Şimdi Ara

lumia 532 ve 435 gelmeyecek türkiye'ye değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • microsoft türkiye sayfasında herhangi bir bilgi bulunmuyor?

• Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim.

Hocam sanırım sizde Lumia kullanıyorsunuz bir derdiniz var galiba bunu anlatın isterseniz.

İnanın yardım etmek için elimizden geleni yaparız hepimiz fakat şu kara propangadayı yapmayın onun yerine karalamadan eleştirebilirsiniz mesela ben böyle yapmıştım cihazımda sorun olduğunda.

Size akıl vermek değil amacım sadece bir tavsiyede bulundum.

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

Gelse de yine ederinin çok üstünde bi rakama gelir kardeşim boşver o telleri kardeşim, şahsi görüşüm kardeşim.

Hocam sanırım sizde Lumia kullanıyorsunuz bir derdiniz var galiba bunu anlatın isterseniz.

İnanın yardım etmek için elimizden geleni yaparız hepimiz fakat şu kara propangadayı yapmayın onun yerine karalamadan eleştirebilirsiniz mesela ben böyle yapmıştım cihazımda sorun olduğunda.

İyi forumlar.

Çok kibar çok beyefendi birine benziyosun kardeşim seni ''WhiteList''e attım kardeşim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

quote:

İyi forumlar.

Çok kibar çok beyefendi birine benziyosun kardeşim seni ''WhiteList''e attım kardeşim.

Teşekkürler hocam.

Ama belki tavsiyemi dinlersiniz zira sizde iyi birisiniz eminiz hepimiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.