Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 mi S4 Mini mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Yeleli

quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Orijinalden alıntı: bendeisterem41

android candir diyorum. phone 8 de mevcut cogu program uyumluluk sorunu yasiyor.

Teşekkür ederim yorumunuz için , ben nokiayı gerek tasarım olsun gerek sağlamlık olsun daha iyi bulmuştum fakat bu durumda s4 mini alıcam gibi donanım özellikleri daha iyi çünkü.

kakafani karistirmak istemem s4mini yi inceledim ergonomi mükemmel çok hafif tabi hafifligin sebeblerinden biri gorilla glass olmamasi bence dezavantaj ayrica o donanima o fiyat çok yüksek fiyat araligindaki bir çok telin 2 katladigini göreceksiniz sp/s3/nexus4 vs.
    Bende almak isterdim ama gorilla glass olmamasi ve fiyati sebebiyle vazgeçtim 800 den yukarisini hak etmiyor

Türkiye de gorilla glass telefon yok zaten. Gorilla glass olanları Avrupaya yolluyorlar. Yetkili kişiler tarafından açıklandı bu. Örnek vermek gerekirse Türkiye de satılan S2 ve S3 gorilla glass değil mesela.

Gerçekten çok ilginç bir bilgi bi ihtimal bazi modellerde olmuş olablir ama turkiyeye g glass gelmiyor demek hayli idiali olmuş su an size yazdigim m atrix g glass mesela
    Forumda ki insanlar yillardir var olmayan birseyi tartisip durmuslar megerse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Quirky_Umtr

wp stablliğinden dolayı bir adım önde

Wp kullanicilarinin stabiliteyi bozacak program ve oyun arayisinda olduklarini soyluyorlar :) andoid kullanmis birinin zorlanacagini dusunuyorum

• quote:

quote:

Wp kullanicilarinin stabiliteyi bozacak program ve oyun arayisinda olduklarini soyluyorlar :)

fandroidliğin bukadarı

• quote:

quote:

quote:

Wp kullanicilarinin stabiliteyi bozacak program ve oyun arayisinda olduklarini soyluyorlar :)

fandroidliğin bukadarı

Ne alakasi var arkadasim bir tane ana ekran üstüne yapilandirilmis saçma bi platform gibi geldi hicbir platformun ücretsiz avukatligini yapacak halim yok gorusumu soyledim senle ayni fikri savunmuyorum ayni zevke sahip degilim diye niye fan oluyorum symbianin gorseli oda bak bak ayni temaya Ne kadar
    Yillarca nokia kullandim bir çok platformunu geri baktigimda aradigim teknik şey t9 metin tahmini :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi_Yeleli -- 19 Temmuz 2013; 3:27:46 >

• lumia da chrome , mozilla olmadığını öğrendim internet explorer varmış. yavaş olmazmı ya ie
  • bir de aklıma iphone 4 girdi beyler ne yapsam çok kafam karışık ya
  • quote:

lumia da chrome , mozilla olmadığını öğrendim internet explorer varmış. yavaş olmazmı ya ie

herkes senin gibi düşünüyordu ben de dahil ancak şu an en hızlı tarayıcı daha iyisi yok yani.
  • Ben burada Lumia tavsiye eden arkadaşlardan biraz daha farklı düşünüyorum. Tabiki ihtiyaçlarını karşılayanlar için Lumia serisi de güzeldir. Fakat Lumia 920 kullanan birisi olarak ben hiç memnun kalmadım. WP sistemi hiç bir şekilde kendine müdahele edilmesine izin vermiyor. Zaten belirtildiği gibi program desteği de şimdilik olmadığı için telefonu kasan bir şeyde olmuyor. Belki ilerde gelişir fakat şuan için çok eksiği var. Bildirim merkezi, arka planda çalışan hizmetleri sonlandıramama sürekli programı açıp o şekilde kapatma zorunluluğu gibi çok can sıkan eksiği var. Ben de rekabet açısından WP sisteminin gelişmesini isterim. Fakat gelişinceye kadar Android daha iyi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: injection

quote:

lumia da chrome , mozilla olmadığını öğrendim internet explorer varmış. yavaş olmazmı ya ie

herkes senin gibi düşünüyordu ben de dahil ancak şu an en hızlı tarayıcı daha iyisi yok yani.

