı düşük oyunlar s3 minide pek cezbedmiyo

güncellemelerde bir sıkıntı olmaz gdr3 ve 8.1 güncellemesini bütün wp ler alacak . Ara güncellemeler olursa onlarıda alır tüm wp ler. Ama gerek nokia nın gerek ms in yada htc nin verdiği ara güncellemelerin getirdiği eklentiler kamera,kilit ekranı vs ram kısıtlamasına takılır .

• Nuvo tüm wplere 3 yıl söz verildi vede o zaman 620,625,620de takılır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende arada kalmıştım da çok pahalı kalıyor onlar, mesaj, whatsapp, internet, müzik önemli benim için, sadece whatsappta sıkıntı yaşıyorum, bunun için 200-300 daha çıkamazdım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende arada kalmıştım da çok pahalı kalıyor onlar, mesaj, whatsapp, internet, müzik önemli benim için, sadece whatsappta sıkıntı yaşıyorum, bunun için 200-300 daha çıkamazdım

whatsapp daki sorun canını çok sıkıyomu belki bnde olmaz oyunda çok az oynarım bide bazı arklar cihazı bul butonu çalışmıyo diyo markette bu doğrumu bide ekran koruyucusu jelatin ne tavsiye edersiniz heralde lumia 520 alcam s3 mniiden vazgeçtim inş whatsapp sıkıntılı olmaz net performansı ii sanırım wifi sıkıntısız :D

• suazo12 S kullanıcısına yanıt
    Program açık olursa sorun değil

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Program açık olursa sorun değil

şimdi program kapalı olursa gelen mesajlar görünmüyomu k.bakma her şeyi biraz fazla sorguluyorum bide en ucuz neresidir media markt mi vatan mı netten almam bi tavsiye verin
  • suazo12 S kullanıcısına yanıt
    Hocam sitelere girip bakarsan iyi okur ben ilk alanlardanım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.