Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 mi S4 Mini mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın iki telefondan birini alıcam fakat hangisini alıyım çok kararsızım şuan. Lumia 820 uzun zamandır kafamda var , tasarım olsun donanım özellikleri olsun , windows phone 8 olsun çok iyi telefon geliyordu. Fakat bugün s4 miniyle karşılaştım daha doğrusu biliyordum telefonu fakat donanım olarak bi bilgim yoktu . Donanım olarak iki telefonu karşılaştırdığımda s4 ün daha iyi oldugunu gördüm. Acaba aranızda s4 mini telefonunu kullananan varsa onlardan yorum alabilir miyim ? Veya niye s4 ü seçmeliyim , niye lumiayı seçmeliyim sebepleriyle bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Buyrun bu da karşılaştırma link'i ;http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?productId=telcepnoklu820,telcepsami9190,&type_id=Cep+Telefonu&CatalogName=Telefon
    Şimdiden teşekkür eder , iyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fairy Tail -- 18 Temmuz 2013; 23:06:42 >

• android candir diyorum. phone 8 de mevcut cogu program uyumluluk sorunu yasiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bendeisterem41

android candir diyorum. phone 8 de mevcut cogu program uyumluluk sorunu yasiyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için , ben nokiayı gerek tasarım olsun gerek sağlamlık olsun daha iyi bulmuştum fakat bu durumda s4 mini alıcam gibi donanım özellikleri daha iyi çünkü.
  • androidin kasma donma takılma sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız lumia alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

androidin kasma donma takılma sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız lumia alın

istemiyorum tabiki de fakat bu cihaz da öyle sorunlar yaşayabilirmiyim ki donanım özellikleri biraz daha iyi gibi s3 e göre
  • Illa ıkısı arasınsa olacak ıse s4 mını

• quote:

android candir diyorum. phone 8 de mevcut cogu program uyumluluk sorunu yasiyor.

hangi programlarmış onlar söylesene ?

atıp tutmak bedava. arkadaşım takıla takıla çöp storeda gezmek istiyorsan git s4 minini al 1 sene sonra o da çöp olur (örn: s3 mini). android dediğin işletim sistemi en sağlam donanımlı telefonlarda bile kasıyor s4 mininin kasmayacağını mı düşünüyorsun ? git wp8 al 1 haftaya da gdr2 güncellemesi geliyor samimi söylüyorum pişman olursun. ha elinde iyi para olur ios al derim ama bu ikili arasında git wp8 al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Teşekkür ederim yorumunuz için , ben nokiayı gerek tasarım olsun gerek sağlamlık olsun daha iyi bulmuştum fakat bu durumda s4 mini alıcam gibi donanım özellikleri daha iyi çünkü.

kakafani karistirmak istemem s4mini yi inceledim ergonomi mükemmel çok hafif tabi hafifligin sebeblerinden biri gorilla glass olmamasi bence dezavantaj ayrica o donanima o fiyat çok yüksek fiyat araligindaki bir çok telin 2 katladigini göreceksiniz sp/s3/nexus4 vs.
    Bende almak isterdim ama gorilla glass olmamasi ve fiyati sebebiyle vazgeçtim 800 den yukarisini hak etmiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -HFG-

androidin kasma donma takılma sorunlarıyla karşılaşmak istemiyorsanız lumia alın

istemiyorum tabiki de fakat bu cihaz da öyle sorunlar yaşayabilirmiyim ki donanım özellikleri biraz daha iyi gibi s3 e göre

çok oyun uygulamadan sonra istemesenizde kasmaya başlıyor heleki samsungta galaxy w kullandım şuan s3 mini kullanıyorum ikisindede durum aynı samsungun arayüzü hiç stabil değil diye düşünüyorum
  • vay be öyle diyosunuz demekki aslında ben de sizlerle hemfikirdim dediğiniz gibi android in takılma sorunundan bahseden çok insan vardı. Bilmiyorum çok çok kararsız kaldım şuan uzun zamandır lumia vardı kafamda değiştirmesemmi ben fikrimi acaba ya
  • arkadaşlar şu foruma bi el atın nolur;

http://forum.donanimhaber.com/m_76729505/f_//tm.htm#76729505

• Lumia 820
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

atıp tutmak bedava. arkadaşım takıla takıla çöp storeda gezmek istiyorsan git s4 minini al 1 sene sonra o da çöp olur (örn: s3 mini). android dediğin işletim sistemi en sağlam donanımlı telefonlarda bile kasıyor s4 mininin kasmayacağını mı düşünüyorsun ? git wp8 al 1 haftaya da gdr2 güncellemesi geliyor samimi söylüyorum pişman olursun. ha elinde iyi para olur ios al derim ama bu ikili arasında git wp8 al.

android ve ios ta olupta wp8. de desteklenmeyen uygulamalar diye bi arama yaparsan gorursun

• Lumıa pişmanlıktır macera aramayın para kolay kaxanılmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

quote:

kakafani karistirmak istemem s4mini yi inceledim ergonomi mükemmel çok hafif tabi hafifligin sebeblerinden biri gorilla glass olmamasi bence dezavantaj ayrica o donanima o fiyat çok yüksek fiyat araligindaki bir çok telin 2 katladigini göreceksiniz sp/s3/nexus4 vs.
    Bende almak isterdim ama gorilla glass olmamasi ve fiyati sebebiyle vazgeçtim 800 den yukarisini hak etmiyor

Türkiye de gorilla glass telefon yok zaten. Gorilla glass olanları Avrupaya yolluyorlar. Yetkili kişiler tarafından açıklandı bu. Örnek vermek gerekirse Türkiye de satılan S2 ve S3 gorilla glass değil mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Lumıa pişmanlıktır macera aramayın para kolay kaxanılmıyor

neden böyle düşündüğünüzü de sorabilirmiyim belirtirseniz çok sevinirim
  • quote:

quote:

quote:

android ve ios ta olupta wp8. de desteklenmeyen uygulamalar diye bi arama yaparsan gorursun

arkadaşım uyumluluk sorunu ile programın olmaması çok ayrı şeyler senin türkçe de sıkıntı var sanırım. kimse wp8 marketi app store ile kapışır demiyor söylenen tek şey wp8'in tek eksiğinin store olduğu zaten ama bir kişinin günlük hayatta kullanacağı tüm programlar mevcut zaten ha sen dersen ben oyun oynarım telefonda öyle bir adamım buyur android al.

• Kardeşimın lımıası ıki ayda ıkı kez servıs gordu zıl sesı bıle degısmıo odun gıbı telefon renl renk kağaklarla olsa bu ısler kesınlokle onermıyorum son pişmanlık. Fayda etmex

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşım uyumluluk sorunu ile programın olmaması çok ayrı şeyler senin türkçe de sıkıntı var sanırım. kimse wp8 marketi app store ile kapışır demiyor söylenen tek şey wp8'in tek eksiğinin store olduğu zaten ama bir kişinin günlük hayatta kullanacağı tüm programlar mevcut zaten ha sen dersen ben oyun oynarım telefonda öyle bir adamım buyur android al.

uyumluluk tan kastim oydu. kendimi ifade edememisim. ki etsem de degecek bisey degilmis yorumlarindan anlasilan

• wp stablliğinden dolayı bir adım önde
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.