Şimdi Ara

Lumia 525 izlenimlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın arkadaşlar. Telefonu 2 gün önce aldım siyah ve beyaz kapağı, 1 sene garantisi ile birlikte 180 tl'ye. sıfır gibi alet. Gerçekten çok çok iyi tleefon. lg g4 almıştım 1300'e lg garantili sıfır. Ekranı büyük geldi diye aynı fiyattan verdim. Yani şu lumia 525, 1000 tl 'lik androidlerden daha iyi desem abartmış olur muyum bilmiyorum.
    +'ları
    - Çok stabil
    - ses kalitesi çok iyi, daha önce lumia 830 kullanıyordum onunla hiçbir farkı yok.
    -Ahize sesi çok iyi. kaliteli.
    -offline navigasyon. ofis uygulamaları.
    -Isınma daha önceki lumia 830'a göre çok az.

-'leri- şarjı biraz çabuk gidiyor gibi ama birkaç ayarla fark edilir derecede yükselme sağladım.
    - Kamerası lumia 830'a göre kötü. Ama yine gündüz çok iyi iş görür.

Daha önce lumia 830 kullanmış biri olarak, bence bu alet ile onun arasında hisssedilir bir fark yok . 180 tl'ye sıfır gibi stabil android alınabiliyor mu? İmkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 17 Nisan 2016; 2:02:49 >

• Ey özgürlük.

Güle güle kullan yeni telefonunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • w10 da dökülüyor :)
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş ama tam sürümü çıkmadı galiba w10'un. Bir de w10'da navigasyon uygulaması yok yazıyordu doğru mu?
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam . Sizce 525'in kronik bir sıkıntısı var mı, bildiğiniz
  • Batarya performansı çok kötü. W10 dayım ben 8.1e dönmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRiSe* -- 17 Nisan 2016; 2:48:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aRiSe* kullanıcısına yanıt
    Batarya performansı çok kötü değil 1 günü rahat çıkarıyor. w10'da navigasyon yoksa geçmeye de hiç gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SIFIR LUMİA 620 FİYAT DÜŞTÜ
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar biraz geç cevaplayacağım ama..

batarya kötü değil ömürnü doldurdu. bendede var bundan 2 yıl oldu batarya ömrünü tüketti. farkındaysanız n70 ile aynı bataryası :D 1430 mah.

velasıl kelam bu arkadaşa yeni bir batarya bulabilirseniz işinizi tıpkı ilk günlerdeki gibi görür. black güncellemesinde bozulmaya başladı batarya ayarı hissedilir derecede. ondan sonra hepten iptal. bir günü ancak çıkarıyor, ama ben ekstradan 2000 mah.lık powerbank ile dolaşıyorum :) 0 batarya bulursam yapışacağım :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 10 Mayıs 2016; 7:15:18 >
  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/nokia-lumia-520-batarya-bl-5j-5800-5230-c3-x6-218167169

Ben bunu almayı düşünüyorum hocam , deji batarya diye geçiyor, yorumlar falan güzel.
  • wp nun ucuz modelleri anne, baba telefonu olmaya aday. Telefonu sonuna kadar kullanmayanlardansanız sizin işinizi de görür. Benim görüyor, memnunum. Bu fiyata akıllı telefon aldığım için.(Tamam android kadar akıllı olmayabilir ama benim işimi görüyor.)

Konu dışı olarak, haritalar güncelleme aldı. Geçen Antalya'da yeni bir yolu bulamamıştı. Umarım güncelleme ile yolu bulur hale gelmiştir. Güncel olmayan navigasyon sıkıntı.
  • Örnek olarak veriyorum lumia 525 , akıllı telefon kullanan kişilerin %90'nına yetecek düzeyde. Neden kullanmıyoruz ; özellikleri, tipi hoşumuza gitmiyor. Aslında her işimizi görüyor. Kullanmadığımız ya da gereksiz özelliklere para veriyoruz. Bence lumia 525 anne baba telefonu değil. Düşük bütçeli android çöp telefonunları varken kimse lumia modellerini düşünemez çünkü bilinmiyor.
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Abi farkındysan orada orjinal nokia 520 batarya var... Deijiyi falan boşver orjinalden şaşma derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın. Aslında hakaret olsun diye söylememiştim. Anne, baba dokunmatik telefon isteyince aklıma ilk lumia geliyor. Akılsız dokunmatik de kalmadı galiba.
  • 520'nin bataryası 525 ile aynı hocam. Deji batarya kalite olarak iyi. Hem fiyat olarak da uygun. Onu deneyeyim.
  • Ben de 525 kullanıyorum memnunum fakat bazende uygulama sıkıntılı oluyor onuda hallederlerse çok güzel olur. Android den güvenlikli ... Sadece sıkıntı uygulama yazan kişiler wp yı önemsemiyor.

w10 stabil gelsin diye bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.