Şimdi Ara

Lumia 525 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Uriellus

quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Aveadan alınma 525in normal 525ten farkı yok,içerisinde 2 uygulama var avea lig ve avea bulut diye,onları silersin.. Açılışta da avea logosu çıkıyo,onu da nokianın kendi yazılımı ile silebileceğini soyluyorlar.. Fiyatına göre telefondan çok memnun kalacagının garantisini veririm,hele ki daha önceden hiç wp kullanmadıysan

Ben ilk defa WP kullanacağım 1.5 yıldır S3 Mini kullanıyordum Android'den çok sıkıldım kardeşime verdim telefonu. Basından beri WP'ye sıcak bakıyorum zaten. Ama 525 ve 630arasında müthiş bir ikilemdeyim hangisini alsam diye

630u canlı olarak görmedim hiç,ekranı 4,5" o bir artı.. Aslında 630 için tek soru işareti 512 ram olması,ram 1gb olsa düşünmeden al derim.. 525de 1gb ram ama ekran 4".. Eğer bilsem ki 512 çok sıkıntı çıkarmaz ileride güncelleme açısından,al derim o zaman.. En iyisi Mr. H hocamızın bi fikrini al sen 525 mi 630 mu diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Aveadan alınma 525in normal 525ten farkı yok,içerisinde 2 uygulama var avea lig ve avea bulut diye,onları silersin.. Açılışta da avea logosu çıkıyo,onu da nokianın kendi yazılımı ile silebileceğini soyluyorlar.. Fiyatına göre telefondan çok memnun kalacagının garantisini veririm,hele ki daha önceden hiç wp kullanmadıysan

Ben ilk defa WP kullanacağım 1.5 yıldır S3 Mini kullanıyordum Android'den çok sıkıldım kardeşime verdim telefonu. Basından beri WP'ye sıcak bakıyorum zaten. Ama 525 ve 630arasında müthiş bir ikilemdeyim hangisini alsam diye

630u canlı olarak görmedim hiç,ekranı 4,5" o bir artı.. Aslında 630 için tek soru işareti 512 ram olması,ram 1gb olsa düşünmeden al derim.. 525de 1gb ram ama ekran 4".. Eğer bilsem ki 512 çok sıkıntı çıkarmaz ileride güncelleme açısından,al derim o zaman.. En iyisi Mr. H hocamızın bi fikrini al sen 525 mi 630 mu diye

Hocam telefon Asphalt 8'i kasma yapmadan oynatıyor buda demekki RAM gayet yeterli. Ram için endişe edilen şey acaba diğer uygulamalar 512'ye optimize edilir mi ve 512 MB Ram internette Facebook'da gezinirken falan sorun çıkarır mı? Eğer çıkarmıyorsa bu telefonu düşünmeden alacağım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LaurenCohan

Htc 8S kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. Htcnin wp8 modellerinede bir bak derim...

8S'in kamerasına kötü diyorlar.

Tamamen uydurma. İstersen ornek fotolar atabilirim....

• quote:

quote:

quote:

Htc 8S kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. Htcnin wp8 modellerinede bir bak derim...

Sevinirim özellikle beyaz ağırlıklı olursa :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sevinirim özellikle beyaz ağırlıklı olursa :D

Telefonculuk işiyle uğraşıyorum birkaç fotoğraf örneği aldım 8s ile bir bak istersen :)
     Lumia 525 Lumia 525 Lumia 525

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.