Bildirim
lumia 532 ve 435 gelmeyecek türkiye'ye değil mi?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY
Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim.
Hocam sanırım sizde Lumia kullanıyorsunuz bir derdiniz var galiba bunu anlatın isterseniz.
İnanın yardım etmek için elimizden geleni yaparız hepimiz fakat şu kara propangadayı yapmayın onun yerine karalamadan eleştirebilirsiniz mesela ben böyle yapmıştım cihazımda sorun olduğunda.
Size akıl vermek değil amacım sadece bir tavsiyede bulundum.
İyi forumlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim.
Hocam sanırım sizde Lumia kullanıyorsunuz bir derdiniz var galiba bunu anlatın isterseniz.
İnanın yardım etmek için elimizden geleni yaparız hepimiz fakat şu kara propangadayı yapmayın onun yerine karalamadan eleştirebilirsiniz mesela ben böyle yapmıştım cihazımda sorun olduğunda.
İyi forumlar.
Çok kibar çok beyefendi birine benziyosun kardeşim seni ''WhiteList''e attım kardeşim.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Night Rain
quote:
İyi forumlar.
Çok kibar çok beyefendi birine benziyosun kardeşim seni ''WhiteList''e attım kardeşim.
Teşekkürler hocam.
Ama belki tavsiyemi dinlersiniz zira sizde iyi birisiniz eminiz hepimiz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X