Ve en sorunlusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 19 Temmuz 2013; 20:47:05 >
  • lumia
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

lumia

nedenini de açıklarsanız çok sevinirim . örneğin hangi özellikleri hoşunuza gitti , hangi özelliklerin olmasını isterdiniz falan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BeREli 34

lumia

nedenini de açıklarsanız çok sevinirim . örneğin hangi özellikleri hoşunuza gitti , hangi özelliklerin olmasını isterdiniz falan

işletim sistemi iyi akıcı market gelişecek güncelleme desteği kesin var eksik kronik sorunlar yakında giderilecek

eksi tarafları bence ses sorunları zil sesi ve kronik sorunlar bunlar derim ben lumia aldım gelmesini bekliyorum onun için net bişey diyemem.ama iyi telefon mix radyo heleki xbox

• Lumia 820 Al Çünkü ;

-Şuan IOS la beraber en stabil işletim sistemi olan WP8 e sahip bir telefon

-Donanım Olarak 920 ile aynı özelliklerde denilebilir yani nokia nın amiral gemilerinden biri sayılır

-Donma kasma problemi yaşamazsın çatır çatır çalışıyor.

-Marketi dert etme 1.5 senede 160.000 uygulama inanılmaz bir rakam şuan resmi verilere göre program geliştiricilerinin %71 i windows phone a yönelmeye başladı ( yeni bir haber bu) ayrıca istediğin uygulamaları bulabileceğini söyleyebilirim özellikle fotoğraf anlamında mükemmel uygulamalar mevcut

-Nokia ya güven çünkü lumia ve windows phone nokia nın herşeyi demek hem nokia nın sürekli güncelleme vermesi çok önemli bir avantaj

-Yakında çıkacak olan gdr2 ve sene sonuna doğru çıkacak gdr3 güncellemsi windowsu bambaşka noktalara taşıyacak ..

bunlar şimdilik aklıma gelenler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Ve en sorunlusu

Windows Phone 8 de kullanılan İnternet Explorer a en sorunlu browser derken??
    Sorunlu olduğu için mi Apple ın Safari sini geçti? Çalıştığım yerde Lumia 920 de çatır çatır kullanıyorum browserı resmen tepiyorum bana mısın demiyor Allah aşkına hurafelerle gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Ve en sorunlusu

Windows Phone 8 de kullanılan İnternet Explorer a en sorunlu browser derken??
    Sorunlu olduğu için mi Apple ın Safari sini geçti? Çalıştığım yerde Lumia 920 de çatır çatır kullanıyorum browserı resmen tepiyorum bana mısın demiyor Allah aşkına hurafelerle gelmeyin

Sorunlu ile hızlı arasındaki farkı idrak edebiliyor musun?

• idrak ediyorum sen merak etme 2. cümlemi iyi okumadın sanırım çalıştığım yerde her gün Lumia 920 yi tepiyorum ben bir sorun göremedim? Çatır çatır çalışıyor? Gidip inceleyin ondan sonra yorum yapın WP7 döneminin browserı kötüydü WP8 ile şu anda mobil platformun en iyi internet tarayıcısıdır ie
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    sen verdiğim linke bakmadın heralde neyse Lumia 820 seçmen için nedenleri sayayım sana burdan;

1- Stabilite, Lumialar iPhone dan bile daha stabil bir işletim sistemi kullanır, alın ömürlük kullanın
    2- İnternet tarayıcısı; en hızlı internet tarayıcısını kullanır, hız olarak Apple ın Safari'sini geçmiştir
    3- 2 yıl daha güncel kalacak, iPhone aldığınızda ios güncellemesi yaptığınız vakit tüm stabilite gidiyor ancak Lumialarda böyle bir sorun yok
    4- iPhone5 ten daha hızlı daha stabil bir telefonu yarı fiyatına alcaksın, git al Lumia 820 yi keyfine bak :)

şimdilik aklıma bunlar geliyor daha fazla detay istiyorsan şu verdiğim linkteki konuya bakın http://forum.donanimhaber.com/m_77687864/f_//tm.htm#77687864

• quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

idrak ediyorum sen merak etme 2. cümlemi iyi okumadın sanırım çalıştığım yerde her gün Lumia 920 yi tepiyorum ben bir sorun göremedim? Çatır çatır çalışıyor? Gidip inceleyin ondan sonra yorum yapın WP7 döneminin browserı kötüydü WP8 ile şu anda mobil platformun en iyi internet tarayıcısıdır ie

Sana göre sorun yoktur fakat safariye göre cokca sorunu var.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.