Şimdi Ara

LUmia 520 mi S3 minimi acil lütfen (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suazo12

quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

quote:

beyler amber gelmiş yükleyen varmı varsa nasıl dahamı iyi

Ya iyi iyi çok güzel bir güncelleme artık kapat şu konuyu

konu kapatmayı bilmiyom bilsemde senin inadına kapatmıcam telefonu alıncada devam etcem

Ne diyeyim Allah akıl fikir versin kaç gündür soruyorsun şu telefonu daha ilk okul çocuğu gibi yazılar yazıyorsun saçma sapan al şu telefonlardan birini artık kurtulalım forumda hep aynı konuyu görmekten sıkıldım daha ney soruyorsun 520 al işte ben kullanıyorum ve çok memnunum hem konu kapatmak diye bişey yok eğer sen konuyu uplamazsan konu ölür ve artık konu görülmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biraz sakin ol, bu kadar rahatsız oluyorsan konuya girip okumazsın, fakat birisinin konu açıp açmaması yada sorduğu sorulara müdahele hakkını vermez bu durumdan rahatsız olman. Bir rahatsızlığın var ise eminim bu forumda yetkili adminler vardır onlardan birine şikayetini iletirsin olur biter. Lütfen kırıcı değil yapıcı olun.. En azından rahatsızlığını kibar bir dil ile de konu sahibine iletebilirsin. Birbirimizi kırdığımıza değmez. Arkadaşın yaşı küçük olduğu için mi yoksa biraz heyecanından mıdır bilinmez çok soru soruyor evet ama biraz alttan almak yapıcı olmak yardımcı olmak büyüklerinin görevi(Eğer yaşı küçük ise tabi) İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 20 Eylül 2013; 21:50:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antep__lee

Hocam biraz sakin ol, bu kadar rahatsız oluyorsan konuya girip okumazsın, fakat birisinin konu açıp açmaması yada sorduğu sorulara müdahele hakkını vermez bu durumdan rahatsız olman. Bir rahatsızlığın var ise eminim bu forumda yetkili adminler vardır onlardan birine şikayetini iletirsin olur biter. Lütfen kırıcı değil yapıcı olun.. En azından rahatsızlığını kibar bir dil ile de konu sahibine iletebilirsin. Birbirimizi kırdığımıza değmez. Arkadaşın yaşı küçük olduğu için mi yoksa biraz heyecanından mıdır bilinmez çok soru soruyor evet ama biraz alttan almak yapıcı olmak yardımcı olmak büyüklerinin görevi(Eğer yaşı küçük ise tabi) İyi forumlar

Çok haklısınız hocam kusura bakmayın sizdende özür dilerim konu sahibi arkadaşım ben bazen böyle saçmalamaya başlıyorum

• Estağfurullah ne özürü yahu :))Olur böyle şeyler bazen hepimizin ters anları olabiliyor önemli olan tatlıya bağlanması mevzunun iyi forumlar İşte şimdi büyüklüğünü gösterdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antep__lee -- 20 Eylül 2013; 22:14:51 >
  • tam kardeşim böyle şeyleri büyütmeye gerek yok bnde özür dilerim ztn yarın alcam telefonu :D yaşımda 15 bu arada :D amber yükliyen bana pm atıp görüşlerini bildiriblir cihazı alınca up yaparım herkese iyi geceler gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşkküerler
  • suazo12 S kullanıcısına yanıt
    Yaşıt sayılırız ben 13

• quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Yaşıt sayılırız ben 13

:D ahaha
  • quote:

tam kardeşim böyle şeyleri büyütmeye gerek yok bnde özür dilerim ztn yarın alcam telefonu :D yaşımda 15 bu arada :D amber yükliyen bana pm atıp görüşlerini bildiriblir cihazı alınca up yaparım herkese iyi geceler gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşkküerler

Bu arada hayırlı olsun biraz konuyu hortlattım ama neyse. İyi bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. Sağlıcakla kalın. İyi forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

quote:

tam kardeşim böyle şeyleri büyütmeye gerek yok bnde özür dilerim ztn yarın alcam telefonu :D yaşımda 15 bu arada :D amber yükliyen bana pm atıp görüşlerini bildiriblir cihazı alınca up yaparım herkese iyi geceler gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşkküerler

Bu arada hayırlı olsun biraz konuyu hortlattım ama neyse. İyi bir seçim yaptığınızı düşünüyorum. Sağlıcakla kalın. İyi forumlar...

teşekkürler :D
  • Tabikide S3 Mini. kasma donma takılma bişey yok ben cok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o_tunc

Yaklaşık bir aydır L520 kullanıyorum. Bu fiyat ayarında sınıfının kralı diyebilirim. Hoşuma giden bazı tarafları şunlar,

sms ya da başka bir şey yazarken çok rahat ve hızlı yazıyorsunuz kelime tahminleri o kadar iyi ki bazen harflere hiç basmadan mesajı tamamlıyorum :) ayrıca siz yazarken imla olarak bile düzeltiyor :)

mix radyoda tarzınıza uygun Türkçe müzik listeleri yapabiliyorsunuz.

internet performansı harika, bırakın fiyat segmentindeki telefonları üstündekilerle bile kafa kafaya yarışıyor.

oyun performansı çok iyi, asphalt 7'yi, six-guns'ı takılmadan oynuyorum 512 mb ram dezavantajını hiç yaşamadım.

