Şimdi Ara

Lumia 525

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lumia 525 Avea modelini kullananlar yardım edebilir mi? Memnunmusunuz? Alabilir miyim? Avea'nın katkıları neler? Telefonda Avea'dan başka hat kullanılabiliyor mu? Bir de şu dikkatimi çekti arkaplan rengi bütün resimlerde beyaz bunu siyaha çevirebiliyor muyuz diğer Lumialarda olduğu gibi

• Arkaplan rengi siyah ve beyaz olarak deÄŸiÅŸtirilebiliyor. Ben 520 modelini kullanıyorum ve yavaÅŸ çalışmasından ÅŸikayetçşyim 525 hiç kullanmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet degisiyo ama onermem ekrani cok kalitesiz Lumia 630 al kacirma bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aveadan 3hafta önce l525 aldım sarj hariç herşeyinden memnunum. ayrıca arkadaş lumia 630 demiş 512 mb ram var 630da eğer oyunlarla pek aran yoksa bencede l630 alabilirsin.
  • escuroo kullanıcısına yanıt
    Arkaplan rengini siyah ve beyaz olarak değiştirebiliyor musunuz? Renk kalitesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doness

Evet degisiyo ama onermem ekrani cok kalitesiz Lumia 630 al kacirma bence

Hocam onunda çözünürlüğü düşük sanırım ve alt sanal tuşlarını beğenmedim
  • Uriellus U kullanıcısına yanıt
    Değiştirebiliyorsun dostum. Renk kalitesi gayet iyi kötü denemez. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 625 alın derim çok fiyat farkı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: escuroo

Değiştirebiliyorsun dostum. Renk kalitesi gayet iyi kötü denemez. Merak ettiklerin varsa sorabilirsin

Şimdi ben fazla oyun oynamam ama Temple Run tarzı oyunları arada oynarım. Ekran ve kamera benim için önemli menü geçişlerinde kasmayacak ileride güncelleme alabilecek bir Lumia istiyorum hangisini almalıyım hocam? 525 mi 630 mu?
    630 al dostum o zaman 8mp kamerası var zaten en güncel haliyle geliyo 630 temple run tarzında oyunlarda sıkıntı yapmaz diye düşünüyorum.
  • Htc 8S kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. Htcnin wp8 modellerinede bir bak derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: LaurenCohan

Htc 8S kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim. Htcnin wp8 modellerinede bir bak derim...

8S'in kamerasına kötü diyorlar.
    L525 kendi fiyat aralığındaki telefonlardan açık ara iyi. örneğin o fiyata alacağın bi androidli telle asphalt 8 açamayacakken açsa bile kasacakken bu telle sorunsuz oynarsın. kamerası da söylendiği kadar kötü değil. tek eksiği flaşı ve hafızası. bu sorunu hafıza kartıyla da çözebileceğine göre dediğim gibi tek sorun flaş. ekranı ise zaten büyük olmadığı için çözünürlük iyi. tabiki L820 daha iyi fakat bu fiyata bu teli alırsanız memnun kalırsınız. wp 8 marketin de artık genişlediğini biliyorsunuz. he birde htc 8x var bazı sitelerde 650 tl olmuş ona da bakmalısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milkçi -- 7 Temmuz 2014; 1:13:27 >
  • Aveadan alınma 525in normal 525ten farkı yok,içerisinde 2 uygulama var avea lig ve avea bulut diye,onları silersin.. Açılışta da avea logosu çıkıyo,onu da nokianın kendi yazılımı ile silebileceğini soyluyorlar.. Fiyatına göre telefondan çok memnun kalacagının garantisini veririm,hele ki daha önceden hiç wp kullanmadıysan

• Hocam peki hoparlör kalitesi nasıl telefonun? Bu telefona da güncelleme gelir mi?
    MS bi ara açıklama yapmıştı. her lumia tele 8.1 ve diğer güncellemeler gelecek diye (520 de dahil). hoparlör istiyorsanız htc 8x e bakın ama L525 de fena sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uriellus

Hocam peki hoparlör kalitesi nasıl telefonun? Bu telefona da güncelleme gelir mi?

Hocam bildirim gelmedi ya kusura bakma yeni gördüm mesajını gezerken, bana gayet iyi gelmişti hoparlör sesi, kesinlikle pişman etmez ama en iyisi tabi canlı canlı Bi deneyip dinlemek

• L525 aveadan aldım kullanıyorum ekran çok iyi diyemem ama iyi.kasma donma yok oyunlarda sıkıntı çıkmaz.flaş büyük eksiklik.ama kuçuk oyunlar oynucaksan 630 al batarya durum da iyi.şuana kadarda 525te bi sıkıntım olmadı

• Birisi hoparlör sesi berbat demişti hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: j&j

Aveadan alınma 525in normal 525ten farkı yok,içerisinde 2 uygulama var avea lig ve avea bulut diye,onları silersin.. Açılışta da avea logosu çıkıyo,onu da nokianın kendi yazılımı ile silebileceğini soyluyorlar.. Fiyatına göre telefondan çok memnun kalacagının garantisini veririm,hele ki daha önceden hiç wp kullanmadıysan

Ben ilk defa WP kullanacağım 1.5 yıldır S3 Mini kullanıyordum Android'den çok sıkıldım kardeşime verdim telefonu. Basından beri WP'ye sıcak bakıyorum zaten. Ama 525 ve 630arasında müthiş bir ikilemdeyim hangisini alsam diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.