Şimdi Ara

Lumia 525 ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , uzatmadan lumia 525 telefonumun ekranını kırdım + dokunmatik çalışmıyor.
    Vatan bilgisayardan almıştım kampanyası var diye ,
    Önerileriniz nelerdir ? Yeni ekran , teknik servis vs . Boşuna garantiye götürün demeyin kullanıcı hatası çünkü yapmazlar.

Eğer 200 lira üstü birşey çıkarsa dolardan dolayı yedek telefonumu kullanacağım.

Lütfen alıntı yaparak cevaplayın teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

Arkadaşlar merhaba , uzatmadan lumia 525 telefonumun ekranını kırdım + dokunmatik çalışmıyor.
    Önerileriniz nelerdir ? Yeni ekran , teknik servis vs . Boşuna garantiye götürün demeyin kullanıcı hatası çünkü yapmazlar.

Eğer 200 lira üstü birşey çıkarsa dolardan dolayı yedek telefonumu kullanacağım.

Öncelikle geçmiş olsun. 200 gibi bir fiyat olacağını sanmıyorum. Forumdan bir arkadaş 820 idi yanılmıyorsam yetkili serviste 110 liraya yaptırmıştı. Sizinki daha az tutar. Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yetkili serviste yaptırmayacağım ancak ben , şehirdışında okumaktayım , burdaki çöp servislere vereceğim. Umarım dediğiniz gibi olur , fiyat tekliflerini buraya vereceğim.
  • Bekliyoruz hocam fiyatları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece dış ekran kırıldıysa 100tl tutmaz, ama içteki dokunmatik kısım da kırıldıysa geçmiş olsun. 200tl yi geçiyor demişti birisi. İnşallah sadece dış kırılmıştır :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekranın dışarıdan yapılması garantiyi hiçe saymak ve bitirmek olur benim ekranda 4 gün önce kırıldı lumia 820 dışarısı 200 ye yakın fiyat çektiler teleservice 300 dedi veririm biraz daha hiç yoktansa garantisi devam eder garantiyi silmek istiyorsan dışarıda yaptır bana kalırsa serviste yaptırın garantisi devam eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brondby IF

Arkadaşlar merhaba , uzatmadan lumia 525 telefonumun ekranını kırdım + dokunmatik çalışmıyor.

Lumia 520 servisinde ekran değişimine 85tl istemişti 525te öyledir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Sadece dış ekran kırıldıysa 100tl tutmaz, ama içteki dokunmatik kısım da kırıldıysa geçmiş olsun. 200tl yi geçiyor demişti birisi. İnşallah sadece dış kırılmıştır :(

Insallah kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.