Facebook uygulaması tam oturmamış ama sohbetlerde mesaj gelince telefonun sms bölümünde çevrim içi yazışmalarda hemen geliyor. Sohbette hiç sorun yaşamadım. Uygulaması düzelene kadar uygulamayı unutun derim :P

her şeyden önemlisi özellikler olarak duruş olarak ve uygulama çalıştırabilirliği bakımından hiç 550 liralık bir telefon gibi durmuyor :)

beni en çok sinir eden bir kaç şey ise şu, yazı yazarken kelimelerin arasına şu imleci bir türlü getiremiyorum hem kelimeyi seçiyor. Bir de uygulamanın sesini kısınca telefon zil sesi de kısılıyor. Başka hiçbir olumsuzluğunu yaşamadım :)

Kesinlikle tavsiye ederim, Android tel. Alacaksan en üst seviye al, orta ve alt segment android sadece pişmanlıktır :)

Hocam imleç olayında şöyle bi çözüm üretmişler. Yazdığınız kelimenin üstüne basılı tutun.bi imleç çıkacak ekrana, o imleci istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz.

• quote:

quote:

Yaşıt sayılırız ben 13

Hocam memnun musunuz Nokia Lumia 520 den

• quote:

quote:

quote:

Yaşıt sayılırız ben 13

beklentilerimi karşılıyo :D kardeş android düşünme bnce bak teknik konuşcam ama gerçekten sınfında en iysi şöle bi örnek vereyim adreno 305 grafik işlemcisi var bu gayet ii bir işlemci ve bu fiyata çok işe yarar s3 mini mali 400 mp çok fark var aralarında 600 tl ye müthiş ayrıcalıkları var tasarımda samsung a çok fark atar dediğim gibi adreno 203 lü ezik teller daha pahalı android eğer android alcaksan gitceksin g2 note 3 alcaksın he bide sana şunu söliyeyim note 3 e 3gb ram koymaları 2 gb da bile stabil çalışmaması çünkü android ne kadar ram koysanda yer sömürür ama 520 yağ gibi 512 mb da al gitsin :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yaşıt sayılırız ben 13

beklentilerimi karşılıyo :D kardeş android düşünme bnce bak teknik konuşcam ama gerçekten sınfında en iysi şöle bi örnek vereyim adreno 305 grafik işlemcisi var bu gayet ii bir işlemci ve bu fiyata çok işe yarar s3 mini mali 400 mp çok fark var aralarında 600 tl ye müthiş ayrıcalıkları var tasarımda samsung a çok fark atar dediğim gibi adreno 203 lü ezik teller daha pahalı android eğer android alcaksan gitceksin g2 note 3 alcaksın he bide sana şunu söliyeyim note 3 e 3gb ram koymaları 2 gb da bile stabil çalışmaması çünkü android ne kadar ram koysanda yer sömürür ama 520 yağ gibi 512 mb da al gitsin :D

Aynen valla hocam bende çok memnunum Windows Phone telefonlarda 256 mb ram olan telefonlar var ve bunlar bile son derece stabil

• Herşey tamamda bu kredi kartı olayı çok saçma. Kredi kartı olmayanlar napıcak ?
  • quote:

Herşey tamamda bu kredi kartı olayı çok saçma. Kredi kartı olmayanlar napıcak ?

Hocam ininal kart alın kart yükle kullan mantığı ile çalışıyor yani sizin bilgilerinizi kullanmıyorlar Migrostan ve PTT den alınıyor ilk olarak kart 5 tl ve her ay 1 tl ödüyorsunuz kredi kartı gibi değil faiz yok sen karta yüklüyorsun kullanıyorsun herhangi bir borç oluşmuyor yani karta ne kadar para yüklersen o kadar kullanıyorsun

• quote:

quote:

Hocam ininal kart alın kart yükle kullan mantığı ile çalışıyor yani sizin bilgilerinizi kullanmıyorlar Migrostan ve PTT den alınıyor ilk olarak kart 5 tl ve her ay 1 tl ödüyorsunuz kredi kartı gibi değil faiz yok sen karta yüklüyorsun kullanıyorsun herhangi bir borç oluşmuyor yani karta ne kadar para yüklersen o kadar kullanıyorsun

Şimdi ben bu kartı alsam kredi kartı gibi mi kullanıcam ? Kendime ait hesap numarası falan olucakmı peki ?

• quote:

quote:

quote:

Şimdi ben bu kartı alsam kredi kartı gibi mi kullanıcam ? Kendime ait hesap numarası falan olucakmı peki ?

telefonu ilk şarda nasıl yapcaz bide amber güncellemesini yüklemek şartmı pek gerekli gibi değil kamera felan ekliyo ve çok alan kaplıyo

• jelatin takan varmı hangisi iyi sizce almalılmıyım ekran hassasiyeti düşüyomu
  • suazo12 S kullanıcısına yanıt
    8saat

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.