Şimdi Ara

LUMIA 535 Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bankaların uygulamarı sıkıntılı gibi geldi bana bonus flash vs gibi bir çok uygulama eksik :D o yüzden kullandığın bankanın uygulamasını araştırman gerekecek.
  • Arkadaşlar cihaz dün geldi.

Şimdi cihazı giriş seviyesi olarak yorumlayacağım.
    Öncelikle arayüz oldukça hoşuma gitti, hızlı kullanımı kolay. Herhangi bir takılma donma vs yok.
    Mağazası gerçekten eksik ve birçok oyun dandik. Ama uygulamalarda batarya için falan güzel uygulamalara var, mix radyo güzel.
    Explorer değişik geldi yavaş değil aslında ama görsel olarak pek iyi değil. Ankara otobüs uygulaması, işcep vb uygulamalar var ama turkcellin uygulamalara falan yok. Mağaza gerçekten geliştirilmeli.
    Cihazın kalitesi güzel, dokunmatik güzel işlemesine rağmen bazen ufak ... Olan yeri algılamakta güçlük çektiği oluyor. Bana cihaz 400 liraya geldi bu fiyatı baz aldığımda kesinlikle fiyatını hak eder. Birçok menü vb yer istediğimiz gibi dizayn edilebiliyor.
    Aslında cihazın mağazasına falan önem verilse kesinlikle androidle kapışabilir. Kamerasıda 5mp olarak düşündüğümde birçok 8mpden daha kaliteli fotolar çekebiliyor. Kulaklıkla müzik dinlemek istersen hoparlörden çok daha kaliteli bir ses veriyor. 400 liraya zaten android telefon bile yok :)

Kısacası cihazı fiyatına göre beğendim bugün birtane de annem için sipariş ettim. yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullansınlar. Hayırlı olsun.

Kendine 550 alınca da haber ver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 7 Şubat 2016; 0:35:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun memnun musunuz telefondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haşlanmışyumurta -- 11 Şubat 2016; 21:00:33 >
  • Bu telefonu almayın bende hediye arıyordum a101'den 375 liraya aldım adam whatsapp kullansın diye ama ekranın her köşesi ayrı oynuyor dokunmatik ekranı bildiğiniz basmatik neden ucuz olduğu belli oldu.

Şimdi ucuz whatsapp çalıştıran başka telefon bakıyorum pahalı gerekmiyor çünkü alacağım kişi 3-4 ayda bir telefonu ya kaybediyor ya kırıyor.
  • Bedava verseler 535 modelini kullanmam. Dokunmatiği arızalı çünkü. Ucuza satılıyor çünkü stoklar eritilmeye çalışılıyor. Bile bile bu sorunlu modeli hala satıyorlat. Piyasadan toplatmaları lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.