Şimdi Ara

Lumia 920 hoparlördeki mikrofon sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,geçen aylarda hb dan lumia 920 aldım geçen hafta arkadaşımla konuşurken hoparlöre aldım konuşmayı ve sesimin gelmediğini söyledi hatlardandır belki dedim ama değilmiş.konuşurken hoparlöre alınca karşı tarafa sesim gitmiyor ama onun sesi geliyor.çözümünü bilen veya başına gelen biri varsa lütfen yardım edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanenes3 -- 31 Ekim 2014; 21:02:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam sesin gitmiyorsa mikrofonluk bi olaydır. 920de varmı bilmiyorum ama 925te 2 mikrofon var. Eğer 2 mikrofon varsa biri illaki sorunludur. Normal konuşurken ses gidiyor sanırım o konuya değinmemişsiniz. Birde konuyu mikrofon sorunu olarak değiştirirsen daha isabetli olur. Malum hoparlörden çok mikrofonla alakalı bi durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jumuu J kullanıcısına yanıt
    Evet hocam başlığı düzelttim.bu arda normal konuşmada sorun yok yada kulaklıkla sadece hoparlöre aldığımda bu sorun başlıyor çok fazla önemli olmasada canımı sıkıyor.

• osmanenes3 O kullanıcısına yanıt
    2 adet mikrofon var. Sizin kulaklık girişi yanındaki ufak delikleri tıkıyan bir telefon kılıfınız var mı?
  • x-calibur kullanıcısına yanıt
    Kılıfsız kullanıyorum hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.