Şimdi Ara

Lumia 535

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ne zaman gelecek telefon? Kaç tl den giriş yapar? Alınası bi telefon gibi geldi ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• max 600tl olur w10 dan önce yada hemen sonra gelebilir işlemcisi düşük ama 1gb ram olması iyi ön kamerası iyi ve büyük ekran istiyorsan idael bir telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

max 600tl olur w10 dan önce yada hemen sonra gelebilir işlemcisi düşük ama 1gb ram olması iyi ön kamerası iyi ve büyük ekran istiyorsan idael bir telefon

Valla işlemcisi iyi bence. S4 yerine s200+4 çekirdek. Ram iyi. Ekran çok iyi. Kamerası çok hoşuma gitti. Tam istediğim telefon. 600tl duşuk olmaz mı buna?

• fiyatı düşük tutmak için sanırım işlemcide düşük maliyet aranmış. ayrıca clearblack ekran yok. bugün arkadaşımın Lumia 520'sinin ekranına baktım, bir de benim 630 un. benim cihazın ekranı daha bir canlı geldi. insan tereddür ediyor, her zaman bakıp duracağı, dokunacağı o 5" büyük ekranın çok da canlı görüntü vermemesi nasıldır, Lumia 630 u aratır mı, düşünüyor insan. inş. bir an evvel ülkemize de gelir, hem gözümüzle görürüz, hem de terfi için bir seçeneğimiz olur.
    syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

max 600tl olur w10 dan önce yada hemen sonra gelebilir işlemcisi düşük ama 1gb ram olması iyi ön kamerası iyi ve büyük ekran istiyorsan idael bir telefon

Valla işlemcisi iyi bence. S4 yerine s200+4 çekirdek. Ram iyi. Ekran çok iyi. Kamerası çok hoşuma gitti. Tam istediğim telefon. 600tl duşuk olmaz mı buna?

Fiyatı 600 Tl civarı olacaktır.

Taş çatlasa 700 Tl yi geçmez.

• 550,600₺'den satılacak.(Üzeri fiyat da satamazlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

fiyatı düşük tutmak için sanırım işlemcide düşük maliyet aranmış. ayrıca clearblack ekran yok. bugün arkadaşımın Lumia 520'sinin ekranına baktım, bir de benim 630 un. benim cihazın ekranı daha bir canlı geldi. insan tereddür ediyor, her zaman bakıp duracağı, dokunacağı o 5" büyük ekranın çok da canlı görüntü vermemesi nasıldır, Lumia 630 u aratır mı, düşünüyor insan. inş. bir an evvel ülkemize de gelir, hem gözümüzle görürüz, hem de terfi için bir seçeneğimiz olur.
    syg.

Fiyatı çok iyiymiş. Yalnız ekranın clearblack olmaması çok büyük bir eksik. Ama yinede alınır bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 808 Pureview
    geçen yıl açıldı
    Nokia lumia 1020 windows 10
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

600tl ideal bir fiyat clearblack olmasada alınır güneş altında okunabilirliği açınca rahat okunuyor

• quote:

quote:

quote:

600tl ideal bir fiyat clearblack olmasada alınır güneş altında okunabilirliği açınca rahat okunuyor

Almayı düşünüyorum. Çok iyi geldi gözüme telefon.

• torata90 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle işle ci dışında telefon çöp niye dersen gpu berbat 3yıl önceki dandik android 2.2.3 lu cihazlarda oluyodu o gpu ikincisi kameranın nesi iyi 480p çekiyo hd bile değil 3.su ekran büyük yanlış hatırlamıyorsam qhd ekran vardı çok kotu değil ama istesende istemese de büyük ekranda pikselleri sayarsın.son olarak lumilara fiyatlarına göre satılır yani 5xx serisi giriş seviye olduğu için turkiyede vatan pc haricinde 550 den fazla satan olmaz 6xx serisi 600 ustu olur 7xx serisi 850 tl ustu olur diğer seriler zaten 1000 lira ustu çıkar bu saatten sonra.

• Nokia eskiden de (akılsız telefonlarda) yaptığı gibi şimdi de Lumia modellerinde eksiği olmayan ideal telefonları (mesela 735, 830 vb.) yüksek fiyattan satarken, kullanıcının rahatlıkla alabileceği modelleri ise, özellik olarak birini eksik, diğerinde o özellik yerine bir başka eksikle üretmekte..

böyle olunca tüm Lumia kullanıcıları 520, 525, 625, 630, 720 vb. kollara bölündük ve terfi için hemen hepimiz model bakınıyoruz. Lumia 535 kendi eksiklerine (cpu, claerblack, video) rağmen, bünyesindeki bir çok özellikle ve şu an cihazlarımızdaki bir çok eksikliğin de kendisinde bulunmamasından dolayı ideal bir telefon. 1 Gb Ram, ön kamera, 5" ekran, çok iyi olmasa da ideal çözünürlük, flash vb. siz değerli arkadaşların da çok iyi bildiği şeyler..

fiyat itibariyle de alınası bir model...olur umarım inş.Lumia 735 ve 830 da olduğu gibi absürd bir fiyattan değil de mantıklı bir fiyat bandında ülkemizde olur..
    syg.

