Şimdi Ara

LUMIA 535 Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eşime ve kendime uygun fiyatlı şarjı uzun gidecek 2 adet telefon almak istiyorum. Android cihaz alsam en kötü 800-900 liradan 2 adet alınca 2000 lirayı buluyor, tabi artık telefonda taksit olayıda olmuyor. Bu sebeple araştırırken lumia 535 almayı düşünüyorum, 500 lira fiyatı var. Ben internet,mail,banka hesapları vs için kullanacağım. Eşim selfie, internet için kullanacak yani öyle oyunlar yükleyim falan derdinde değilim.

Sizce bu fiyata lumia 535 alınır mı? Benim düşüncem en azından kasmaz, sağlam olur şarjıda iş görür diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 ay daha bekleyin 550 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

1 ay daha bekleyin 550 alın.

550'nin çıkacağından haberim yoktu. Ama fiyatı yüksek olursa ozamanda sıkıntı olur :) şuan kampanya ile beraber 466liraya geliyor 535 alırsam.

• ercan_wrc kullanıcısına yanıt
    600 lira civarı olacak. Microsoft Lumia 550'yi bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

600 lira civarı olacak. Microsoft Lumia 550'yi bekleyin.

Peki hocam sizin dediğinizi yapacağım bekleyeceğim, ülkemizde ne zaman satışa çıkar acaba? Birde gördüğüm kadarıyla 4g desteğide olacakmış buda güzel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Almayın diye az yirtinmadik buralarda.Bu kardeşin aldı 12 ay oldu mahkeme ile ugrasiyorum paramı geri almak için.Bozuk usta bozuk dokunmatik telefonun dokunmatigi çalışmıyorsa niye dokunmatik bu telefon? Tuşlu yap ulan beceremiyorsan.

Mart başı gibi çıkar. 535 düşünüyosun diye 550 önerdim. Sen beni dinle. Sana 950 XL al, android al, iphone al demedim dikkat edersen. 535'in alternatifi 550'dir. Alınca haber ver bana.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CF MOTO Alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    iPhone 13 Alınır Mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni vergi ve zamlar nedeniyle Lumia 550 modelinin fiyatı 639.TL olacak. Sertaç Şener Hn. açıkladı bir röportajda.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinar

Yeni vergi ve zamlar nedeniyle Lumia 550 modelinin fiyatı 639.TL olacak. Sertaç Şener Hn. açıkladı bir röportajda.

hmm bilgilendirme için sağol ozaman yine beni aşmaya başlar 2 tane alacağım için.
    ozaman 535'i alayım diyorum arkadaşlar.

Militarist arkadaşım önerin aslında tam istediğim cihaz ama 600 üzerlerine doğru gittikçe almam zorlaşıyor, taksit olayı olsaydı neysede tek seferde 1300lira fazla gelir :)
    Hayırlısı olsun.

• 535 kullanıyorum ve memnunum. Ayrıca 535in çift hatlı olanıda vardı galiba.

• s3 mini al yinede wp alma.
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Seni s3 mini bolumune alalim o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: HLLBN

s3 mini al yinede wp alma.

Mağazadan baktım garanti ve işbank var birde egocepte kullanacağım oda var.

S3mini mi hocam samsunga töbeliyim, var bitane s3 mini batarya şişip ölüyor, kendi kendine kapanıp duruyor, alarm kuruyorsun çalmıyor vs vs...

Ne tarayıcısı nede uygulamaları kaliteli değil hocam.
    Yerinizde olsam lenovo s60 a bakarım 600tl şuan,windowsphone çok daha gelişmesi gereken bi sistem.
    L1320,830,925 kullanmış biri olarak söylüyorum.
    Şuan m4 aqua kullanıyorum.
  • Şimdi beyler.

Forumumuzda 3 bölüm var.

Windows Phonehttps://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=612

Android Telefonlarhttps://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumID=709

Ve de Cep telefonu tavsiyelerihttps://forum.donanimhaber.com/showForum.asp?forumid=397

Windows Phone bölümünde Windows Phone tavsiyesi istenebilir ya da verilebilir.

Android Telefonlar bölümünde ise Android tavsiyesi istenebilir ya da verilebilir.

Android mi alayım Windows mu alayım denilecekse, Android alma Windows al Windows alma Android al Cep telefonu tavsiyeleri bölümünde oluyor o işler.

Windows Phone bölümüne birisi konu açtıysa Windows Phone tavsiyesi istiyordur ve ona 535 alınır mı dediğinde 550 ya da 950 vb tavsiye edilir.

Windows Phone alma da denilebilir kendisine ama android al denilemez. Denildiğinde konu Cep telefonu tavsiyeleri bölümüne taşınır orada 535 alınır mı diyen adama ister note 5, ister iphone 6s önerebilirsiniz.

