Şimdi Ara

Lumia 535 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    aynen katılıyorum. çok haklısınız.. ama gelin anlatın işte bu eleştiren arkadaşlara..dinleyen yok.. ellerindeki amiral gemisi modellerle android sistemini savunuyorlar. doğrudur, avantajları var tabi, ama her sistemin bir başka özelliği ve de güzelliği var. hiçbiri çöp değil.

işin komik tarafı, bizim forumlarda, kalkmış hala Samsung'un S4ünü, S5 ini öven var. yahu, kendi forumlarında bile şikayet dolu, millet yok cynogen mod, yok stock rom, yok lolipop vs. arar durur; bu arkadaşlar, biz çoğu Lumia kullanıcısının eskiden kullandığı S3ü, S4ü önümüze koyarlar iyi telefon diye.. güler misin, ağlar mısın..

WP sisteminin şu an için olmasa bile yakın gelecekte yıldızı parlak. ancak uygun fiyat politikası, istikrarlı ve daha hızlı bir geliştirme süreci ve tabi ki uygulama geliştirecileri daha çok çekecek bir uygulama mağazası gerekmekte. siz hangi Lumia modelini kullanmaktasınız bu arada ?

• tvdekiadam T kullanıcısına yanıt
    302 değil 203 olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 302 yazan var 205 yazan var ama tek bildiğim eski bi gpu olduğu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seckinar kullanıcısına yanıt
    Ben elimdeki 4s in camı kırılınca android almak istememiştim yeni bir iosa da para vermek hiç içimden gelmedi wp yi araştırdım zaten içimde hep bi wp arzusu vardı araştırdım ilk başta 820 alıcaktık şarj sorunu var dediler 720 alıcaltım ram yok dediler tam o sırada 525 in çıktığını duydum biraz araştırdım birkaç yabancı inceleme vidyosu izledim aradığım teli bulduğuma inandım gittim teknosadan 500tlye aldım yanınada 3 adet kapak alarak renkli renkli kullanıyorum açıkçası ne iosdaki nede androideki sıkıntı bu cihazda yok yaza doğru 830 felan düşünüyorum şuan tek sıkıntım mevcut sistemin şarjı aşırı emmesi.

• arkadaşlar 5xx serisi bu telefonlarda Microsoft Outlook rahat kullanılır mı ? iş bilgisisayarımda Microsoft outlooğu aktif kullandığımdan telefonumda da kullanmak istiyorum. android de aradığımı bulamadım , sırf bu yüzden bu tarz telefon bakıyorum. yardımcı olabilecek var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leoxbjk

arkadaşlar 5xx serisi bu telefonlarda Microsoft Outlook rahat kullanılır mı ? iş bilgisisayarımda Microsoft outlooğu aktif kullandığımdan telefonumda da kullanmak istiyorum. android de aradığımı bulamadım , sırf bu yüzden bu tarz telefon bakıyorum. yardımcı olabilecek var mıdır ?

Kullanılır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvdekiadam

302 yazan var 205 yazan var ama tek bildiğim eski bi gpu olduğu.

Keske 302 olsa. Bu seviye bir telefon icin yeterli olurdu fazlasini istemek zaten HTC One'daki GPU'yu istemek gibi bir sey. Linkte 203 yaziyor
    http://developer.nokia.com/devices/device-specifications/nokia-lumia-535

• Tam belli değil galiba her yerde farklı bişey yazıyo ben 205 diye görmüştüm 302 diyede yazan var sende 203 görmüşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tvdekiadam -- 26 Kasım 2014; 19:18:47 >
  • Hindistan'da 150.$ fiyatla satışa sunulmuş.

Kaynak : gsmarena
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.