• quote:

Orijinalden alıntı: tvdekiadam

Öncelikle işle ci dışında telefon çöp niye dersen gpu berbat 3yıl önceki dandik android 2.2.3 lu cihazlarda oluyodu o gpu ikincisi kameranın nesi iyi 480p çekiyo hd bile değil 3.su ekran büyük yanlış hatırlamıyorsam qhd ekran vardı çok kotu değil ama istesende istemese de büyük ekranda pikselleri sayarsın.son olarak lumilara fiyatlarına göre satılır yani 5xx serisi giriş seviye olduğu için turkiyede vatan pc haricinde 550 den fazla satan olmaz 6xx serisi 600 ustu olur 7xx serisi 850 tl ustu olur diğer seriler zaten 1000 lira ustu çıkar bu saatten sonra.

Hocam gpu zaten yetiyo wpde. 480p çekmesi çok önemli değil kamerayı kullanmam çok. On kamera önemli benim için o da yeterli. Ekrana alışığım zaten 625 kullanıyorum gözümu rahatsız etmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Nokia eskiden de (akılsız telefonlarda) yaptığı gibi şimdi de Lumia modellerinde eksiği olmayan ideal telefonları (mesela 735, 830 vb.) yüksek fiyattan satarken, kullanıcının rahatlıkla alabileceği modelleri ise, özellik olarak birini eksik, diğerinde o özellik yerine bir başka eksikle üretmekte..

böyle olunca tüm Lumia kullanıcıları 520, 525, 625, 630, 720 vb. kollara bölündük ve terfi için hemen hepimiz model bakınıyoruz. Lumia 535 kendi eksiklerine (cpu, claerblack, video) rağmen, bünyesindeki bir çok özellikle ve şu an cihazlarımızdaki bir çok eksikliğin de kendisinde bulunmamasından dolayı ideal bir telefon. 1 Gb Ram, ön kamera, 5" ekran, çok iyi olmasa da ideal çözünürlük, flash vb. siz değerli arkadaşların da çok iyi bildiği şeyler..

fiyat itibariyle de alınası bir model...olur umarım inş.Lumia 735 ve 830 da olduğu gibi absürd bir fiyattan değil de mantıklı bir fiyat bandında ülkemizde olur..
    syg.

+1

Microsoft zaten telefonu selfie ve net için yapmış çok belli.o gpu ile subway surf u bile oynayamassın oyun için uretilmediği çok açık ama sırf büyük ekran için alınır.

• tvdekiadam T kullanıcısına yanıt
    "..Öncelikle işle ci dışında telefon çöp.." demeyelim isterseniz. zira WP forumlarında bu kelime bildiğim kadarıyla yasak (?) ve biz Lumia kullanıcıları, genç, atarlı bazı androidseverler tarafından bu tür kelimelerle yeterince rahatsız ediliyoruz. hem de kendi WP forumlarımızda !

bu yüzden, işlemci/model zayıf diyelim, yetersiz diyelim dilerseniz ? tabi aslında bu kavram da kullanan kişiye göre değişir, değil mi ?

syg.
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Bende lumia kullanıcısıyım dandirıidden nefret ederim iosa saygım var ama pahalı cihaza gelince Microsoft biyerden verip biyerden kısıyo bu çok açık bende bunu açık bi şekilde söyledim en iyi f/p telefonu 525 oldu boylede kalır gibime geliyo.duzletmekte istemiyorum istersen blokla.

• tvdekiadam T kullanıcısına yanıt
    estğ. bloklanacak bir şey yok, ancak forum yöneticileri, "çöp" mesaj atan kullanıcıları uzaklaştırıyor bildiğim kadarıyla ?

sizin gibi benim de hiç hoşlanmadığım "dandirıid" sistemi kullanıcıları "Wp çöp" mesajlarıyla olağan bilgi akışımızı, paylaşımlarımızı bir baltalama gayreti içindeler.. sanki onlar öyle dedi diye, elimizdeki cihazları atıp, koşa koşa gidip onların dediği cihazı alacağız ? böyle bir gayret var sürekli ve geriliyor insan.

siz de WP forumlarında dolaştıkça bu mesajlarla sıklıkla karşılaşacaksınız. elindekini bilmeden, anlamadan, karşındaki sistemi de tam manasıyla kullanmadan kötülemek nasıl olur, o arkadaşlar güzel birer örnek teşkil ediyor.

bloklanacak, şikayete yol açacak bişi yok ortada. tecrübelerinizi, bilgilerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz. iyi forumlar.

syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvdekiadam

Microsoft zaten telefonu selfie ve net için yapmış çok belli.o gpu ile subway surf u bile oynayamassın oyun için uretilmediği çok açık ama sırf büyük ekran için alınır.

Nedir içindeki gpu?

• seckinar kullanıcısına yanıt
    Tecrübe meselesi değilki herkesin görüşü farklıdır ben herzaman savunurum wp yide Microsoft uda ama ortada bi gerçek varki wp her seferinde biyerden kısıp biyerden verme yönünden işler yapıyo benim en çok sevdiğim 2 firma birleşti diye gidip wp aldım çunki Microsoft un yanlış hamle yapmıcanı biliyorum nokianında yaptığı hatalardan dolayı battınıda biliyodum ve kalkıncağınıda biliyodum.wp ilerde en iyi işletim sistemi olucak çunki insanlar şimdiden alternatif seçmeye başladı bile android suyunu çekti hala stabil değil apple tarafında eski kullanıcıları terfi ettirmek için eski cihazları bitirme hamileleri yapıp duruyo ios 8 le 4s in nası berbat oldunu biliyoruz i4 de zaten 35 mb lık bi araba oyunu indirdim kasmaktan oynanmıyo bile her turlu wp avantajlı ama oda kullanıcıları önemsemiyor.

302 olması lazım hiç değilse 305 koysalar batıcakmı firma yalanmı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.