Bir de bu bölümde ben de dahil kimseye hakaret edemezsiniz. Fanboy, troll gibi hakaretlerinizi twitter, facebook, sözlükler aracılığıyla yapabilirsiniz.

Forum kuralları, genel ahlak kuralları ve şikayet sistemi kapsamında uğraşırım sizinle. Kaç kişi olduğunuzun, whatsapp üzerinden mi pm ile mi organize olduğunuzun bir önemi yok benim için. Huzursuzluk çıkaran, önüne gelene fanboy, Türkçe öğren vb. aşağılayıcı ifadeler kullanan kişilerle yapım gereği uğraşırım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 3 Şubat 2016; 17:20:44 >

Hocam bankacılık uygulaması wp mağazada olmayabilir ya da işlevi diğer marketlere göre az olabilir. Bunu göz önüne alarak wp telefon alın derim.
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Biz olaya windows,ios yada android gözüyle bakmıyoruz.Eldeki paraya geçmişten gelen tecrübeler eşliğinde en iyi seçimi yapması için yardımcı oluruz.
    Vizyonu geniş tutmak lazım ve konu sahibi arkadaş kıt bütçeyle birşeyler yapmaya çalşıyor ve fayda maliyet açısından en iyi seçimi yapması için yönlendiriyoruz.
    Eğer ki L535 alıp üzüleceğini biliyorsam tabiki alma derim ne forum kuralları nede sizin kriterleriniz beni bağlamaz.
  • Arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim. Tabiki hepinizin söylediklerini dikkate alıyorum. Kimisi çok memnunum kimisi sakın alma diyor, bende şuan için 1 tane sipariş verdim eşim için. Bende böylece telefonun işimi ne kadar göreceğini anlamış olacağım. Çünkü daha önce wp kullanmadım. Zaten eşim müzik dinler internete girer birde whatsapp falan ufak uygulamalar ile kamerasını kullanacak. Onun açısından sıkıntı olmaz. Bu bi gelsin bende buraya yorumlarımı yazacağım zaten. Yardımlarınız için tekrar teşekkür ediyorum. Eğer telefondan memnun kalırsam (telefondan sıkıntı yok galiba daha doğrusu windows'dan memnun kalırsam) bende kendime belki yeni çıkacak olan 550 yi satın alabilirim diye düşünüyorum.

En azınadn uyarılarınız ve fikirleriniz ile böyle 1 tane alarak al diyenleride alma diyenleride dinlemiş oldum :Dundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 4 Şubat 2016; 13:28:26 >
  • e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Oha hemen şikayet etmiş. Dediklerimde yalan mı var? Dur tekrar yazayım. Windows Phone bölümünde Windows Phone alma tavsiyesi yapılabilmesi yanında ALMAMA yönünde de tavsiye yapılabilir. Sonuçta biz Windows Phone kullanıcıları tecrübelerimizi paylaşmakla yükümlüyüz. Ve gerçekten iyi niyetle tavsiyelerde bulunuyoruz. Direk al yada alma değil şeklinde değil. Somut veriler ışığında öngörülerde bulunarak bu işi yapıyoruz. Windows Phone'u bilmeyen adama, banka işleri için kullanacaksan mağazada bankanın uygulaması var mı yok mu, varsa ne kadar iş görür gibi soruları soruyoruz biz. Adam aldıktan sonra telefon işini görmeyecekse ve gerekli bilgiyi alamadıysa bu forumun ne işi var?

Sildirdiğin mesajın bir kısmı.

"Önce adama bir sorun hangi bankalar için kullanacağını? İlgili bankanın uygulaması mağazada var mı? Varsa ne kadar verimli ve iyi çalışıyor? Veya ne kadar sıklıkla güncelleniyor? Bunlar hep öncellikli ve önemle dikkate alınması gereken durumlar.

Kardeşim mümkünse Windows Phone almayın. En azından Windows 10 çıkana kadar. Şimdi yeni mağaza geliyor o banka uygulaması eğer varsa Windows 10'da olacak mı belli değil? Yada ne zaman güncellenecek belli değil.

Son olarak şahsen 2017'den önce Windows Phone alınmasını önermiyorum. Çok yanlış bir hareket olur. Windows 10 gelsin, mağaza, sistem otursun ona göre bakıp alınır. Bunun içinde en erken tarih 2017. Windows Phone'un başındaki adam bile Iphone kullanıyor. Niye? Çünkü Windows Phone ihtiyaçlarını karşılamıyor. İhtiyacını karşılamıyorsa sen neden Windows Phone kullanasın?"

Bunu da sildir tamam mı. Ama sonra herhangi bir cümle içinde fanboy kelimesini duyunca üstüne alınma tamam mı? Hadi sağlıcakla kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psirik -- 5 Şubat 2016; 9:54:10 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.