Şimdi Ara

Lumia 520 Sorunu !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar IPhone 4s kırılmasıyla yeni telefon aldım bütcem fazla değildi lumia 520 aldım çok oyun oyunuyan birisi değilim telefonda ama subway surfde bile kasmalar var bunu kaldıramıcak kadar dandik bi telefon değil ya benim cihazımda sıkıntı var yada ben daha w.p de yeni oldugun için kasmaları önlemeyi bilmiyorum simdi diğer lumia 520 kullanan arkadaşlara soruyorum sizdede kasma varmı yoksada ne yapabilirim kasmaması için.

• quote:

Orijinalden alıntı: soporo

Merhaba arkadaşlar IPhone 4s kırılmasıyla yeni telefon aldım bütcem fazla değildi lumia 520 aldım çok oyun oyunuyan birisi değilim telefonda ama subway surfde bile kasmalar var bunu kaldıramıcak kadar dandik bi telefon değil ya benim cihazımda sıkıntı var yada ben daha w.p de yeni oldugun için kasmaları önlemeyi bilmiyorum simdi diğer lumia 520 kullanan arkadaşlara soruyorum sizdede kasma varmı yoksada ne yapabilirim kasmaması için.

Hocam Normal Oyun İçin Yetersiz Bir Telefon Ne Kadar Verdiniz?

Edit: 512 Mb Ram Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dblackerr -- 6 Aralık 2014; 22:46:59 >
  • Hocam 300 mü 400 mü öyle bişey ama Bahsettiğim oyunlar öyle çok ağır değil 512 mb rahat rahat işime görecek şekildeki telefon ashalp 8 de kasmıyor temple runda kasıyor bu nasıl bişeydir anlamadım :D
  • quote:

Hocam 300 mü 400 mü öyle bişey ama Bahsettiğim oyunlar öyle çok ağır değil 512 mb rahat rahat işime görecek şekildeki telefon ashalp 8 de kasmıyor temple runda kasıyor bu nasıl bişeydir anlamadım :D

Telefondan Hocam Bazı Uygulamalar Ram İstiyor.
  • hocam galiba bahsettiğim oyunları bilmiyosun Asphalt 8 dediğim oyun grafikleri şahane ve ağır bir mobil oyun dediğim Temple run 2009 2010 da çıkan dandik bi mobil oyun.Yani demek istediğim Csde kasıyor ama Battalfield 4 de kasmıyor gibi bişey bu ama belki dediğin doğrudur.
  • 525 alsaydınız daha iyi olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldık artık çok geç peki hocam kasma muhabbeti hakkında bi fikrin varmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia E5 whatsapp sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hocam galiba bahsettiğim oyunları bilmiyosun Asphalt 8 dediğim oyun grafikleri şahane ve ağır bir mobil oyun dediğim Temple run 2009 2010 da çıkan dandik bi mobil oyun.Yani demek istediğim Csde kasıyor ama Battalfield 4 de kasmıyor gibi bişey bu ama belki dediğin doğrudur.

Hepsini Biliyorum. Lumia Nokia Kullandım Ram İhtiyacı Oluyor Bazı Oyunların Bende Htc 8x Var Sorun Yok Lumia 630 Aldım Kötü Çıktı İade Almadılar Davalık Olduk Kısaca Lumia'larda Sorun Var Almam
  • Pişman olmadım değil ama yapıcak bişey yok bi sürelik kullanıcağım bu telefonu.
  • quote:

Aldık artık çok geç peki hocam kasma muhabbeti hakkında bi fikrin varmı ?

bendede lumia 625 var 512mb ram i var şuana kadar nadiren kasma donma yaşadım pek bi sorun olacağını sanmıyorum sadece oyunlarda sıkıntı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone'dan şaşmayacaktın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 de oyun ve uygulamalarda kasma var.
  • Sıkıntı sadece oyunlarda zaten neyse 1 2 ay idare edeyimde maddi durumu toplayınca alırız artık 5s.
  • Ben diyorum abi kasıyor diye hala Nokia avukatları geliyor savunuyor

Sen o telefonu kullan bi müddet sonra müzik çalara bile kasa kasa giricek gör sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.