Şimdi Ara

LUmia 520 mi S3 minimi acil lütfen (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amönyak

8saat

nse mesela akşam 7 de bıraksak sabah 7 de felan alsak sıkıntı olurmu bide jelatin olmassa ekran çizilirmi jelatin alırsam ekran hassasiyeti düşüyomu
  • suazo12 S kullanıcısına yanıt
    Sorun olmaz bende ole odmu jelatin olayı çizcek Bi şey yapmazsan çizilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sorun olmaz bende ole odmu jelatin olayı çizcek Bi şey yapmazsan çizilmez

nse her ihtimale karşı alalım :D snde varmı
    Bende jelatinsiz

• quote:

Bende jelatinsiz

alalı ne kadar oldu :D düşündüğüm taktığım şeye bak mk :D
    8 hazıranda aldım

• quote:

8 hazıranda aldım

tm saol
  • 520 yi bilmem ama 2. telefon olarak kullandığım s3 mini tam bir hayal kırıklığı.Aldığımdan bu güne (1 hafta) 2 kere kendini resetledi.Anlık donmalar, kilit ekranı açmaya çalışırken geç algılama, dokunmatik hassasiyetini beğenmedim(önceki telefonum desire x idi).Bisiklet sürüyorum ve sports trackeri kullanmak için aldım bu telefonu ancak 4 tür deniyorum belli bir yerden sonra gps veri okumayı kesiyor yani donuyor.Diğer telefonum htc one ve bisiklette taşımıyorum, hem büyük hemde düşer müşer :D gel gelelim işime yarayacak en önemli özelliği yani gps olayı sıkıntılı çıktı.Bunun dışında olumlu özellikleride var tabiki.Mesela performansı gayet yeterli.Marketteki birçok oyunu gayet akıcı oynayabiliyorum.Kamerası çok iyi değil ama yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suazo12

quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

quote:

Orijinalden alıntı: ahmethan46100

quote:

Orijinalden alıntı: TheWarninG

Herşey tamamda bu kredi kartı olayı çok saçma. Kredi kartı olmayanlar napıcak ?

Hocam ininal kart alın kart yükle kullan mantığı ile çalışıyor yani sizin bilgilerinizi kullanmıyorlar Migrostan ve PTT den alınıyor ilk olarak kart 5 tl ve her ay 1 tl ödüyorsunuz kredi kartı gibi değil faiz yok sen karta yüklüyorsun kullanıyorsun herhangi bir borç oluşmuyor yani karta ne kadar para yüklersen o kadar kullanıyorsun

Şimdi ben bu kartı alsam kredi kartı gibi mi kullanıcam ? Kendime ait hesap numarası falan olucakmı peki ?

telefonu ilk şarda nasıl yapcaz bide amber güncellemesini yüklemek şartmı pek gerekli gibi değil kamera felan ekliyo ve çok alan kaplıyo

Telefon 8 saat şarjda dursun öyle 7' de takıp sabah 7' de çıkarma bence. Nolur nolmaz sıkıntı çekmemen için söylüyorum. Amber yükledikten sonra telefonun hafızası boşaldı :D Bende anlamadım ama yükle sana zarar değil yarar sağlayacaktır Jelatini kesinlikle al. Her zaman garantide olur

• birisi yaklaşık 1 yıl öncenin modeli, diğeri yeni.. tercihinizi buna göre yapın bence. 520 güzel cihazdır. sorun çıkarmaz stabildir.
  • lumia 520 dün elime ulaştı, 8 saatlik şarjdan gece 1 de çıkardım, gece saat 4 e kadar kurcaladım, daha çok nete girdim, sabah 9 dan beri de sürekli nete giriyorum, 10 dk bırakıyorum sonra geri alıp gene giriyorum daha bitmedi %10 filan var
    cihaz aşırı stabil nette olsun menülerde olsun, deneme amaçlı s4 miniyle girdim biraz önce nete, lumiayla alıştığımdan olsa gerek işkence gibi geldi, kasıyo çünkü, dokunmaya geç tepki veriyo, ama lumiada o yok, çok hızlı, açıkçası çok memnun kaldım, mavisini aldım elimden düşürmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: solar apex

lumia 520 dün elime ulaştı, 8 saatlik şarjdan gece 1 de çıkardım, gece saat 4 e kadar kurcaladım, daha çok nete girdim, sabah 9 dan beri de sürekli nete giriyorum, 10 dk bırakıyorum sonra geri alıp gene giriyorum daha bitmedi %10 filan var
    cihaz aşırı stabil nette olsun menülerde olsun, deneme amaçlı s4 miniyle girdim biraz önce nete, lumiayla alıştığımdan olsa gerek işkence gibi geldi, kasıyo çünkü, dokunmaya geç tepki veriyo, ama lumiada o yok, çok hızlı, açıkçası çok memnun kaldım, mavisini aldım elimden düşürmüyorum

:D

• jelatinde ucuz malın sıkıntısı olurmu mesela 10 tl lik jelatin sıkıntı yaratırmı hassasiyeti düşüromu bide mikro sim kesmeyimi önerirsiniz alsakmı alırsak turkcell kaç tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: suazo12

quote:

8saat

nse mesela akşam 7 de bıraksak sabah 7 de felan alsak sıkıntı olurmu bide jelatin olmassa ekran çizilirmi jelatin alırsam ekran hassasiyeti düşüyomu

Hocam siz tüm soruları bana pm atarak sorun her sorunuzu yanıtlarım şimdi konuyu hortlatmayalım

Hocam Android tarafında WhatsApp'ın arayüzü berbat bence. WP'de ki WhatsApp daha kullanışlı
  • emrecan21 E kullanıcısına yanıt
    Onu bırak s3mininin donanımı düşük touchwiz onu zorlar kastırır

• quote:

Onu bırak s3mininin donanımı düşük touchwiz onu zorlar kastırır

androidde arayüz sense dir ama htc akılsız 500 tl lik teli 800 e satarsan arayüz boşa gider :D touchwiz ele geçirir piyasayı s4 minide bile kasıyo
    Abdroidde stokdur ama s4 mini 4.2.2 var ama güncelleme almaz

• quote:

Abdroidde stokdur ama s4 mini 4.2.2 var ama güncelleme almaz

bi güncelleme yada iki alır donanım olarak güçlü :D
    Açıkçası ben beklemiyorum en fazla 4.4 oda kasar kusar reset atar boğulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 26 Eylül 2013; 20:37:58 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.