Şimdi Ara

Nokia Lumia 820 mi S4 Mini mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
3.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 liralık plastiğe 1200 tl vericeksen,telefonda oyun oynayacaksan s4 mini al

ama ben telefonumu alırım,ömürlük kullanırım sağlam olsun diyosan 820 tercihin olsun yada iphone.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chequevara -- 20 Temmuz 2013; 18:33:43 >
  • Bu sabah lumia 820 aldım arkadaşlar.Yarına kadar telefonu kurcalıcam izlenimlerimi yazarım buraya yardım eden herkese teşekkürler.
  • tanıtım cihazı olan iPhone5 i de elimden düşürmüyorum sürekli kurcalıyorum, sorun olarak safari 10 puansa ie 9 puan, ama hız olarak safari 9 puan ie10 puan, büyütçek hiçbirşeyi yok ikisi de mükemmel tarayıcılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

tanıtım cihazı olan iPhone5 i de elimden düşürmüyorum sürekli kurcalıyorum, sorun olarak safari 10 puansa ie 9 puan, ama hız olarak safari 9 puan ie10 puan, büyütçek hiçbirşeyi yok ikisi de mükemmel tarayıcılar

ie internetteki videolarin %50 sinde sorun cikariyor keza flash iceriklerde de ayni sekilde sayfanin yarisini goruntuluyor yarisini goruntulemiyor, cerezleri adam akilli kaydetmiyor gibi sorunlar yasadim 2 aylik sure icerisinde. Hatirlamadigim birkac nokta daha olabilir. Bana cok basit geldi ama hiz konusunda oldukca tatminkar yag gibi akiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

tanıtım cihazı olan iPhone5 i de elimden düşürmüyorum sürekli kurcalıyorum, sorun olarak safari 10 puansa ie 9 puan, ama hız olarak safari 9 puan ie10 puan, büyütçek hiçbirşeyi yok ikisi de mükemmel tarayıcılar

iPhone'un nesini kurcalıyorsun anlamıyorum ? Kurcalayacak bir şey bulamıyorum ben ? Her şey 2 sayfadan ibaret zaten.
  • o dediğiniz sorunların daha fazlasını androidde yaşıyorum, WP8 de bazı sayfalarda dikkatimi çekmişti saydığınız sorunlar ama büyütülcek derecede değil bence
  • Brknbs97 kullanıcısına yanıt
    kendi facebook hesabımla senkronize ediyorum falan herşeyi yapıyorum :)
  • quote:

kendi facebook hesabımla senkronize ediyorum falan herşeyi yapıyorum :)

hocam o değil de az önce face uygulamasını yükledim fakat türkçe dil desteği yok sanırım ve de bildirimler falan gelmiyor sizde de böyle mi ?
  • quote:

o dediğiniz sorunların daha fazlasını androidde yaşıyorum, WP8 de bazı sayfalarda dikkatimi çekmişti saydığınız sorunlar ama büyütülcek derecede değil bence

android zaten basli basina problem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fairy Tail kullanıcısına yanıt
    bildirimler gelir gelmez olur mu hiç, türkçe destek yok sanırım yakında çıkar ama merak etmeyin hayırlı olsun bu arada :)
  • quote:

bildirimler gelir gelmez olur mu hiç, türkçe destek yok sanırım yakında çıkar ama merak etmeyin hayırlı olsun bu arada :)

teşekkür ederim valla baktığımda bildirimler gözükmüyordu bakalım şuan şarjda telefon. şarjı tam oldugunda tekrar bakıcam
    bir de kilit ekranı ayarlarından facebook u seçin, facebook bildirimleri kilit ekranında çıkmaya başlar :)
  • quote:

bir de kilit ekranı ayarlarından facebook u seçin, facebook bildirimleri kilit ekranında çıkmaya başlar :)

kilit ekranı derken ? bir süre sonra ekran kararıyor bildirim gelince ışığı falan mı yanıyor onu mu kastettiniz ?
    hayır kilit ekranın altında kaç tane okunmamış mesaj falan var ya onlara facebook da ekleniyo onu diyorum
  • quote:

hayır kilit ekranın altında kaç tane okunmamış mesaj falan var ya onlara facebook da ekleniyo onu diyorum

Evet onları ayarladım fakat benim durumum şuan çok farklı .. Facete yeni haberleri göremiyorum ,20 dakika önceki haberleri gösteriyor bana.Bu chat için de geçerli , çevrimiçi kullanıcılar bölümü güncel değil anlık değişmelere cevap vermiyo. Bir de Mesela anasayfada dolaşıyorum diyelim biri mesaj atsa bile yukarda bildirim çıkmıyor mesajlar kısmında.. Mesaj geldiğini anlamak için mesajlara girmem gerek. Bunun gibi problemler var facebook içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

Evet onları ayarladım fakat benim durumum şuan çok farklı .. Facete yeni haberleri göremiyorum ,20 dakika önceki haberleri gösteriyor bana.Bu chat için de geçerli , çevrimiçi kullanıcılar bölümü güncel değil anlık değişmelere cevap vermiyo. Bir de Mesela anasayfada dolaşıyorum diyelim biri mesaj atsa bile yukarda bildirim çıkmıyor mesajlar kısmında.. Mesaj geldiğini anlamak için mesajlara girmem gerek. Bunun gibi problemler var facebook içinde.

Sohbet ekranı anlık değişmez. Yenilenmesi için telefonu sallayınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

çevrimiçi olayından bir arkadaşım daha bahsetmişti ama eve gelip denedik bir sorun yoktu, mesaj atıldığında bildirim çıkması lazım bizzat telefon elimdeyken mesaj kısmında bildirim çıkmıştı, facebook sürümünüz güncel mi baktınız mı? Telefonun tüm güncellemelerini yapın bi
  • quote:

çevrimiçi olayından bir arkadaşım daha bahsetmişti ama eve gelip denedik bir sorun yoktu, mesaj atıldığında bildirim çıkması lazım bizzat telefon elimdeyken mesaj kısmında bildirim çıkmıştı, facebook sürümünüz güncel mi baktınız mı? Telefonun tüm güncellemelerini yapın bi

nasıl telefonun tüm güncellemelerini yapıcam o konuda yardımcı olabilirmisiniz malum bugün aldım telefonu pek bişey bilmiyorum
    ayarlardan telefon güncellemelerine girin :)
  • quote:

ayarlardan telefon güncellemelerine girin :)

dediğinizi yaptım ama hala aynı . uygulamadan değil de normal tarayıcıdan face'e girince sorun olmuyo çok saçma bi olay ya..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.